Įkraunama...
Įkraunama...

Skrandžio mažinimo operacija III dalis

Labutis, jau senai galvojau apie operacija, bet siandien uzlipusi ant svarstykliu vos nenualpau ir sakiau viskas, reikia kazka daryrti, noreciau visu pirma suzinoti kur kreiptis, ar iskart pas Mackeviciu. Ar pirma reikia siuntimo is seimos gyd.? Beje labai idomu kaip po operacinis laikotarpis? Kokioz kainos operaciju? Mano kmi beveik 38 bet turiu gliukozes tolerancijos sutrikima, bet dar ne diabetas.  Tai jaucii man niekas jo nekompensuotu. 

Atsakyti

Reikia siuntimo is seimos gydytojo,skrandzio plikacija(butent sita)yra visiskai nemokama.

Reikia israsu is endokrinologes,skrandzio tyrimo ir psichiatres.

Atsakyti

Siuntimo tikrai reikia, paskui kokiu tyrimu reikes pasakys gydytojas, man reikejo endokrinologo, skrandzio tyrimo ir kardiologo konsultacijos ir daug kraujo tyrimu :) 

Atsakyti

Greta Mil, pirma pasikonsultuokit su geru diatologu, mane sis gydytojas ruose apie 3 men operacijai, dienayna rasyt teko ka ir kada valgau, ir paskui tik rekomendavo operacija. Man regis operacijas daro nuo 49 kmi. Ir nemokama visai yra tik viena.

Atsakyti

Kaip skirtingai-man kraujo tyrimus dare tik del skydliaukes,daugiau del nieko.

Atsakyti

Skrandžio apylankoj mokama tik už įrankius, kurių kaina, priklausomai nuo žmogaus svorio, yra nuo 1800 iki 1900 eurų. (Skaitosi didesnis ir mažesnis įrankių rinkiniai). Tačiau esant tokiam KMI, gali būti užtekti ir skrandžio plikacijos operacijos, kuri yra visiškai nemokama.

Atsakyti

Tai dar reikes, nes pries operacija visada reikia kraujo turimu, del kresumo, crb ir t.t. dvi sav iki op reikia tyrimu 

Atsakyti

Labutis,

Bukit geros,atgaivinkite vel sia temute.Labai butu smagu dalintis informacija.As niekur nerandu istoriju apie pasidariusiu plikacija isgyvenimus.O taip reikia ir apie patirtis isgirsti,apie savijautas,pasiekimus...As pati galvoju apie sia op.Lapkricio 10d einu pirmai konsultacijai pas Mickeviciu.Man 53metai-ugis 162,svoris-126kg,kmi beveik 49.

Oficialios informacijos gal ir pakanka,bet tikru zmoniu isgyvenimai visai kas kita.

Pati pasizadu dalytis visais potyriais ir pasiekimais(jeigu padarys zinoma)

Atsakyti

Labutis,

Bukit geros,atgaivinkite vel sia temute.Labai butu smagu dalintis informacija.As niekur nerandu istoriju apie pasidariusiu plikacija isgyvenimus.O taip reikia ir apie patirtis isgirsti,apie savijautas,pasiekimus...As pati galvoju apie sia op.Lapkricio 10d einu pirmai konsultacijai pas Mickeviciu.Man 53metai-ugis 162,svoris-126kg,kmi beveik 49.

Oficialios informacijos gal ir pakanka,bet tikru zmoniu isgyvenimai visai kas kita.

Pati pasizadu dalytis visais potyriais ir pasiekimais(jeigu padarys zinoma)

Atsakyti
As pasidarius plikacija.. jau kaip tik 1 men po op.. :) jauciuos gerai, po truputuka keiciuos.. viskas kaip ir puiku :) op praejo puikiai. Manau gailetis ja pasidarius neteks :)

jolcisss, 20 Spa 2017 - 15:57, parašė: Labutis, Bukit geros,atgaivinkite vel sia temute.Labai butu smagu dalintis informacija.As niekur nerandu istoriju apie pasidariusiu plikacija isgyvenimus.O taip reikia ir apie patirtis isgirsti,apie savijautas,pasiekimus...As pati galvoju apie sia op.Lapkricio 10d einu pirmai konsultacijai pas Mickeviciu.Man 53metai-ugis 162,svoris-126kg,kmi beveik 49. Oficialios informacijos gal ir pakanka,bet tikru zmoniu isgyvenimai visai kas kita. Pati pasizadu dalytis visais potyriais ir pasiekimais(jeigu padarys zinoma)
Atsakyti

Labai uz Jus dziaugiuosi!

Gal galite pasidalinti,kiek laiko laukete operacijos ?As nezinau,kiek tai uztruks.Klinikoje sake,kad jeigu mokamai ,tai padarytu tuoj pat po tyrimu,o kazin kaip klinikose?

Atsakyti

As penkt vaziuoju del datos paskyrimo.gryzus pasidalinsiu info.

Atsakyti