o jei ne paslaptis, kiek sakė reikės numesti?
manęs niekas net neklausė - numečiau ar ne. Tik pirkau kažkokius miltelius ir gėriau, bet čia Jų biznis. Reikėjo - pirkau, o kiek numečiau jiems nesvarbu buvo. Tik atsimenu, kad nemažai mokėjau.
O kaip jums sekasi po OP?
<div>
<p>manęs niekas net neklausė - numečiau ar ne. Tik pirkau kažkokius miltelius ir gėriau, bet čia Jų biznis. Reikėjo - pirkau, o kiek numečiau jiems nesvarbu buvo. Tik atsimenu, kad nemažai mokėjau.</p>
</div>
</blockquote>
<p> </p>
<p>O kaip jums sekasi po OP?
</p>
Viskas ok.Lentelė rodo. Buvo nukritę kg iki 74. Dabar plius - minus svyruoja 2 - 3 kg, bet tkrai nesigailiu
o jei ne paslaptis, kiek sakė reikės numesti?
Man 10kg ir sake pries op svers 😊
gal ir kvailas klausimas, bet ar ilgai po OP būna nedarbingumo lapelis? galvoju kaip čia su darbu susiderinti.
Man 10kg ir sake pries op svers 😊
nemažai sakyčiau, ir kaip sekasi su tuo iššūkiu susidorot?
Aš irgi jau noriu greičiau pas gyd patekt. reikia tik siuntimą gauti
<div>
<p>Man 10kg ir sake pries op svers 😊</p>
</div>
</blockquote>
<p> </p>
<p>
nemažai sakyčiau, ir kaip sekasi su tuo iššūkiu susidorot?</p>
<p>Aš irgi jau noriu greičiau pas gyd patekt. reikia tik siuntimą gauti </p>
Kokios dbr kainos siu op?
gal ir kvailas klausimas, bet ar ilgai po OP būna nedarbingumo lapelis? galvoju kaip čia su darbu susiderinti.
Nuo darbo priklauso,as valytoja dirbu tai 3-4 savaites sake.
Marija,dar tik pradejau,nuo sestad 700gr nukrito visa laika alkana jauciuos.
Mamuke,skrandzio apylanka1700 euru,skrandzio plikacija viska kompensuoja ligoniu kasos.as pasirinkau plikacija
aš irgi dėl to kad nemokama renkuosi plikaciją (skrandžio lankstymą)
Meja82meja o jūs Kaune darysit? ar kitur?
Labai būtų faina atgaivinti šį forumą
Kaune,pas Mickeviciu 😊
Senbuves sulieknejo ir issiskirste 😊 idomu butu atsiliepimai tu merginu,kurios neseniai dares
Taip atsiliepimai būtų labai gerai, aš pagaliau užsiregistravau į konsultaciją.. po savaitės...