Įkraunama...
Įkraunama...

Prisiplanavom, dabar auginam 8 tema

Sveikos, aš tai pribėgdama tik parašau, nes skaitau maitindama per planšetę, tai ten nesmagu rašyt ir dar gulint...

Alekto, nu tikrai tik stresas tos daktarės ir tiek. O jūsiškė taip neparina?

Mane tai nustebino mūsų šeimistė pirmą mėn, nervinausi, kad reikės svertis ir burbės, nes nuo gimimo svorio tik ~ 600 tepriaugo (teoriškai labai normaliai), o nuo numesto ~750. Bet ji pasidžiaugė visai, kad gerai priaugo bigsmile.gif Per antrą jau priaugo visą kilą.

Pirmadienį eisim širdies echo, kažin kaip ją reikės ramią išlaikyt g.gif Kol kas protestavo prieš visus daktarus, kiek buvom (nedaug dar, tik 3 kartus).

Gera_mamyte, lauksim svečiuose, kai tik galėsi. Turiu visokių s-xs rūbelių savo ir sesės prisidėjus, vis laikau taviškei gal kas tiks.

Ligoniukams 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Alekto @ 2014 06 27, 12:54)
Buvom šiandien pas pediatrę dėl guzelio galvoj. Sunervavo ji mane biggrin.gif gaila, kad mūsiškė atostogose cool.gif Pradėjo knist protą, kad kas mėnesį nevežu svert ir matuot doh.gif Aš samoningai nevežioju, nes žinau, kad neauga tas svoris pagal jų lenteles.Tad nenoriu bereikalingo streso ir visokių mišinių ir košių brukimo. Sveria mažius 8,5kg ir yra 70cm. Pagal jų tuos grafikus idealiai per vidurį. Bet kai pamatė, kad 2mėn svėrė 6,5kg, tai ir prasidėjo, kad beveik per 5mėn tik du kg priaugo cool.gif Aš jai ir sakau, tai ką jūs man būtumėt pasiūlę-mišinuko duot? Ne sako, nuo 4mėn košėm primaitint biggrin.gif Mintyse tik džiaugiaus, kad ji ne mūsų gydytoja biggrin.gif Važiuodama namo skaičiavau, kad priauginėjo jis labai normaliai, nes trečiąjį mėnesį visą prasirgo, tai žinau, kad svorio iš vis nepriaugo beveik,, o paskui gaunas stabiliai po 500gr. Tai normaliai, kaip ir visi kiti mano vaikai.
Ai,dėl guzelio, tai lifmazgis padidėjęs. Jei per mėnesį neprapuls, važiuosim pas hematologus.
Ir dar, trečią dantį turi bičas thumbup.gif Užtat tas lifmazgis ir galėjo padidėt.

o tu savo pieno dar pakankamai turi? aš jau irgi maitinu košėm 2k per dieną, labai normaliai valgo. net kai ir nebenori žiojasi, nesupranta, kad nebereikia žiotis biggrin.gif
dėl svorio tai mes svėrėmės prieš porą savaičių, svėrėm 7250 gr, ūgis 66 cm. tai dabar matyt būtume koks 7,5 kg. vadinas mes gerokai lengvesni biggrin.gif nu kad mano Meinardas metukų svėrė 8,5 kg ir ūgis 74 cm buvo unsure.gif įdomu ką mums tokiu atveju pasakytų smile.gif
dantikų mes dar neturim nei vieno. neskubam smile.gif pirmai dukrai iškart trys dantukai išdygo tik 11 mėn. gali ir šitam taip pat, nesupykčiau, ilgiau valyt nereikėtų biggrin.gif
Atsakyti
šiandien vėl toks nervas ir neviltis apėmė, neužrtenka, kad ostino subinukas negyja, kad kasdien kaip į darbą važinėjam į Santariškes, tai dar pastebėjau, kad Meinardas šlubuoja. jau ir anksčiau kažkaip buvau užmačiusi, bet dar ne taip buvo, o dabar jau konkrečiai šlubuoja. išžiūrėjau ir su batais ir basą, nu stato jis dešinę pėda ant šono kažkiek ir išeina kaip šlubavimas. tai dabar minsiu takus pas ortopedus doh.gif pirmai dukrai irgi buvo problemų, šleivai ėjo, sakė, kad ir plokščiapėdystės užuomazgos, tai nešiojom specialius padukus. o, kad taip keistai statytų koją, neteko man susidurt. gal jums kam nors kažkas panašaus buvo? Dieve, vėl važinėjimai, matyt masažai, spec batai ir t.t. doh.gif antravertus, jei dar tik tokios bėdos tai kaip nors, svarbu apsišarvuot kantrybe.
Atsakyti
Labuka visos smile.gif

Kaira laikykis .Kaip jusu uzpakaliukas laikosi,gal kiek gereja,ka sako daktarai ?
Gal nieko dar baisaus del to slubavimo,gal uzsigavo kur,tu taip nesinervink da pries laika.
As vis jus paskaitau,tik rasyt nelieka laiko.
Alekto kaip jus ?
Gliuka,kaip darbiukai?

Syta kaip tavo maziuke?

Gera Mamyte smagu kad darbuojies.As nezinau,kaip man.Ar priims ar ne .Darbe vis pasivaidenu,lyg nuotaikos,kad priims,o kaip bus kas ten zino.Iki sausio bus matyt.
Buvau del darzelionuejus, Vinciuka menesio jau buvau uzrasius,tai rugseji da mes mazi,bet susitariau,kad priims nuo 11 pasipratinti,nes sausi i darba,tai nenoresiu dvigubo streso nei sau,nei vaikui .Man su Jokubu pasiteisino labai,mes metu 8 men,pradejom is leto,po biskuti ir buvo gerai.Eilej buvom nepapuole,bet susitariau.Ar man auklei moket,ar darza paremt,koks skirtumas,eile mano butu tik nuo sekancio rugsejo,nesiruosiu tiek laukt.Nes darbe jei zagtelsiu,kad veliau ateisiu,galesiu su darbu atsisveikint.

Vakar buvom su Paulium Vilniuje,Kaira apie tave vis galvojau :)Buvom zirmunuose,poto vytauto gvej.dar islipom prie Petro=Povilo baznycios.Buvau biski panikoj ,kad paklaidins mane,ale paskui isjungiau prota ir viskas praejo liuks.Oreintuojasi ,kaip zuvis vandenyje,man vistiek neiprastai keista,kaip jis taip.Visur cekius,talonus pasieme ,dabar jau zinau ,ten visur laikas yra.Pirkau talona,o jis raunas prie manes noriu paziuret vairuotoja,ar ne...kazkokia pavarde mot.pasake, sako paziurejes oi cia vyras.....jis net vairuot.isimena vardus pavardes.Vis i laikrodi ziurejo,o as vis galvojau,nu as ir lengvai kuoktelejus,trankaus po svetima miesta ,nezinia ko,keliones vadovas neigalus vaikas.....Jis taip lauke 6 ryto jau budejo,toks nesvietiskas abzora,o vakar ryte 1 blyneli be nieko suvalge,o paskui tik traukinyje 6 val vakaro gryztant namo bandeles 2 ir atsigere,visa diena ne gurksnio nei kasnio....as ir ,nes bijojau,kad i tulika jei noresiu poto nebus kur,traukini nusiaubiau automata griztant smile.gif
Siaip Musu fronte nieko naujo,atostogauja bernai mano.Viduriukas skautu dienos stovykloj buvo,Paulius su Vincenteliu su manim,Jokubui rugpjuti bus atostogos.Liepos 28 leksim i Latvija,kur ir praeitais metais.Mb vis prie namo,bet ir mes daba jau kartu,fai jau linksmiau,nes ismuryta jau viskas,organizuojames stoga,bapkiu jau ant dugno visai,bet gal kaip nors isisuksim.Kita met gal buta jau pardavinesim isirengimui.Ziuresim kaip bus litais.Niu ka tokios naujienos pas mane.

Likit aplankytos mano mielosios,visom stiprybes ,kantrybes ir ramybes smile.gif

ate....
Atsakyti
Bitute, geriau jau mūsų subinukas, jau nuo antradienio nebevažinėjam į Santariškes, pati tvarkau, atrodo gyja.
Meinardui turbūt reikės kažkokios pėdų korekcijos, šiandien eisim pas gydytoją, gausim siuntimą pas ortopedą.
dabar Vilniuje irgi visai netoli manęs buvot, pvz man artimiausia bažnyčia yra Petro ir Povilo smile.gif jei kada turėsi galimybę ir noro, tai galim pasimatyt bent keliom minutėm, aš galiu kažkur privažiuot arba kai Paulius taip gerai gaudosi, tai pasakysiu adresą atvažiuokit iki manęs, dabar jau pro mus važiuoja miesto transportas smile.gif
aš tai labai noriu prie jūros, būtent į Nidą, nes visos kitos vietovės manęs netenkina tongue.gif bet ir vairuot ima kažkokia baimė, tiek vaikų vežtis, didelė atsakomybė. ir su tiek mažų nelabai kas priima, nebent rugpjūčio gale. žiūrėsim kaip čia bus, bet laaaabai noriu doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vandene @ 2014 06 27, 12:20)

Gera_mamyte, lauksim svečiuose, kai tik galėsi. Turiu visokių s-xs rūbelių savo ir sesės prisidėjus, vis laikau taviškei gal kas tiks.

Manau greitai, vaziuokle gatava, siandien arba ryt alga, kuro sistema vakar sutvarke vyras vos ne vos ikalbines kita garaziuka turinti zmogu...neveikia tik priesrukines ir neatmeta uzvedimo raktelio ir iki pilnos laimes rudis reikia vienoje vietoje sutvakyti, bet sitie reikalai gali laukti, svarbu saugi masina ir uzsiveda. Ai dar kondicionierius nepildytas, akumo klema keisti norim i patogiau prisukama ir tepalai...na tie du paskutiniai pries ziema. Tik va smirda ji dyzeliu labai kai tik issigaruos ir atlekiu:) Kita sav planuoju imti mamadienius ketvirtadieni/penktadieni, sest ir sekmadienis ir taip laisva...bet aisku reikia pirma paziureti ka as laikinai dirbsiu nes dar atostogu neturiu, per trumpai dirbu. gali buti, kad mamadienius atidesiu velesniam laikui. Ir norim nors dienele prie juros vaikus nugabenti. 4u.gif
As nauja darba Bite susiradau, pamazu kylu pareigose, mokausi kontroliuoti kokybe. Na tikiuosi viskas bus gerai. 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, mergaitės, nepamiršot manęs? 4u.gif

vis paskaitau jus, žinau kuo gyvenat, bet čia kuo toliau - tuo ramiau...
Ačiū mane palaikiusioms - JustMai, Kairai, Bitei ir kitoms, kurios buvo sunkią valandą, kurios linkėjo gerų žinių.
Tai kaipgi nepasidalinti su jumis nauja liniuote?.. blush2.gif

Mano gyvenime daug naujienų, gal papasakosiu kada plačiau. Šiuo metu vyksta didysis kraustymasis - parduodam butą ir perkam namą. Labai tikiuosi dar šį mėnesį gerti kavą terasoj ir užuosti šviežiai nupjautą veją... wub.gif O ir laikas spaudžia kraustytis.

Jums geros vasaros, turtingo laisvalaikio, malonių emocijų!

Atsakyti
QUOTE(Lėja32 @ 2014 07 03, 22:41)
Sveikos, mergaitės, nepamiršot manęs?  4u.gif

vis paskaitau jus, žinau kuo gyvenat, bet čia kuo toliau - tuo ramiau...
Ačiū mane palaikiusioms - JustMai, Kairai, Bitei ir kitoms, kurios buvo sunkią valandą, kurios linkėjo gerų žinių.
Tai kaipgi nepasidalinti su jumis nauja liniuote?..  blush2.gif

Mano gyvenime daug naujienų, gal papasakosiu kada plačiau. Šiuo metu vyksta didysis kraustymasis - parduodam butą ir perkam namą. Labai tikiuosi dar šį mėnesį gerti kavą terasoj ir užuosti šviežiai nupjautą veją...  wub.gif O ir laikas spaudžia kraustytis.

Jums geros vasaros, turtingo laisvalaikio, malonių emocijų!

kaip smagu tave skaityt wub.gif aš apie tave vis pagalvoju, dar prieš porą dienų irgi pamąsčiau, kažkaip taip ir pagalvojau, kad galbūt tavo gyvenime yra kažkas labai gero ir naujo ir va parašei wub.gif thumbup.gif labai sveikinu wub.gif wub.gif kada tau gimdyti? o šiaip tikrai visada tikėjau, kad neliksi tu 2 vaikų mama, tikrai ateis ir trečias (o gal ir daugiau biggrin.gif ) faina, kad parašei, aš tavęs labai pasiilgau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaira @ 2014 07 03, 23:00)
kaip smagu tave skaityt  wub.gif aš apie tave vis pagalvoju, dar prieš porą dienų irgi pamąsčiau, kažkaip taip ir pagalvojau, kad galbūt tavo gyvenime yra kažkas labai gero ir naujo ir va parašei  wub.gif  thumbup.gif labai sveikinu  wub.gif  wub.gif kada tau gimdyti? o šiaip tikrai visada tikėjau, kad neliksi tu 2 vaikų mama, tikrai ateis ir trečias (o gal ir daugiau  biggrin.gif ) faina, kad parašei, aš tavęs labai pasiilgau  4u.gif

Tai tiesiog jauti mane. Smagu, kad prisimeni! Gimdyt rugsėjo 26 d., bet įtariu bus anksčiau. Labai džiaugiamės, kad mergytė. Dviem sesutėm bus linksmiau, o sūnui jau kompanijos nereikia, jo pasaulis jau kitas.
Per tel.rašau, sudėtinga.
O Tu, Kaira, matau kad vis stipresnė ir optimistiškesnė (velnias koks ilgas žodis) tampi, kažkaip šviesėja mintys. Užgrūdina sunkumai. Geriau aišku jų nebūtų.
Atsakyti
Labuka,
Lėja, kaip smagu, nerealiai nudžiugau naujienas pamačius wub.gif

Kaira, ale tu kaip ekstrasensė kokia, vis atspėji kas dar lauksis tongue.gif ką dbr į nestuke.gif kėdę pasodinsi tongue.gif
Atsakyti
Labuka,

Leja vos neapsiverkiau is laimes ,kai paskaiciau.As tave vis prisimenu,kai kas apie sinsilas pasneka,pamenu ,kad tu 2 turi ir vora tavo pamenu :)Rasyk vis po biski ,kai tik galesi,nuostabu del namo dziaugiuos uz tave smile.gifO ,kad dar viena mergyte,nu tyliu 4u.gif

Kaira ura,kad jau praeina,Jetau sunku tau su kruva tokiu lapadraikinu,as dejuoju su vienu,mb vis mazolinu,kad pavargau,smegenis lesa,o tau kaip doh.gif Zinok as kazkodel Vilniuj apie tave vis prisimenu,aciu uz kvietima,bet nezinau Paulius prastas svecias zinok,jis begantis,visur lendantis,nepasedintis vietoje.Ir kai mes bunam Vilniuje,isivaizduok jis ant tiek kaifuoja nuo to,kad sveciai jam butu tarsi bausme,neleistu man kalbetis,tystu uz rankos,zinok trulike as turiu sedet per atstuma,per atstuma kalbam,jis isivaizduoja,kad keliauja vienas,daugiabutyje as negaliu net telef.kalbet tik sms be garso arba skaityt,as kaip seselis turiu but.Mes nei valge nei gere kiaura diena,jis uzsvaiges nuo Vilniaus,as siaip matyt is baimes,kad nepaklaidintu ,uzsiburiu,nematau nei zmoniu,neiko aplink ,stebiu tik aplinka,groziuos gamta,siaip paskendus mintyse tapenu is paskos,nes bijau paleist :)Davaolnas jis buna kokia savaite.....irasus susikeles i kompa,telefona nesiskiria su jais.Buvau priejus prie kompo,maciau Vilniaus tvarkarascius studijuoja,seimas tiesiogiai paleistas,nu ka jis tam seime girdi ciort znaiet,nusizvengiau net ,politologas :)beje varo jis ten kazkokia propaganda sau po nosim,as tik patildau ,kai uzgarseja labai,nes uzknisa ,kai pasaka seku arba dainuoju lopsine,o jis su savo gerbiami seimo nariai.....smile.gif

bunda caras....eini visom 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
gal kas galit man patart g.gif vaiko kraujas rodo, kad ne virusinis, o bakterinis uždegimas. gydytoja išrašė antibiotikų, bet sakė duot, jei vėl sukarščiuotų. o šiaip ji tai matyt duotų ir šiaip, o aš tai galiu dar palaukt ir pažiūrėt kas bus biggrin.gif tai ką man dabar daryt? vaikas jaučiasi neblogai, nekarščiuoja, tik viduriuoja. karščiavo tik vieną dieną prieš porą dienų. duot tų antibų ar ne? g.gif doh.gif dar sakė ausis rausva.
Papildyta:
QUOTE(Lėja32 @ 2014 07 04, 00:33)
Tai tiesiog jauti mane. Smagu, kad prisimeni! Gimdyt rugsėjo 26 d., bet įtariu bus anksčiau. Labai džiaugiamės, kad mergytė. Dviem sesutėm bus linksmiau, o sūnui jau kompanijos nereikia, jo pasaulis jau kitas.
Per tel.rašau,  sudėtinga.
O Tu, Kaira, matau kad vis stipresnė ir optimistiškesnė (velnias koks ilgas žodis) tampi, kažkaip šviesėja mintys. Užgrūdina sunkumai. Geriau aišku jų nebūtų.

taip, super, kad margytė smile.gif didžiajam jau nebėra skirtimo brolis ar sesė, o mažajai tikrai svarbu, draugė jai kaip tik smile.gif aš irgi taip gimdžiau, sesei sesę, broliui brolį, o va paskutinis pats į kompaniją įsiprašė biggrin.gif

taip, aš tiesiog stengiuosi daugiau į viską pažiūrėt pro pirštus, nes kitaip gyvent būtų neimanoma, o kai nebeimi į galvą, viskas ne taip baisiai ir atrodo biggrin.gif

niekur nedink, laukiam tavo lelytės kartu. aišku čia tylu ramu, bet žinok gyvų dar tikrai yra thumbup.gif Juma pasiplovus, Svaja irgi dingo, Šyta retkarčiais užsuka, visų jų labai trūksta, taip pat ir kitų, bet vis tiek yra gi dar šiek tiek bendraujančių, nepabėgusių smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Burka @ 2014 07 04, 07:19)
Labuka,
Lėja, kaip smagu, nerealiai nudžiugau naujienas pamačius wub.gif

Kaira, ale tu kaip ekstrasensė kokia, vis atspėji kas dar lauksis tongue.gif ką dbr į  nestuke.gif kėdę pasodinsi tongue.gif

nu žinok pameditavus, pamąsčiuas, spėju tokią laimę Iš Stiklo lotuliukas.gif Iš Stiklo, tik nenudaužk manęs, juk vaikai gėris lotuliukas.gif

Papildyta:
QUOTE(Bite123 @ 2014 07 04, 15:21)

Kaira ura,kad jau praeina,Jetau sunku tau su kruva tokiu lapadraikinu,as dejuoju su vienu,mb vis mazolinu,kad pavargau,smegenis lesa,o tau kaip  doh.gif Zinok as kazkodel Vilniuj apie tave vis prisimenu,aciu uz kvietima,bet nezinau Paulius prastas svecias zinok,jis begantis,visur lendantis,nepasedintis vietoje.Ir kai mes bunam Vilniuje,isivaizduok jis ant tiek kaifuoja nuo to,kad sveciai jam butu tarsi bausme,neleistu man kalbetis,tystu uz rankos,zinok trulike as turiu sedet per atstuma,per atstuma kalbam,jis isivaizduoja,kad keliauja vienas,daugiabutyje as negaliu net telef.kalbet tik sms be garso arba skaityt,as kaip seselis turiu but.Mes nei valge nei gere kiaura diena,jis uzsvaiges nuo Vilniaus,as siaip matyt is baimes,kad nepaklaidintu ,uzsiburiu,nematau nei zmoniu,neiko aplink ,stebiu tik aplinka,groziuos gamta,siaip paskendus mintyse tapenu is paskos,nes bijau paleist :)Davaolnas jis buna kokia savaite.....irasus susikeles i kompa,telefona nesiskiria su jais.Buvau priejus prie kompo,maciau Vilniaus tvarkarascius studijuoja,seimas tiesiogiai paleistas,nu ka jis tam seime girdi ciort znaiet,nusizvengiau net ,politologas :)beje varo jis ten kazkokia propaganda sau po nosim,as tik patildau ,kai uzgarseja labai,nes uzknisa ,kai pasaka seku arba dainuoju lopsine,o jis su savo gerbiami seimo nariai.....smile.gif

bunda caras....eini visom 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Bitute, suprantu, kad ne viskas taip paprasta, be abejo, tikslas ne svečiavimasis. nu gal kada gyvenime pavyks ir šiaip pasimatyt. aš esu rugpjūčio gale Kaune pas proktologą Ostiną užrašiusi, gal važiuosiu. nors tikiuosi, kad ne, kad nereikės, kad sugyjom ir daugiau nesikartos. bet kai sirgom, pamačiau numeriuką ir nugriebiau. žodžiu, gyvenimas dar ilgas, bus to laiko biggrin.gif
Atsakyti