Įkraunama...
Įkraunama...

Prisiplanavom, dabar auginam 8 tema

Kaira, a, tai čia tu man į draugus prašaisi, tada priimsiu o tai maniau kad nepažystu jokios jurgitutės lotuliukas.gif

Vandene, kokiam psl atradot namą? Kol kas sunkiai su pardavimu, na, bet namui reik savo pirkėjo, nors vieni gan rimtai susidomėjo, per savaitę sakė apsispręs, dbr banko slenkstį mina, na, bet lb nesitikiu rolleyes.gif

Iš Stiklo, ko iš anksto nesakei, kad sode būsit, susibėgtume smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vandene @ 2014 07 06, 09:37)

Gera mamyte, lauksim svečiuose. O kur tavo mažoji būna, kai dirbi?

Su MB, mes pamainom dirbam, aš gi pradėjau praktiškai nuo paprasčiausios pakuotojos doh.gif dabar jau mokausi kokybes kontrolieres amato biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutės!
Mes atostogaujam visi, tai reikalus visokius tvarkomes, pas tėvus vis palėkiam, tai į sodą. Telefone priešokiais paskaitau kuo gyvenat, bet parašyt vis laiko pritrūksta. ax.gif Aš Fb irgi karts nuo karto būnu, pasibelsiu.
Atsakyti
QUOTE(Seivilė @ 2014 07 06, 22:45)
Sveikutės!
Mes atostogaujam visi, tai reikalus visokius tvarkomes, pas tėvus vis palėkiam, tai į sodą. Telefone priešokiais  paskaitau kuo gyvenat, bet parašyt vis laiko pritrūksta.  ax.gif  Aš Fb irgi karts nuo karto būnu, pasibelsiu.

pasibelsk smile.gif o man į draugus siūlosi boružėlė, gal čia kažkas iš jūsų? smile.gif nes nežinau priimt ar ne, savi čia ar ne tongue.gif
Atsakyti
Labas rytas, kažkaip labai jau tylu pas mus.
Linkėjimai visoms iš Londono. Už lango - Temzė, glėbyje - 11d. mažylis - brolio mažiukas ... wub.gif Tik vakar po darbo, jau važiuojant į oro uostą mb užsiminė kur skrisim...-tai ir buvo ta jo staigmena - dovana mūsų vestuvių sukakties proga. Londone pirmą kartą, turim laiko iki sekmadienio pietų, nežinau net į kurią pusę pult...ką pamatyt doh.gif
Šiandien čia irgi apniukę ir vėsoka, bet man toks oras patinka, nes noriu daug kur nubėgt, pamtyt, pabūti.
Atsakyti
QUOTE(gliuka @ 2014 07 11, 13:47)
Labas rytas, kažkaip labai jau tylu pas mus.
Linkėjimai visoms iš Londono. Už lango - Temzė, glėbyje - 11d. mažylis - brolio mažiukas ...  wub.gif  Tik vakar po darbo, jau važiuojant į oro uostą mb užsiminė kur skrisim...-tai ir buvo ta jo staigmena - dovana mūsų vestuvių sukakties proga. Londone pirmą kartą, turim laiko iki sekmadienio pietų, nežinau net į kurią pusę pult...ką pamatyt  doh.gif 
Šiandien čia irgi apniukę ir vėsoka, bet man toks oras patinka, nes noriu daug kur nubėgt, pamtyt, pabūti.

Kaip smagu Gliuka,dziaugiuos uz jus smile.gif
Atsakyti
Gliuka, kaip faina ir koks TB fainas, aš taip pat džiaugiuosi už tave smile.gif

o aš labai kažkur kišt nosies vis dar negaliu, Ostinui tik baigia šikniukas sugyt, dabar dar Meinardas serga, nors nepanašus jis į ligonį, bet vis tiek mašinoje kaitinti negaliu.

va tik pasigirsiu, kad vakar mačiausi su Vandene bigsmile.gif susitikom praktiškai keliom minutėm ir su krūva vaikų, tai daugiau į vaikus žiūrėjom, nei viena į kitą biggrin.gif bet buvo žaaaaauriai faina, džiaugiuosi, kad sugebėjau nulėkt iki susitikimo vietos bent keliom minutėm smile.gif Vandenės mažylė gražuolė, tamsutė tokia, žodžiu džiaugsmas mamai wub.gif
Atsakyti
[quote=Kaira,2014 07 11, 15:3

va tik pasigirsiu, kad vakar mačiausi su Vandene bigsmile.gif susitikom praktiškai keliom minutėm ir su krūva vaikų, tai daugiau į vaikus žiūrėjom, nei viena į kitą biggrin.gif bet buvo žaaaaauriai faina, džiaugiuosi, kad sugebėjau nulėkt

maladiec Kaira smile.gif
Atsakyti
Labuka,
Gliuka, smaguma thumbup.gif

Mes krikštynom ruošiamės tongue.gif
Atsakyti
Gliuka, kaip faina!!! thumbup.gif aš irgi kada norėčiau iki
Anglijos nuskrist. Nesu toj pusėj buvus, tai labai traukia
smile.gif
Mes buvom prie Lietuvos ežerų. Orai apniukę, bet nešalta ir nelyja, tai vis geriau nei namie vidury miesto. Vidurinėlis stovykloj, po jos visi prie jūros trumpam palėksim. Mb atostogauja, tai tampo mus, nes jam namie per atostogas - kančia smile.gif
Kaira, smagu, kad susimatėt, gal kada visos didesnį meet'ą susiirganizuojam? wink.gif, reik skubėt, kol vasara, nes kiek čia to laiko, tuoj vėl visos buities rūpesčiuose, darbuose paskęsim... smile.gif
Atsakyti
Kaira 4u.gif
lėkėm pasišokinėdamos atgal, 20 min kelio lygiai, abi merginos atsikėlė ir atsisakė gulėtii vežimuose. Panešiau sesės meričką, bet maniškė protestavo ženkliai garsiau, tai teko apkeisti. Nešiau saviškę ant rankų ir stūmiau vežimą, o puskės mergaitė parstūmė sesės vežimą - ta mergytė kantresnė, tai ir užmigo pasiskundus kelias minutes. Dar ne ta gatve nusukom, bet parėjom.
Vakar atšventėm dičkio gimtadienį. Kažkaip pripratau prie lakstymų, judesio, reikėtų ramiau pabūt, bet kad nenoriu. doh.gif
Mes irgi planuojam krikštynas. Vat užsimaniau merginai suknelės su gėlių dekoru ar tai sutažu kitur vadina mačiau, tai internetą dabar kuičiu.
Atsakyti
Vandene, kada jūsų krikštynos? Mūsų jau šį šeštad, krikštysim kartu Grėtę ir Einarą, kukliai mes, bet ir tai ruoštis reik tongue.gif
Atsakyti