kiek laiko po op domina?
man jau greit 6 men po op, nukrito 32 kg, valgau beveik viska, nevalgau - pieno produktu, kazkaip pykina nuo ju, hamburgeriu ir t.t is greito maisto nes momentaliai uzsikims skrandis ir bus bloga, misrainiu su majonezu, nes lb sunkus maistas, taip pat lb riebaus maisto, bet nepaisant to esu begalo laiminga siuo metu, netekus tiek kg, prisiminus pirmas savaites tai pirma savaite buvomtik skysciai, antra tyreles, bet visai nesinorejo valgyt, man rodos izengus i 4 savaite pradejau po biski viska ragauti, po maza gabaliuka ir ziureti bus bloga ar ne
Sveikos paneles. Gavau siuntima i konsultacija is seimos daktaro. Pati esu is vilniaus, tad noreciau suzinoti kuriose ligoninese daro ta skrandzio sulankstymo operacija? Gal zinote daktarus gerus? Ar geriau patarsite kreiptis i Meliacka Kaune? Busiu dekinga uz bet kokia info. O dar domina kiek dienu ligoninei reikia guleti po operacijos?
as vaziavau i kauna,i klinikas,pas gydytoja Mickeviciu
man atrodo,kad neber fb grupes,bent jau man nuoroda neveikia cia ideta.
oo kaip gaila, kaip tik mastau apie operaciją ir milijonas klausimų.
gal žinot kiek laiko trunka gyjimas po operacijos (planuose yra skrandžio sulankstymas).
Kaip daktariskai vadinas? pas mane planuose skrandzio plikacija,kur i vidu ilanksto ir uzsiuva.
Bet iki to dar skrandzio tyrimas ir svorio metimas,nes kitaip sake nedarys
pas mane ta pati plikacija, dar pas chirurgą nebuvau. Gal žinot kokios eilės šiai operacijai. Mano diatologė ruošia mane šiai operacijai, bet dar skrandžio tyrimo nesu darius.
daug klausimų, o atsakymų kol kas tiek mažai.
ar tikrai pasiteisina ši op?
Konsultacijai tai greit patekau,klausiau ar eiles ilgos,tai sake apie menesi laukimo.
Sita operacija yra maziau veiksminga nei skrandzio apylanka
man gydytoja (diatologė) nerekomendavo apylankos, o Jūs jau žinot savo OP datą?
Man kažkaip ir norisi ir baisu, bet matau kad kitos išeities kaip ir neturiu
Kai pasidarysiu visus tyrimus,gausiu ats is psich ir endokrinologes,tada vaziuosiu pakartotinei konsultacijai,tada ir paskirs data.
As tai laukiu lb,operacijos nebijau.bijau skrandzio tyrimo ir kad nepavyks numest svorio kiek sake iki ooeracijos...