Įkraunama...
Įkraunama...

Prisiplanavom, dabar auginam 8 tema

KAIRA, aš tave nudobsiu gun_bandana.gif
Nu bet jei buri, tai būrk dvynukus lotuliukas.gif

Lėja32, labai sveikinu, labai faina wub.gif

Mano gėrį šiandien paskiepino. 1,7 mėn. sveria 10kg ir 81cm. Kruopa perlinė wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Kaira @ 2014 07 04, 17:40)
aš esu rugpjūčio gale Kaune pas proktologą Ostiną užrašiusi, gal važiuosiu.

Mane paimk kartu- šturmanu pabūsiu, linksmiau bus smile.gif
Atsakyti
Leja - wub.gif dziaugiuosi uz jusu seimyna.

Kaira - smagu,kad Ostinui gereja.

Atlekit i Kauna, smagu but susmatyt.

Ryt lekiam i Vilniu,ziuresim kaip vaikai soka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(IngaKate @ 2014 07 04, 22:34)
Leja -  wub.gif dziaugiuosi uz jusu seimyna.

Kaira - smagu,kad Ostinui gereja.

Atlekit i Kauna, smagu but susmatyt.

Ryt lekiam i Vilniu,ziuresim kaip vaikai soka  smile.gif

Ingut 4u.gif

La visoms 4u.gif

Lėja-laaabai sveikinu wub.gif lauksim Tavo princesytės wub.gif

Kaip ir nebebėr kam iš mūsų užnėšėt... g.gif
Lyg ir turim, kiek norim rolleyes.gif

Mano pupytė gijo sugijo nors nelygumų odelėj liko...

Atsakyti
Ačiū jums už sveikinimus. 4u.gif

Bite, žinok, šinšilas atidaviau, nes pas mus atsirado dar vienas didžiulis akvariumas, barzdotųjų agamų porelė (driežai čia tokie), o dabar prie namo prireikė labradoro retriverės (bet jau kiek džiaugsmo dukrytei, buvau pamiršusi kaip vaikai šėlsta su šuniukais). Tai tiesiog fiziškai nespėjam prižiūrėti "zoologijos sodo".

Šyta, mačiau FB foto, fantastiškai atrodai! thumbup.gif

Burka, o Tavo penketukas irgi nuostabus. Et, būtų kitaip likimas susiklostęs, neatsisakyčiau tokio būrio vaikučių turėt. Nerealu... wub.gif

Ir jūs visos, kurios auginat 4-5 vaikučius, tai be žodžių tiesiog... wub.gif Man tai jau tikrai paskutinis nėštumas. Sakiau, jei pastosiu iki 40-mečio, tada vadinasi lemta. Tai ką, atšvenčiau ir po poros mėnesių sužinojau, kad laukiuosi. Išvakarėse dar spėjau sporto klubo abonementą 3 mėnesiams nusipirkt. doh.gif

Kaira, likai čia turbūt viena aktyviausių, tai irgi nepradink. Ir aš stengsiuosi parašyt, juk atostogos, ir dar ilgai...
Atsakyti
QUOTE(Lėja32 @ 2014 07 05, 22:25)

Kaira, likai čia turbūt viena aktyviausių, tai irgi nepradink. Ir aš stengsiuosi parašyt, juk atostogos, ir dar ilgai...

aga, kompas mano didžiulis draugas, ypač kai pieną traukiu, tai viską skaitau biggrin.gif net į fb pradėjau lankytis, nors jau seniai turėjau ten anketą, bet visai manęs nedomino, nesupratau ką ten veikt (tiesą sakant ir dabar nelabai man aišku ką ten veikt, bet vis tiek landžioju biggrin.gif ) dabar irgi pumpuoju su pientraukiu pieną ir rašau smile.gif ir taip per dieną daug kartų, tai, kad bent kažkiek užmušt žiauriai nusibodusį dalyką - pieno traukimą, bandau tuo tarpu kažkuo dar užsiimt.
Papildyta:
QUOTE(Iš Stiklo @ 2014 07 04, 22:57)
KAIRA, aš tave nudobsiu gun_bandana.gif
Nu bet jei buri, tai būrk dvynukus lotuliukas.gif

nu va, sakiau, kad sekanti kandidatė į nėštumą Iš Stiklo - tipo laužosi, bet nori dvynukų lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas rytukas 4u.gif
Pagaliau oras vasariškas, mb miegos po naktinės, mes prie ežeriuko dumsim biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos.
Aš jau ir taip epizodiškai parašau kaip ir visos čia. Kaira kaip man tave per facebooka susirast. Juma irgi ten vaidenasi. Šyta kaip suprantu darbuose užsikasus. Gera mamyte irgi. Ką kitos?

Aš ir kažkada bandysiu į Kauną atlėkt. Nežinau dar kada, nes plaksiuosi prie sesės, važiuos pas osteopatą, mergaitę turi vežtis kartu, tai sėsim kartu ir važiuosim su visais vaikais (nu gal ne su visais, tik tiek, kiek į mašiną telpa).
Beje, gal žinot kokį (kokią) osteopatą rekomenduot?

Gera mamyte, lauksim svečiuose. O kur tavo mažoji būna, kai dirbi?

Beje, Burka, atkapstėm su sesės vyru skelbimuose tavo namą mirksiukas.gif Jie dabar jau intensyviai ieškosi, bet šitas sakė jiems kiek per toli.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vandene: 06 liepos 2014 - 09:39
QUOTE(Vandene @ 2014 07 06, 10:37)
Sveikos.
Aš jau ir taip epizodiškai parašau kaip ir visos čia. Kaira kaip man tave per facebooka susirast. Juma irgi ten vaidenasi. Šyta kaip suprantu darbuose užsikasus. Gera mamyte irgi. Ką kitos?

aš fb Jurgita Jurgitutė, pavardę ištryniau, kad diedo giminės manęs nerastų smile.gif taip ir Juma ten būna, labai dažnai, tik aš ją užknisau, tai žiūriu išmetė mane iš draugų lotuliukas.gif dukra parodė kaip paslėpt kito žmogaus dedamus dalykus ant sienos, na, kad nesimatytų, nežinojau, būčiau paslėpus ir nemačius kuo ji gyvena, o dabar parašiau porą komentarų, tai lept - ir išmetė kaip musę iš barščių lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaira @ 2014 07 06, 12:03)
aš fb Jurgita Jurgitutė, pavardę ištryniau, kad diedo giminės manęs nerastų smile.gif taip ir Juma ten būna, labai dažnai, tik aš ją užknisau, tai žiūriu išmetė mane iš draugų  lotuliukas.gif dukra parodė kaip paslėpt kito žmogaus dedamus dalykus ant sienos, na, kad nesimatytų, nežinojau, būčiau paslėpus ir nemačius kuo ji gyvena, o dabar parašiau porą komentarų, tai lept - ir išmetė kaip musę iš barščių  lotuliukas.gif

Tai gal nepažino g.gif
Įsivaizduok 4 išmetė, tu gal su lietuviška ė?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vandene: 06 liepos 2014 - 11:14
QUOTE(Vandene @ 2014 07 06, 12:12)
Tai gal nepažino g.gif
Įsivaizduok 4 išmetė, tu gal su lietuviška ė?

taip, lietuviška ė smile.gif
ne ne, aš ilgai ten su ja draugavau, kol išmetė tongue.gif
Atsakyti
tiek geru naujienu, dziaugiuos uz visas
maciau Is Stiklo dalyvavo svajoniu karavane, as kazkaip nedrysau ten dalyvaut blush2.gif o ir neturiu tos korteles daugiavaikiu
mes irgi jau beveik isgijom ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Burka @ 2014 07 06, 07:42)
Labas rytukas 4u.gif
Pagaliau oras vasariškas, mb miegos po naktinės, mes prie ežeriuko dumsim biggrin.gif

Mačiau jus bet skubėjom į sodą smile.gif Mes vakare sustosim pasimaudyti.
Atsakyti