Įkraunama...
Įkraunama...

Prisiplanavom, dabar auginam 8 tema

QUOTE(Kaira @ 2014 06 22, 19:12)
labai labai užjaučiu  4u.gif

Sito kremuko dar nebandziau

QUOTE(Vandene @ 2014 06 22, 19:22)
Aš naudojau lanolino tepalą, bet stebuklų niekas nedaro. Kadangi žinojau, kad turėsiu kantrybės atpratint vėliau, tai naudojau antspenius. Sugijo ir atpratinau per dvi savaites. Dar ir dabar skauda, nes nelabai taisyklingai ima mergina, spėju gal pasaitėlis lengvai prikabintas. Ir aišku apžiojimą reikia koreguot.

Gal ir man pabandyt kol sugytu g.gif Bet paskui papo nebeima ane?
Atsakyti
QUOTE(Shagrifa @ 2014 06 22, 22:02)

Gal ir man pabandyt kol sugytu g.gif Bet paskui papo nebeima ane?

aš irgi esu maitinusi su antspeniais, po to be jų, ėmė ir be jų. tik man su jais vaikas sunkiau pieną ištraukdavo, tai buvo kūdas ir pieno mažėjo unsure.gif bet čia irgi matyt kaip kam.
Atsakyti
Shagrifa, rizika yra kad neims arba ims blogai. Maniškė nemokėjo imti, bet užsispyriau ir perlaužiau. Jau su antru buvau turėjus patirties. O va sesė mano neduoda be antspenio, nors jau senai sugijo -nepasirįžta.
Atsakyti
Sveikutės, Šyta, užuojauta dėl Tb mamos...įsivaizduoju, kaip sunku, tuščia, jei dar ir artimos buvot, sutarėt gerai... verysad.gif Vis prisimindavau, kaip gražiai apie ją kalbėdavai...o ypač, kai aš pati eilinį kartą vis iš kažko išgirstu, kaip aš nesugebu to ar ano, kaip tvarka pas mane neideali, kaip daržo neprižiūriu, tai tada vis prisimenu Tavo žodžius apie Tavo anytą...tikra laimė turėt tokią supratingą, palaikančią... O kitaip - liūdna - regis - stengiuosi, darau, ir kad tvarka namie, ir kad pavelgę, apskalbti, ir daržai nuravėti, šiltnamis prižiūrėtas būtų, ir darbas, ir visi giminių susiėjimai apvažiuoti, bet visvien neįtinku, ir neįtiksiu, žinau. Ir dar jei mb pasirodo jai, kad netinkamai kur apasirengęs - vėl į mane kreivai žiūri, kad aprengt neusgebėjau, o jei pasakau , kad sakiau, tai dar lieku kalta, kad neįkalbėjau.

QUOTE(Shagrifa @ 2014 06 22, 18:00)
Sveikos, mamukes. Patarkit kaip greit isgydyt itrukusius spelelius. Tepu ka tik turiu, vaikstau nuogais (.Y.), bet mazius paima (.) ir jis vel itruksta. Kiekviena karta bliaunu maitindama verysad.gif

Maitinau su antspeniais, kol sugijo, kokį mėn ar daugiau, kai sugijo vėl bandėm be jų - labai pyko iš pradžių, nenorėjo tų antspenių, po to nenorėjaojau be jų imti, bet teko priprast, o svarbiausia - žiūrėt, kad teisingai imtų, nes jei ne - vėl visa daina iš pradžių. Kuo tepiau - viskuo, kad greičiau sugytų.
Atsakyti
QUOTE(Vandene @ 2014 06 19, 22:47)

Mažu ryt nori į mariukę atsisvečiuot?

Labai noriu, kai tik bus laisva diena ir sutaisys masina - atvarysiu.

QUOTE(Shagrifa @ 2014 06 22, 17:00)
Sveikos, mamukes. Patarkit kaip greit isgydyt itrukusius spelelius. Tepu ka tik turiu, vaikstau nuogais (.Y.), bet mazius paima (.) ir jis vel itruksta. Kiekviena karta bliaunu maitindama verysad.gif

QUOTE(Vandene @ 2014 06 22, 17:22)
Aš naudojau lanolino tepalą, bet stebuklų niekas nedaro. Kadangi žinojau, kad turėsiu kantrybės atpratint vėliau, tai naudojau antspenius. Sugijo ir atpratinau per dvi savaites. Dar ir dabar skauda, nes nelabai taisyklingai ima mergina, spėju gal pasaitėlis lengvai prikabintas. Ir aišku apžiojimą reikia koreguot.

Pritariu, mano 3 vaikai mane nukankino, kuo toliau tuo blogiau...pirmosios taip ir nemaitinau, berniukus abudu bliaudama maitinau 3 ir 5 sav mazesni blink.gif o pasirodo be reikalo. mazoji jokiu problemu nesukele nes antra diena KMUK akusere pakoregavo apziojima, nesjau buvo pradejusi oda trukineti taigi...

QUOTE(gliuka @ 2014 06 23, 12:13)
O kitaip - liūdna - regis - stengiuosi, darau, ir kad tvarka namie, ir kad pavelgę, apskalbti, ir daržai nuravėti, šiltnamis prižiūrėtas būtų, ir darbas, ir visi giminių susiėjimai apvažiuoti, bet visvien neįtinku, ir neįtiksiu, žinau. Ir dar jei mb pasirodo jai, kad netinkamai kur apasirengęs - vėl į mane kreivai žiūri, kad aprengt neusgebėjau, o jei pasakau , kad sakiau, tai dar lieku kalta, kad neįkalbėjau.

idomus poziuris blink.gif , gi zmona tu ne mama , ne taip aprengei...juk ne mazas vaikas, kaip nori taip apsirengia juolab cia daugiau mamos auklejimo padariniai tongue.gif
ir isvis neimanoma buti tobulam pagal kazkieno standartus, galima tik buti laimingam arba ne ir tai pagrindine priezastis, del ko laimes pavydintieji kazkokius tobulumo remus issigalvoja ir bando i juos isisprausti patys ir dar kitus vercia doh.gif
Nekreipk demesio, tokie zmones tiesiog labai riboto mastymo, skesta stereotipuose ir megsta klijuoti etiketes, lyg isore butu viso gyvenimo siekiamybe doh.gif koks skirtumas koks darbas ir kiek uzdirbi, jeigu gerai jautiesi ji dirbdamas ir sugebi issiversti su gaunamu atlygiu ir svarbiausia esi laimingas, kokie dar klausimai?
as visai neturiu siltanmio ir man jo nereikia, negi dabar privalau per galva verstis is kailio issinert ir kaio gyvate 5 odas pakeisti, kad tik tas siltanmis butu doh.gif
darai ka nori daryti, gyveni kaip tau patinka dziaugiesi kiekviena diena todel ir neitinki:)
Atsakyti
QUOTE(gera_mamyte333 @ 2014 06 23, 19:19)

Pritariu, mano 3 vaikai mane nukankino, kuo toliau tuo blogiau...pirmosios taip ir nemaitinau, berniukus abudu bliaudama maitinau 3 ir 5 sav mazesni blink.gif o pasirodo be reikalo. mazoji jokiu problemu nesukele nes antra diena KMUK akusere pakoregavo apziojima, nesjau buvo pradejusi oda trukineti  taigi...

nesuprasi su tuo žindymu. man dukras žindyti sekėsi puikiai, ir apžiojimas geras, ir pieno pakako ir speniai nebuvo nugraužti iki kraujo. nors gi buvau naujokė. o va su bernais pravalas, ko tik nebuvo. kas kažin galėjo pasikeist? g.gif tikrai ir patirties turėjau, geros patirties, o išėjo š... pirmi du nuėdė ir spenelius, ir šiaip pilna bėdų su papais buvo. dabar su pientraukiu turiu pieno upeliais, nespėju kameroj šaldyt, bet vis tiek jaučiu liūdesį, kad pati nežindau. vis tiek toks pusiau dirbtinis dalykas yra prisipumpuot pieno ir maitint iš buteliuko unsure.gif

dėl anytų tai man ramu, dabartinę mačiau kartą gyvenime (ir daugiau nenoriu), iš vaikų ji matė vieną kartą gyvenime Bernardą, daugiau nei vieno, o apie Ostiną net nežino. o va su ex anyta bendrauju, dažnai man paskambina, anūkėmis rūpinasi, su savo keistenybėm moteriškė, bet vis tiek manau pakankamai supratinga ir šviesaus proto smile.gif
Atsakyti
Aciu uz patarimus 4u.gif . Nusipirkau antspenius, akyse svieseja. Butinai koreguosiu apziojima, nes jau zinau kaip bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Shagrifa @ 2014 06 24, 14:31)
Aciu uz patarimus 4u.gif . Nusipirkau antspenius, akyse svieseja. Butinai koreguosiu apziojima, nes jau zinau kaip bigsmile.gif

Saunu,matosi avataro,kad prasviesejo akyse.. biggrin.gif
Atsakyti
Kur dingusios?...vasarojat?
Atsakyti
pasikrikstijom ir mes vakar vakare su karsta arbata verysad.gif kliuvo ant veiduko, kakliuko ir peties, labiausiai nukentejo petys verysad.gif nu bet gal neliks randu dideliu g.gif
Atsakyti
QUOTE(neringuska @ 2014 06 26, 20:40)
pasikrikstijom ir mes vakar vakare su karsta arbata  verysad.gif  kliuvo ant veiduko, kakliuko ir peties, labiausiai nukentejo petys  verysad.gif nu bet gal neliks randu dideliu  g.gif

vaje, labai juk skauda verysad.gif
mes irgi kenčiam skausmus. prižiūrėjau aš mažiuko žaizdelę, kas trečią dieną į santariškes važinėjau, bet ėmė per jonines ir užsitraukė žaizda, ką bedariau, niekaip nepraplėšiau. galvojau nu maža, gal jau gyja, gal nebėra pūlių. ir nė velnio, šiandien ryte turėjom važiuot į santariškes, ryte apžiūrėjau žaizdą, o gi matosi, kad viduje pūliai, o išėjimo nėr verysad.gif tai apturėjom skausmingą procedūrą, prabadė, praplėšė iš naujo verysad.gif vargšas mažylis, kad galėčiau, paimčiau iš jo tą skausmą.. ir jau trečia savaitė, vis pūliuoja ir pūliuoja unsure.gif
Atsakyti
Buvom šiandien pas pediatrę dėl guzelio galvoj. Sunervavo ji mane biggrin.gif gaila, kad mūsiškė atostogose cool.gif Pradėjo knist protą, kad kas mėnesį nevežu svert ir matuot doh.gif Aš samoningai nevežioju, nes žinau, kad neauga tas svoris pagal jų lenteles.Tad nenoriu bereikalingo streso ir visokių mišinių ir košių brukimo. Sveria mažius 8,5kg ir yra 70cm. Pagal jų tuos grafikus idealiai per vidurį. Bet kai pamatė, kad 2mėn svėrė 6,5kg, tai ir prasidėjo, kad beveik per 5mėn tik du kg priaugo cool.gif Aš jai ir sakau, tai ką jūs man būtumėt pasiūlę-mišinuko duot? Ne sako, nuo 4mėn košėm primaitint biggrin.gif Mintyse tik džiaugiaus, kad ji ne mūsų gydytoja biggrin.gif Važiuodama namo skaičiavau, kad priauginėjo jis labai normaliai, nes trečiąjį mėnesį visą prasirgo, tai žinau, kad svorio iš vis nepriaugo beveik,, o paskui gaunas stabiliai po 500gr. Tai normaliai, kaip ir visi kiti mano vaikai.
Ai,dėl guzelio, tai lifmazgis padidėjęs. Jei per mėnesį neprapuls, važiuosim pas hematologus.
Ir dar, trečią dantį turi bičas thumbup.gif Užtat tas lifmazgis ir galėjo padidėt.
Atsakyti