QUOTE(Bite123 @ 2014 05 28, 13:49)
Labuka,
as ir bet ka naudoju,kas pigiausiai,bet dazniausiai tai tomas philips miltelius perku,ziauriai apsimoka,labai ilgai uztenka.Druskos tai privaryk pilna ,jos ilgai labai uztenka,as pigiausia perku.Mano buvo nesvariai plove,tai pasirodo kur yra maluneliai ,laiks nuo laiko juos nuimt reik ir atsargiai skylutes prakrapstyt,po h2o srove pakisi ir krapstai,po to vel kai nauja plauna.Man indaplove jeginis dalykas,nors pradzioj skreginau pati plaudavau,o daba dzin pustuste kartais paleidziu,tik kai pradeda dziovyt atidarau,garai lauk iseina ir sluostyt nereik....cia tipo elektra taupau
Kaira dziovykle buciau rinkusis vietoj taves,tu neisivaizduoji,kiek tau darbo atkristu,cia tas pats kaip skalbianke.indaplove gerai labai,bet dziovykle tai man antras nr.po skalbiankes....pradek svajot apie ja...gaila tai vystyklai butu per val.sausi....kad ir vasara nebedziaunu lauke,gaila darbo,o kam vargt,jei iskart sausus rubus parsinesi.
Mazius parpia as receptuose zabalioju,diedas siandie velai grys,ryt perdangas jau des,prades antra auksta jau muryt :)siemet planas stoga uzdengt ,langus duris uzkalsim iki kitu metu.Reiks kita pavasari buta pardavinet,isirengimui.kaip reiks kazkur nuomotis neisivaizduoju ,ai da toli ka cia galvot....
Papildyta:
Uogele tau taip blogai nuo tos zarazos.O kas tau dar buna?O kiek tau da reiks gydytis,gal i gerai ,kad mazylio nenusipirkai,amen daba tau butu
Ne nuo zarazos,bituk,o nuo vaistu,su kuriais bandau uzmusti ta zaraza.
O buna visko buna.
Tempa praktiskai niekada nenukrenta,jau nuo vasario vidurio,laikosi 6 dienas per savaite,nuo 38,5 iki 37,3.
Kaulus skauda,toks jausmas,kaip niekada nesibaigiantis gripas pas mane.
Pries men parejo sanariu skausmai.
Galvos svaigimas pastovus.
Nu gal jau uzteks gasdinti jus.
Jo,del leliuko,kaip tik nesenai su vyru kalbejom,kad butu sakutes.
Dievas matyt patvarke viska,kaip reikia.
O gydymas priklausys,kaip seksis kovoti man,maziausiai metus,ilgiausiai...buna zmones ir 5 m gydosi.