Įkraunama...
Įkraunama...

Prisiplanavom, dabar auginam 8 tema

QUOTE(** Svaja** @ 2014 06 14, 12:28)
Lukutis irgi jau bando ropot bet sedi tvirtai ir  drutai smile.gif  jei svyra pasiremia rankute kad nenuvirstu biggrin.gif

Turi 2 dantis jau . isdykėlis toks  linksmuolis smile.gif  sveria 11kg tongue.gif

oho, cielas vyras, mano mazoji 10,7 sveria smile.gif
Atsakyti
QUOTE(neringuska @ 2014 06 14, 18:00)
oho, cielas vyras, mano mazoji 10,7 sveria smile.gif

mano Meinardas sveria 11 kg, šiandien jam lygiai 2 metai tongue.gif o metukų jis svėrė 8,5 kg.
Atsakyti
Burka - gražžžži šeimyna ;-) wub.gif

Kaira-smagu,kad sveikstat.

Šyta - kaip mažė?
Atsakyti
šventė mano kieme - šiandien gavau laišką, kad mus priėmė į darželį thumbup.gif dar negaliu patikėt. o jau sufotkinau rūbelius pardavimui, buvau kelis lyšnus nupirkus, galvojau eis į darželį, tai reikės. tai gerai, kad dar neišpardaviau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaira @ 2014 06 16, 16:06)
šventė mano kieme - šiandien gavau laišką, kad mus priėmė į darželį  thumbup.gif dar negaliu patikėt. o jau sufotkinau rūbelius pardavimui, buvau kelis lyšnus nupirkus, galvojau eis į darželį, tai reikės. tai gerai, kad dar neišpardaviau  biggrin.gif

Nu va kokios smagios žinios thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaira @ 2014 06 16, 16:06)
šventė mano kieme - šiandien gavau laišką, kad mus priėmė į darželį  thumbup.gif dar negaliu patikėt. o jau sufotkinau rūbelius pardavimui, buvau kelis lyšnus nupirkus, galvojau eis į darželį, tai reikės. tai gerai, kad dar neišpardaviau  biggrin.gif

Super thumbup.gif Net aš apsidžiaugiau, kaip vietą gavus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Alekto @ 2014 06 16, 17:44)
Super thumbup.gif Net aš apsidžiaugiau, kaip vietą gavus biggrin.gif

ačiū, kad su manim džiaugiatės biggrin.gif bet tikrai čia tokia laimė gavus vietą, ypač Vilniuje. net negalvojau, kad tokia tragedija. sistema baisi, ypač siaubas kam į darbą reikia. pvz aš neturėčiau pinigų auklei, taip pat privačiam darželiui, beliktų tiesiog mest darbą ir mint valdiškus namus prašant pašalpų doh.gif
Atsakyti
Kaira, liuks thumbup.gif Smagu, kad gavot daržiuką. Ir vaikui socializacija gerai, o ir tau pačiai gal kiek lengviau bus.
4u.gif
Atsakyti
Labuliuka,
Kaira, smagu, kad daržą gavot, kur? Nuo kada eis?

Kas ten sakėt perkat indaplovei miltelius, kur juos perkat?

Mes šian TA praėjom, pasiskiepijom, dbr iki rugpjūčio ramuma. Tai va, žmogelis jau 63 cm ir 7 kg, pusiau gulčioj padėtį pasodintam pavyksta atsisėsti, o jau ant kojų pastatytas iš laimės pabėgt gali biggrin.gif grynas mamytės rankinukas, bet tuom džiaugiuos, va tokie tie 4 mėn pasiekimai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Burka @ 2014 06 17, 16:05)
Labuliuka,
Kaira, smagu, kad daržą gavot, kur? Nuo kada eis?

Kas ten sakėt perkat indaplovei miltelius, kur juos perkat?

Mes šian TA praėjom, pasiskiepijom, dbr iki rugpjūčio ramuma. Tai va, žmogelis jau 63 cm ir 7 kg, pusiau gulčioj padėtį pasodintam pavyksta atsisėsti, o jau ant kojų pastatytas iš laimės pabėgt gali biggrin.gif grynas mamytės rankinukas, bet tuom džiaugiuos, va tokie tie 4 mėn pasiekimai biggrin.gif

mes patekom į Atžalėles, Antakalnyje, kitoj pusėj gatvės priešais Klinikas. lankyti pradėsim nuo rugsėjo 1 d.

bet tai keista dėl to svorio, mano 7250 gr, ūgis atrodo 66 cm, laiko jam 6,5 mėn, tai nei labai storas koks, bet kai gulėjom santariškėse vos ne visi gydytojai - o koks, mėgsta vyrukas pavalgyt doh.gif ir mūsų pediatrė kai nunešiau skiepytis, sako o koks sustorėjęs doh.gif paskui pasižiūrėjo, tai pagal skalę jis prie kūdų ir mažų. tai kas čia per optinė apgaulė? g.gif

šiandien buvom santariškėse, pasakė, kad ne taip žaizdą tepu, gydytojas ją gerai pražiodė, įkišo pusę pagaliuko su vaistais ir sutepė, vaikas drebėdamas klykė iš skausmo verysad.gif nežinau kaip man taip pavyks jam sutept. dar matosi ir pūliai, kai aš prastai tepiau, tai man jau nebesimatė unsure.gif
Atsakyti
Labas rytas, oras niūrus, ką veikt...
Kaira, tas svoris toks įdomus dalykas, mūsų kaimynas 9 mėn, tik kg daugiau sveria, ūgis ir nedaug tedidesnis, bet žandukai didesni nei mūsų tongue.gif
Na, stenkis valyt kaip priklauso, kad neliktų nieko ir gerai sugytų ax.gif
Atsakyti
gal kas nors žinot, jei pūlinys atvertas antradienį, tai šiandien jau daugiau nei savaitė, o bėga tiršti pūliai ir nemažai, ar čia kažin normalu ar jau per ilgai? g.gif rytoj į santariškes, bet kažkaip dabar neramu patapo unsure.gif

dar klausimįėlis. kiek min programą statot kai plaunat indus su indaplove? jei apie pusvalandį, ar išplauna jums indus?

šiandien man įvažiavo į autobusiuko subinę verysad.gif ne aš kalta, bet dabar teks skirt laiko važinėjimams po draudimą ir remontui.
Atsakyti