Įkraunama...
Įkraunama...

Prisiplanavom, dabar auginam 8 tema

QUOTE(Iš Stiklo @ 2014 07 18, 12:09)

Šiandien milžinišką darbą padariau- įsisukau į vaikų žaislus lotuliukas.gif  Tai konteineris vos neužsikimšo, dar krūvą geresnių atidėjau pardavimui, vis kapeika kokia. Yra praktiškai naujų, pažaistų vieną vakarą. O jau lego kiek! doh.gif  Palikau kelis žaisliukus- net kambaryje šviesiau. Pamotė aš lotuliukas.gif  Nu bet kad jie nežaidžia visai, kompas ir laukas geriausi draugai lotuliukas.gif

o aš tai matyt ne tokius žaislus vaikams pirkau doh.gif biggrin.gif tvarkiau sandėliuką, radau dukrų tokią virtuvėlę, ji susilanksto į namuką ir išsilanksto, viduje daug stalčiukų, juose keptuvės, puodai. žodžiu dukroms tai buvo super daiktas, niekas neišmėtyta ir nepamesta. ištraukiau, galvoju nufotkinsiu ir padovnosiu kam nors. tai užmatė Bernardas, dabar kelias dienas ištisai su tom keptuvėlėm ir dujine žaidžia lotuliukas.gif dar turiu Bratz lėlių, tai jaučiu reikia ištraukt, tegu vaikai žaidžia lotuliukas.gif
o šiaip mūsų žaislia sulaužyti visi 99 proc, nieko sveiko nėra. jei visus lūžusius išmečiau, neliktų žaislų. dar tiesa parsiunčiau lego, tai Bernardui labai patiko. ten tols sunkvežimis, vienas jis nesudeda, abu su Austėja dėlioja. bet kai tai nusibosta, tai tada jis prisidaro lenktyninių mašinų ar lėktuvą ir žaidžia. labai saugo, patinka jam. aišku, jau yra dingusių detalių, bet čia jau ir meinardas pasistengia prikenkt.

vakare pas mus šildymo sistemoje vanduo užvirė verysad.gif niekad taip nebuvo, persigandau, net tamsoje į lauką išėjau su vaikais, vyrą palikau vieną gelbėt namą. visur garai, pokšėjimas, atsukom net radijatorius, tai ir tuose bviskas baladojosi. namuose kaip kokiame virdulyje jautėmės. baisu buv, kad kažkas nesprogtų. nežinau dabar kokios pasekmės bus, ar kažkas sugedo ar ne unsure.gif

Lėja, kaip tu? kaip sveikata? jau tau visai nedaug ir liko smile.gif
Atsakyti
Ahoy 4u.gif Atostogauja visos?
mes tai trinamės namie, jau laukiu rugsėjo.
kitą savaitgalį krikštynos.
o šiandien radom pirmą dantį. Siaubas kaip anksti bigsmile.gif

kuom jūs gyvenat?
Atsakyti
QUOTE(Vandene @ 2014 08 17, 00:29)
Ahoy 4u.gif Atostogauja visos?
mes tai trinamės namie, jau laukiu rugsėjo.
kitą savaitgalį krikštynos.
o šiandien radom pirmą dantį. Siaubas kaip anksti  bigsmile.gif

kuom jūs gyvenat?

nelauk rugsėjo, aš dar prie jūros nebauvau tongue.gif man dar tik atostogos prieš akis smile.gif

jei niekas nekalba, tai davai mes pasikalbam biggrin.gif tai va, aš irgi radau vieną dantį ir jau kitas auga, bus 2 smile.gif o šiaip mano pagrandukas tinginys, vėliausiai iš visų atsisėdo ir atsitojo. dabar jau stovi, bet neseniai tik pradėjo. ai, dar mano dukra išvažiavo 3 savaitėm į Norvegiją. tai pilna įspūdžių smile.gif grįš tik rugsėjo 1 d.
Atsakyti
Sveikos.
Mano bičas su 8 dantim. Įsikibęs vaikšto jau.Bando jau ir pasileist. Šiaip palyginti su mergaitėm, tai nesvietiškai aktyvus doh.gif Jos irgi judrios buvo, nu bet šitas fruktas doh.gif Sakyčiau akivaizdus skirtumas tarp lyčių biggrin.gif
Rugsėjo nežinau ar laukiu ax.gif Man visai gerai, kai visos namie.Nereik lėkt bėgt iš ryto.Kol visoms plaukus sutvarkai wacko.gif Ne ne, man geriau dar vasara biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alekto: 17 rugpjūčio 2014 - 05:57
QUOTE(Alekto @ 2014 08 17, 06:56)
Sveikos.
Mano bičas su 8 dantim. Įsikibęs vaikšto jau.Bando jau ir pasileist. Šiaip palyginti su mergaitėm, tai nesvietiškai aktyvus doh.gif Jos irgi judrios buvo, nu bet šitas fruktas doh.gif Sakyčiau akivaizdus skirtumas tarp lyčių biggrin.gif
Rugsėjo nežinau ar laukiu ax.gif Man visai gerai, kai visos namie.Nereik lėkt bėgt iš ryto.Kol visoms plaukus sutvarkai wacko.gif Ne ne, man geriau dar vasara biggrin.gif

o aš jei turėčiau šitą vieną berną, tai sakyčiau, jad jo, tikrai bernai vėliau nei mergaitės viską pradeda daryt, nes jau rimtai buvau susirūpinusi, kai beveik 8 mėn vaikas normaliai pats nepasėdi. kai pamenu pirma dukra truputį virš 6 mėn jau sėdėjo ir stovėjo. bet vis gi netinka man ta taisyklė bernams, nes mano Meinardas labai anksti viską pradėjo daryt, pirmas iš visų vaikų ėmė vaikščiot. nesuprasi nuo ko tai pareina g.gif dėl judrumo man irgi nelabai tinka tai, kad bernai judresni, nes mano ir mergos velnių priėdusios, kai Melisą pirmą kartą nuvedžiau į darželį, kaip dabar pamenu kaip su baime auklėtojai aiškinau kokia ji yra ir labai prašiau lauke atidžiau pažiūrėt, nes sakiau ji gali ir pabėgt, perlips per tvorą ir viskas. ir poilsį prie jūros pamenu, kai būdavo tik paleidi vaikus, o jie lekia net neatsukdami, turi bėgt ir gaudyt. o kai jau vyresnės, tai duodavoi laiptais link gelbėjimo stoties, užvaro laiptais ir dingsta, o aš žiūriu ir laukiu kada grįš ar jau eit ieškot. Palangoj nebūčiau paatostogavus, tikrai būčiau pametus vaikus biggrin.gif mes visda į Nidą važiuodavom, ten bent žmonių mažiau. gal sakyčiau skirtumas tarp mano bernų ir mergų tas, kad jos bent žaislų nelaužė, o šie dar ir kaip skėriai viską sugadina. o dėl rugsėjo, mano Bernardas irgi išeis į daržą, bet irgi toks dviprasmis jausmas, nes nebus taip paprasta jį pristatyt į tą daržą.
Atsakyti
Alekto, maniau tu išvažiavus? Likai?
tavo tue geltoni pomidoraii pas mane be sėklų.

aš tai laukiu jau, kad ir tos rutinos, nes bus ramios dienos, be zyzimo amžino ir niovimosi...
Atsakyti
Sveikos! 4u.gif
Aš namus liuobiu. Skalbimai, išaugtų daiktų rūšiavimai, pasiruošimas mokyklai. Daržoves konservuoju.

Atšventėm mažiaus gimtadienį. Viskas, baigėsi mano katino dienos - kitą savaitę į darbą... O dar, kaip specialiai, apsirgo mažylis, visą naktį temperatūra laikėsi. verysad.gif
Nelaukiu aš rugsėjo. Man ruduo niekad nepatiko, o dabar kol dar įsivažiuosim visi...Vienam nauja mokykla, kitam darželis prasidės, o ir man pačiai stresas iš "tinginystės" (kaip mano draugė sako smile.gif) persiorentuot wink.gif

Atsakyti
Labuka, ir aš čia tongue.gif
Atostogų metas gi, laiko nėr, dar Grėtės gimtad atšventėm, dbr mokyklai ruošiamės, vakar Ta buvom, Einariukas 66 cm ir 7,6 kg, turim du dantis, sėdi, su vaikštyne laksto, pradėjom ragaut bulvę, žodž, auga rolleyes.gif o būsima pirmokėlė vos 20 kg tesveria, na, kuprinę užsidėjus vėjas nenupūs lotuliukas.gif
MB biuletenį, koja traumuota, tai dbr gulinėt reik, ale kur tau... vakar keliom dienom įdavėm du vaikus močiutei, aaaa, kokia tyluma namie, vis tik trys vaikai yra mažai lotuliukas.gif
Atsakyti
A kur visos?? Gi atostogos jau pabaigon, pasiruošę naujam startui?
Gavom krikš tynų fotkes, nu gražumas neišpasakytas, va vieną ir pasirodom
user posted image
Atsakyti
Sveikos,
Vasara į pabaigą... Vėl suksimės kaip voverės rate :-).

Burka - kaip visada, labai graži šeima. Smagu akis paganyti :-)

Kaip gyvenat?

Kaira, kaip tu?
Atsakyti
Kaira, gal prir jūros?
Mes irgi pakrikštijom. Nuotraukos negreit, tikiuosi bus gražios, nes chaoso buvo nemažai, ir dvi šeimas suderinti sunkoka...
Turim dantį, laukiam antro. Tokia man ji fainuolė, tikra dovanėlė džiuginanti.
Bet šiaip raganėju jau su bernais namie, išprotėsiu tuoj.
Atsakyti
QUOTE(Burka @ 2014 08 27, 07:14)
A kur visos?? Gi atostogos jau pabaigon, pasiruošę naujam startui?
Gavom krikš tynų fotkes, nu gražumas neišpasakytas, va vieną ir pasirodom
user posted image

wub.gif thumbup.gif wub.gif
Atsakyti