QUOTE(Vandene @ 2014 06 19, 22:47)
Mažu ryt nori į mariukę atsisvečiuot?
Labai noriu, kai tik bus laisva diena ir sutaisys masina - atvarysiu.
QUOTE(Shagrifa @ 2014 06 22, 17:00)
Sveikos, mamukes. Patarkit kaip greit isgydyt itrukusius spelelius. Tepu ka tik turiu, vaikstau nuogais (.Y.), bet mazius paima (.) ir jis vel itruksta. Kiekviena karta bliaunu maitindama
QUOTE(Vandene @ 2014 06 22, 17:22)
Aš naudojau lanolino tepalą, bet stebuklų niekas nedaro. Kadangi žinojau, kad turėsiu kantrybės atpratint vėliau, tai naudojau antspenius. Sugijo ir atpratinau per dvi savaites. Dar ir dabar skauda, nes nelabai taisyklingai ima mergina, spėju gal pasaitėlis lengvai prikabintas.
Ir aišku apžiojimą reikia koreguot.
Pritariu, mano 3 vaikai mane nukankino, kuo toliau tuo blogiau...pirmosios taip ir nemaitinau, berniukus abudu bliaudama maitinau 3 ir 5 sav mazesni
o pasirodo be reikalo. mazoji jokiu problemu nesukele nes antra diena KMUK akusere pakoregavo apziojima, nesjau buvo pradejusi oda trukineti taigi...
QUOTE(gliuka @ 2014 06 23, 12:13)
O kitaip - liūdna - regis - stengiuosi, darau, ir kad tvarka namie, ir kad pavelgę, apskalbti, ir daržai nuravėti, šiltnamis prižiūrėtas būtų, ir darbas, ir visi giminių susiėjimai apvažiuoti, bet visvien neįtinku, ir neįtiksiu, žinau. Ir dar jei mb pasirodo jai, kad netinkamai kur apasirengęs - vėl į mane kreivai žiūri,
kad aprengt neusgebėjau, o jei pasakau , kad sakiau, tai dar lieku kalta, kad neįkalbėjau.
idomus poziuris
, gi zmona tu ne mama , ne taip aprengei...juk ne mazas vaikas, kaip nori taip apsirengia juolab cia daugiau mamos auklejimo padariniai
ir isvis neimanoma buti tobulam pagal kazkieno standartus, galima tik buti laimingam arba ne ir tai pagrindine priezastis, del ko laimes pavydintieji kazkokius tobulumo remus issigalvoja ir bando i juos isisprausti patys ir dar kitus vercia
Nekreipk demesio, tokie zmones tiesiog labai riboto mastymo, skesta stereotipuose ir megsta klijuoti etiketes, lyg isore butu viso gyvenimo siekiamybe
koks skirtumas koks darbas ir kiek uzdirbi, jeigu gerai jautiesi ji dirbdamas ir sugebi issiversti su gaunamu atlygiu ir svarbiausia esi laimingas, kokie dar klausimai?
as visai neturiu siltanmio ir man jo nereikia, negi dabar privalau per galva verstis is kailio issinert ir kaio gyvate 5 odas pakeisti, kad tik tas siltanmis butu
darai ka nori daryti, gyveni kaip tau patinka dziaugiesi kiekviena diena todel ir neitinki:)