Įkraunama...
Įkraunama...

Prisiplanavom, dabar auginam 8 tema

Sveikutės, mes jau namie, tiksliau aš jau darbe šiandien, nors miegota buvo 3val., bet , kaip sakoma - pensijoj išsimiegosiu. Kelionė - super thumbup.gif Miestas patiko, gyvent ten nenorėčiau, nebent jauna, studentė, bet su vaikais - schmoll.gif
Burka, kaip Jūs tiek krikšto tėvų randat? Mes irgi mažylę būtume pakrikštiję, bet dėl krikštatėvių - minčių 0... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Burka @ 2014 07 14, 13:15)
Vandene, kada jūsų krikštynos? Mūsų jau šį šeštad, krikštysim kartu Grėtę ir Einarą, kukliai mes, bet ir tai ruoštis reik tongue.gif

Mes dar mėnesiuką turim - rugpjūčio 23, krikštysim kartu su sese, tai reikia suderinti visų norus ir galimybes. Ale va, kadangi dvi gražuoles krikštysim, o sesei anyta prigamina visokių grožių, tai nenorim ir mudvi prasčiau doh.gif Bet vis tiek kukliai gausis, tiek kad ne namie.
Gliuka, pas mus mažiau vaikų, bet irgi bėda su krikšto tėvais. Mažajai draugus kvietėm, bet atsisakė. Tai sesė pakrikštys su vyru, nors ji jau mano mažiaus krikštamotė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vandene: 14 liepos 2014 - 14:03
Labas rytukas,
Gliuka, bėda ir pas mus buvo su krikšto tėvais, užtai Grėtę tik dbr krikštyjam tongue.gif bet po to sumaščiau ką kviest.

Dienelė šian graži nusimayo, ryte reiks apsitvarkyt ir prie ežero dumsim.
Atsakyti
Sveikos, visos atostogauja ir mėgaujasi vasara. Ramuma cia. O as dirbu... 4u.gif lituku reikia.
Gal pasidalintumete kokius ciuzinius turit ir atsiliepimais patiko/nepatiko. Bandau dometis ciuziniu nes neuzilgo pirksim. Su mano uzimtumu reikia menesio laiko vien info paieskoms.
Atsakyti
Nu kas ryt Kaune su manim meetinasi? Galiu įsiprašyt pas ką nors į svečius blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Vandene @ 2014 07 17, 18:47)
Nu kas ryt Kaune su manim meetinasi? Galiu įsiprašyt pas ką nors į svečius blush2.gif

aš pasimeetinčiau, bet Kaunas jau truputį per toli biggrin.gif
Atsakyti
Labuka 4u.gif

Gliuka, kaip faina 4u.gif
Burka, gero baliaus. Ar jau buvo? g.gif

Karšta... sėdim su Elzyte pavėsy, visos mūsų aikštelės ant saulės, džiuožykla įkaista kaip keptuvė.Tai pačiuožinėt tik vakare nueinam. MB dirba, dar užsiėmė pas Liviją remontuoti klasę, tai vopše nematom. Bet šiandien gal prie ežeriuko nuveš.
Šiandien milžinišką darbą padariau- įsisukau į vaikų žaislus lotuliukas.gif Tai konteineris vos neužsikimšo, dar krūvą geresnių atidėjau pardavimui, vis kapeika kokia. Yra praktiškai naujų, pažaistų vieną vakarą. O jau lego kiek! doh.gif Palikau kelis žaisliukus- net kambaryje šviesiau. Pamotė aš lotuliukas.gif Nu bet kad jie nežaidžia visai, kompas ir laukas geriausi draugai lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos, mergaites, pasirodom kaip augam
Geras vaikas. Jau susidraugavom biggrin.gif Valgo mamos pienuka, naktim miega gerai, o diena kaip kada, tai geriau, tai prasciau. Ikeliau dar pora foto i albumeli. Kazi ar besilankot ten? 4u.gif

Neleidzia i tema foto ikelt g.gif
Atsakyti
Labuka, vaikai jau krikštukai, labai smagiai viskas vyko, dbr tinginiaujam tongue.gif
Atsakyti
La 4u.gif

FB kelionės reportažas mirksiukas.gif 4u.gif

Darom mytą???

Pasiilgau visų smile.gif

Siūlau šeštadienį kad ir mano kieme 4u.gif
Atsakyti
Labuka, ir ašnorėč į meetą bigsmile.gif
Planavom su kemperiu atostogaut, ale nuplaukė kemperis, gaila, turbūt šiemet atostogos namie bus, nu nieko ką nors papramogaut sumastysim ir gerai bue.
O gal kuri turit didesnę palapinę paskolint? tongue.gif Gliuka lyg turėjo turistinio inventoriaus g.gif
Atsakyti
Alekto, aūū, tu dar Lietuvoj?
kaip pernešat karščius? Maniškiai su gerkle prasirgo visi, bernai dar su antibais, o vakar ir mažiukė sukarščiavo.
Atsakyti