Įkraunama...
Įkraunama...

Prisiplanavom, dabar auginam 8 tema

Labas rytas smile.gif
Aš su vaikais irgi prie jūros. Nors orai nelabai lepina, bet vis geriau nei namie smile.gif, be to, kai pasišneku, tai pas mus čia net kiek šilčiau ir saulės daugiau gaunam. ax.gif Džiaugiuos, kad dičkiai prie kompo nesėdi, o su dviračiais duodasi, Mažius dieną po 3-4 valandas išmiega, vistik grynas oras yra gerai. smile.gif

Burka, su kemperiu ir aš pakeliaut norėčiau. Niekad neteko, įsivaizduoju, kad turėtų būti smagu.
Atsakyti
QUOTE(gera_mamyte333 @ 2014 06 19, 23:05)
Sveikos,

Ryt poryt mamadieniai man tongue.gif pailsesiu su kaupu. Ohoho Is stiklo parasas bigsmile.gif tu zema? as sveriau 83, dabar siekiu 65, kol kas 66 su kapeikom nedaug liko reiktu pasportuoti ir jau liesa as sau.  na bet tavo tikslas 52 ...30 kg minus...apakus

164cm. Gal per daug aš čia parašiau, 56-58kg būtų kaip tik.
Palangoje 6 metus nebuvome, tai visai nieko, tik orai prastoki
Atsakyti
Ieškau baltos suknelės krikštynom, nu sunku...

Mes irgi niekad nekeliavom kemperiu, bus įdomu, prrnai mąsčiau į vokietiją su kemperiu varyt, bet buvo papildomų išlaidų ir pasitenkinom Palanga. Nors ten išleidom ne ką mažiau, nei atostogaudami Latvijoj ar Lenkijoj...

Iš Stiklo, o kaip tu meti tą svorį, dietom?
Atsakyti
4u.gif

Aš jau savo formose(56/170) ax.gif Ir tuo patenkinta smile.gif

Liepą skrendam į Norvegiją-kaip laukiu-laaaabai reikia atostogų,bo nusikalus...visapusiškai...ypač emocionaliai...

Po visų negandų su mažės nusiplikinimo dar ir MB palaidojom...

Ačiūdie,mažoji sveiksta,randeliai nėra ryškūs...

Blogiausia,kad negaliu atleist auklei,nes jei ne ji...vaikas būtų sveikas ir be randelių...

Jei turėčiau kitą pasirinkimą,tuojpat jos paslaugų atsisakyčiau...

Dievas liepia atleist,bet...negaliu...

Net ta staigi mirtis MB mamos tarsi ženklas,kad atleisti,kad nesmerkti,nepykti,kad viskas taip laikina ir neverta neigiamų jausmų...bet...guzas širdyje...piktumo...

Kaip Jūs elgtumėtės,kaip kovotumėt su savo emocijom??

Atsakyti
Jetus Šyta, net nuėjo per visą kaip parašei - žodį vieną praleidai, ane?
Užuojauta tau ir TB dėl mamos.
Nežinau, kaip jausčiausi, žinok, ir kaip su tom emocijom tvarkyčiaus. Ir naują žmogų ieškot vėl rizika g.gif O ar aš praleidau ką ar nerašei, kas mažiukei atsitiko?
Atsakyti
QUOTE(Šyta @ 2014 06 21, 21:49)
4u.gif

Liepą skrendam į Norvegiją-kaip laukiu-laaaabai reikia atostogų,bo nusikalus...visapusiškai...ypač emocionaliai...
Po visų negandų su mažės nusiplikinimo dar ir MB palaidojom...
Blogiausia,kad negaliu atleist auklei,nes jei ne ji...vaikas būtų sveikas ir be randelių...
Net ta staigi mirtis MB mamos tarsi ženklas,kad atleisti,kad nesmerkti,nepykti,kad viskas taip laikina ir neverta neigiamų jausmų...bet...guzas širdyje...piktumo...

nu žinok persigandau, kai parašei, kad TB palaidojot unsure.gif bet kitam sakiny supratau, kad jo mamą..

suprantu, kad labai pikta, jei vaiko auklė nesužiūrėjo. bet kiek būna visko prie mūsų pačių. nors puikiai suprantu, nes man yra du kartus buvę, kad mano mama nesužiūrėjo, vieną kartą dukra ašaką pasigriebė valgyt (mama valgė žuvį), tada išvažiavom į ligoninę, o kitą kartą kol mama kalbėjo telefonu, dukra privalgė iš mamos rankinuko nitroglicerino, tada važiavom jau į reanimaciją doh.gif tai čia buvo prieš 15 metų. dabar kai kažkas pasako, kad jei neturėsiu kur vaikų dėt kai dirbsiu tai gi mama pažiūrės, iškart pagalvoju, kad ne, tikrai ne. nežinau kodėl taip nutiko, nes kai mus su broliu augino, nieko niekada nėra nutikę, tikrai puikiai prižiūrėjo. bet dabar pačius mažiausius bijau jai net keliom minutėm palikt, nors nei sena, nei iškvėšus ji, dar dirba.

dėl laikinumo labai pritariu. nėra nei dienos, kad nepagalvočiau apie tai. visada jei susipykstu su kažkuo iš artimųjų, pvz su vaikais, pagalvoju, kad o jei atsitiktų taip, kad nespėčiau pasakyt, kad myliu, kad nenorėjau būt pikta. vakar per žinias pasakė, kad miegodamas mirė 3 metų berniukas. o jei prieš miegą tam berniukui mama pasakė piktą žodį? kaip baisu, nebeliktų galimybės net ištaisyt verysad.gif visada pagalvoju, visada sąžinę sugraužia. bet nesugebu visada būti tik rami ir gera doh.gif
Atsakyti
O tu jetau net nutirpau,kai perskaiciau,bet paskui supratau,kad zodeli praleidai.Uzuojauta jums.
Del aukles ka galiu pasakyti,ji juk spec nenorejo tikrai,kad taip nutiktu.Juk cia taip galejo ir tau paciai taip ivykti,ir TB.Kaip as sakau tegu Dievas buna teisejas. rolleyes.gif
Atsakyti
Ačiūdie,MB dar su mumis smile.gif

Tik,va,jo mamos nebėr...nors,atrodo,kad kažkur šalia ji...

Labai gera moteris buvo...tokios anytos kiekvienai linkėčiau...

O mažoji mano kavą tik užplikytą ant savęs užsivertė ir labiausiai veidukas nukentėjo... Auklė užpylė ir paliko neatsargiai ant spintelės krašto...
Na,netyčia ji,bet vistiek pikta...Pati dičkius nuo to išsaugojau,o mažoji dėl kito kaltės patyrė tokias kančias ir dar randeliai kažin ar išnyks...visgi mergaitė...

Papildyta:
QUOTE(Šyta @ 2014 06 21, 20:49)
4u.gif

Po visų negandų su mažės nusiplikinimo dar ir MB mamą palaidojom...

Pasitaisau 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, mamukes. Patarkit kaip greit isgydyt itrukusius spelelius. Tepu ka tik turiu, vaikstau nuogais (.Y.), bet mazius paima (.) ir jis vel itruksta. Kiekviena karta bliaunu maitindama verysad.gif
Atsakyti
man padedavo Garmastan, irgi visko budavo doh.gif po kol uzsigrudins papuliai taip ir bus 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Shagrifa @ 2014 06 22, 18:00)
Sveikos, mamukes. Patarkit kaip greit isgydyt itrukusius spelelius. Tepu ka tik turiu, vaikstau nuogais (.Y.), bet mazius paima (.) ir jis vel itruksta. Kiekviena karta bliaunu maitindama verysad.gif

labai labai užjaučiu 4u.gif
jau kiek aš su tuo vargau, man paskutinių vaikų maitinimas ištisas košmaras, speniuose randai, su Meinardu dar baisi pienligė buvo. dabar tai vis tebetraukiu su pientraukiu, bet vienas spenelis labai jautrus, skauda, tai pagalvoju, gal ir laimė, kad vaikas nežinda, bent baisių skausmų išvengiau. o dėl priemonių, kad sugytų, stebuklingos aš bent neradau, visą laiką reikėdavo iškentėti daug laiko, kad sugytų. labiausiai man patiko šis tepalas http://9menesiai.lt/...;product_id=914 , juo tepiau kai dar tikėjausi, kad Ostinas žys, jis žysdavo, spenelius nužysdavo, o pieno neištraukdavo. tai šitas tepalas man tuo metu atrodė stebuklingas, bet vis tiek pilnai mano speniai nedirbo, tai negaliu pasakyt, ar būtų padaręs stebuklų stebuklus. gal tu ir pati jį bandei? laikykis, dar truputį pakentėk, tikrai turi viskas susitvarkyt, tik reikia laiko 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(neringuska @ 2014 06 22, 18:07)
man padedavo Garmastan, irgi visko budavo  doh.gif  po kol uzsigrudins papuliai taip ir bus  4u.gif  4u.gif  4u.gif

šį su Bernardu turėjau, bet problema buvo labai didelė, tai man šis tepalas visai nepadėjo. čia gal dar priklauso nuo papų, vienam tinka, kitam nelabai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Shagrifa @ 2014 06 22, 18:00)

Aš naudojau lanolino tepalą, bet stebuklų niekas nedaro. Kadangi žinojau, kad turėsiu kantrybės atpratint vėliau, tai naudojau antspenius. Sugijo ir atpratinau per dvi savaites. Dar ir dabar skauda, nes nelabai taisyklingai ima mergina, spėju gal pasaitėlis lengvai prikabintas. Ir aišku apžiojimą reikia koreguot.
Atsakyti