Įkraunama...
Įkraunama...

Prisiplanavom, dabar auginam 8 tema

QUOTE(Vandene @ 2014 08 27, 13:01)
Kaira, gal prir jūros?

taip, ką tik grįžau thumbup.gif nu super aktyvios atostogos, per dieną pėsčiomis ne mažiau 10 km, patogumai minimalūs, tokie tikri turistai. bet ot kvaiša, paskutinę dieną per daug pašaldžiau mažiuką, tai su tempera dabar verysad.gif šiaip viskas puiku, tik mažoka. o dabar jau galim laukti ir rugsėjo tongue.gif
Atsakyti
Kaira, smagu, kad pailsėjot, pasikrovėt teigiamos energijos thumbup.gif

Kaip jum su darželiu reikalai?
Atsakyti
Sveikos, merginos.
Burka, kaip visad grazus ir svytintys wub.gif
Kaira, sveikateles maziukui 4u.gif
Vandene, uz dantukus 4u.gif

O mes augam kaip ant mieliu. Labai fainas vaikas, pakankamai ramus. Visu musu akiu sviesa wub.gif Iveikus visas kliutis vis dar valgome tik MP

user posted image
user posted image
Atsakyti
Shagrifa, koks gražuolis wub.gif bet toks irgi nemažiukas, visas vyrukas atrodo tongue.gif

Tiesa, jei kam reiks gražių nuotraukyčių, rekomenduoju fotografę, superinė http://www.neringosfotografijos.lt/ ten mūsų nuotraukyčių krikštynų daugiau yra 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Burka @ 2014 08 28, 22:15)
Shagrifa, koks gražuolis wub.gif bet toks irgi nemažiukas, visas vyrukas atrodo tongue.gif

Tiesa, jei kam reiks gražių nuotraukyčių, rekomenduoju fotografę, superinė http://www.neringosfotografijos.lt/ ten mūsų nuotraukyčių krikštynų daugiau yra 4u.gif

Aha, daug kas sako, kad Mantukas atrodo vyresnis. Sveria 6.100 kg ugis 63 cm

Labai grazios nuotraukos bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Shagrifa @ 2014 08 29, 20:15)
Aha, daug kas sako, kad Mantukas atrodo vyresnis. Sveria 6.100 kg ugis 63 cm

labai gražus, ryškių bruožų vaikiukas wub.gif
o mano kruopiukas vakar svėrėsi ir matavosi, sveriam 7650 gr, ūgis sakė jau beveik 70 cm, tai suprask koks 69 cm biggrin.gif labai smulkutis, bet vikrus, judrus ir landus tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(Burka @ 2014 08 28, 08:40)
Kaira, smagu, kad pailsėjot, pasikrovėt teigiamos energijos thumbup.gif

Kaip jum su darželiu reikalai?

morališkai ruošiamės į darželį, bet nuo rugsėjo 1 d neleisiu, matyt bent jau nuo vidurio mėnesio. ir noriu leist ir labai nerimauju, pirma dėl ligų, antra dėl didelių pokyčių, kaip jis ten pritaps, kaip bendraus, kaip aš per dienas be jo, kaip reikės vežioti ir t.t. nu ne pirmas mano vaikas eina į daržą, jau dukras atvedžiojau, bet kažkoks nerimas viduje, lyg pirmą kartą tektų vesti vaiką doh.gif
Atsakyti
Labas rytas,
maniškiai miškan išėjo, grybų, paski gal į miestą dumsim, o dbr dilemą sprendžių, dėl savo Mėtos, sutarėm šian su kavalierium susitikt, ale dbr dvejoju, naujokai mes tam reikale...

Kaira, baik nerimaut, nes vaikai jaučia, paskui sunkumai kils tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Burka @ 2014 08 30, 07:35)

Kaira, baik nerimaut, nes vaikai jaučia, paskui sunkumai kils tongue.gif

dabar jau turiu kitą nerimą, taip žiauriai nerimauju, kad viskas juoda atrodo verysad.gif bijau, kad mažiui vėl pūlinys prie išangės formuojasi verysad.gif kažką užčiuopiu ir meldžiuosi, kad tik klysčiau..

per kokias programas jūs apdorojat nuotraukas, kad įkelt į SM? aš visada per radikal.ru, bet nebeveikia g.gif nežinau kaip dar galima.
Atsakyti
Kaira, na tikėkimės nebus vėl... laikysim kumščius už jus.
Aš keliu per fotki smile.gif

Paskutinė vasaros diena, ex...
Atsakyti
As kartais per part.lt keliu foto.Panasu I radikal.ru.

Man liudna,kad vasara baiges.Visai nelaukiu to darzelio blush2.gif man smagiau.kai visas kolektyvas namie.Plius vel visokios rinkliavos prasides,o siai dienai nelabai galiu sau ta leisti.
Atsakyti
Man irgi smagu kai visi namie, na, bet pas mus mokykla, jau šiemet trys mokinukai bus wub.gif Grėtės kol kas nevesim į daržą.
Alekto, kaip jum su migracija?
Atsakyti
Daug niuansu su tuo isvaziavimu.Viskas gruodi issispres.Dabar pirmiausia skiepus reik pradet vaikams,nes Vokietijoj be ju visi keliai vaikams uzdaryti.Vis laukiau kol vaikai paaugs,kad skiepyt,tai dabar pribrendo sitas reikalas.Na o gruodi jei viskas bus gerai ir zinosim kur vyras tiksliai dirbs,bus galima jau nuomotis busta,vaikams mokyklas darzelius surast ir iskeliaut ten.
Atsakyti