Įkraunama...
Įkraunama...

Skrandžio mažinimo operacija III dalis

QUOTE(meja82meja @ 2017 08 13, 15:59)
<p>O pas ka operacija daret?</p>

pas Malecka
Atsakyti

Malecko rekomendacijos tokios pačios numesti 10-15kg. Bijau kaip pavyks to pasiekti bet bandysiu...

Inuticka ar jus svėrė prieš pačią operaciją...

Meja82meja kaip Jums sekasi mesti kilogramus?  prisijungiu dabar ir aš į mūšį su jais :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marija.M: 14 rugpjūčio 2017 - 07:14
QUOTE(Marija.M @ 2017 08 14, 07:09)
<p>Malecko rekomendacijos tokios pačios numesti 10-15kg. Bijau kaip pavyks to pasiekti bet bandysiu...

<strong>Inuticka</strong> ar jus svėrė prieš pačią operaciją...

<strong>Meja82meja</strong> kaip Jums sekasi mesti kilogramus?  prisijungiu dabar ir aš į mūšį su jais smile.gif</p>

mane svere, sekmingai buvau numetusi 8 kg
Atsakyti

Malecko rekomendacijos tokios pačios numesti 10-15kg. Bijau kaip pavyks to pasiekti bet bandysiu...

Inuticka ar jus svėrė prieš pačią operaciją...

Meja82meja kaip Jums sekasi mesti kilogramus?  prisijungiu dabar ir aš į mūšį su jais :)

Per 2 savaites -3 kg,galetu aisku ir daugiau but,bet... 

Atsakyti

Na mergaitės,  kaip praėjo Jums  ši savaitė, kaip sekasi laikytis plano?

Atsakyti

Buvau savaite pas mama atleidus visas vadeles.bijau kad priaugau o ne numeciau...

Atsakyti
Nezinau ar ne per daug, 157 svere, 112 dabar sveria. Jam nelenda beveik niekas gyvenam su sriubom.
Atsakyti

Gal kam pravers

http://veidrodeli.lt...iu-menesiu/amp/

Atsakyti

Kaip sekas,merginos?

Ar kuri registravotes db pas Mickeviciu?nuo rugpjucio galo raso kad pacientu nepriema,idomu kodel ir kada grys...

Atsakyti

pabandyk paskambint i registratura suteiks visa info kaip ir kas

Atsakyti

o as va noriu pasakyt kad pirma sav pooeracijos.. negaliu patiket kad taip greit laikas bega. o mazeju kaip aplinkiniai sako akyse.. kol kas viskas dziugu, aisku mityba pasikeite, bet  tyreles visai skanios :)

Atsakyti

Uzsiregistravau jau,po men vaziuoju,tikiuos data paskirs greit.

Marija,kaip jautetes po op?ka valgot?kiek jau numetet?

Atsakyti