Man visai gražus vardas, antikinis, graikiškai reiškia - kalnietis.
O šiaip svarbiausia, kad judviem su vyru gražus šis vardas, o jūsų mažulėlis tegul auga sveikas ir laimingas.
QUOTE(Taide @ 2006 06 28, 17:13)
Man visai gražus vardas, antikinis, graikiškai reiškia - kalnietis.
O šiaip svarbiausia, kad judviem su vyru gražus šis vardas, o jūsų mažulėlis tegul auga sveikas ir laimingas.
aš irgi manau, kad svarbiausia, jog Jums su vyru šis vardelis gražus. O dabar apklausoj va - daugiausia balsų, kad negražus... na ir kas iš to?
Sveikute
Man Orestas labai grazus vardas,todel mano sunus ir pavadintas butent siuo vardu
Ir nesuk sau galvos kas ka mano,man tai niekada nerupejo
Aukit sveiki,bendravardziai
Man Orestas labai grazus vardas,todel mano sunus ir pavadintas butent siuo vardu
Ir nesuk sau galvos kas ka mano,man tai niekada nerupejo
Aukit sveiki,bendravardziai
QUOTE(vaidicita @ 2006 06 26, 15:16)
ORESTAS
cia turbut lietuviu kalbos spragos pasireiske
na o del serialu... nezinau nei vieno serialo kuriame toks herojus butu
o jei forumietes nuspres kad negrazus tai tiesiog Jusu nuomone, man tik idomu ar jis negrazus tik senesnio amziaus zmonems, musu giminaiciams, ar ir jaunimui taip pat idomu kaip i ta varda reaguos sunaus mokykloje ir pan.
o del Luku tai tikrai pirso man si varda, bet butu tas pats kaip su mano amziaus Tomais ar Mindaugais pazistu po 10 , tai ir kalbant tenka sakyti Tomas , Tomelis, Tomukas, Tomce, Tomas 1 , Tomas 2 ... kol atsirenki
o siaip tiesiog idomu ar yra musu bendraminciu ir tiek , aciu uz nuomones, laukiu daugiau
cia turbut lietuviu kalbos spragos pasireiske
na o del serialu... nezinau nei vieno serialo kuriame toks herojus butu
o jei forumietes nuspres kad negrazus tai tiesiog Jusu nuomone, man tik idomu ar jis negrazus tik senesnio amziaus zmonems, musu giminaiciams, ar ir jaunimui taip pat idomu kaip i ta varda reaguos sunaus mokykloje ir pan.
o del Luku tai tikrai pirso man si varda, bet butu tas pats kaip su mano amziaus Tomais ar Mindaugais pazistu po 10 , tai ir kalbant tenka sakyti Tomas , Tomelis, Tomukas, Tomce, Tomas 1 , Tomas 2 ... kol atsirenki
o siaip tiesiog idomu ar yra musu bendraminciu ir tiek , aciu uz nuomones, laukiu daugiau
man t ai labai gražus vardas su vyru šį vardą sūnui buvom nusprendę duot dar net prieš vaikus planuojant bet kadangi jo bendradarbė taip užvadino savo sūnų, tai mes jau savojo Orestu nebevadinom (juk neišaiškinsi žmonėm, kad nenusikopinai to vardo - o jei dar tie žmonės trenkti pasitaiko ) bet po to kaip ir džiaugiausi nedavusi mažiui šio vardo, kadangi išties buvo vieno serialo herojus tokiu pat vardu (tik ten kirčiavo kitaip )
man Orestas gražus vardas
QUOTE(vaidicita @ 2006 06 28, 10:30)
ACIU
O man tai irgi visai grazus vardas, ir svarbiausia kad tau patinka. Sveikinu
QUOTE(EDITAFNGRL @ 2006 06 29, 21:05)
O man tai irgi visai grazus vardas, ir svarbiausia kad tau patinka. Sveikinu
Teisingai, svarbu mamytei, tėtukui gražus... Bet ir man labai gražus
o va man nepatinka kaip tokį trumpint?
QUOTE(lijo @ 2006 07 01, 23:50)
o va man nepatinka kaip tokį trumpint?
O kam trumpint?
nesuprantu žmonių, kurie VISUS vardus nori sutrumpint
man tai girdėtas, iškart asocijuojasi su storule valentina (serialas) tai va dėl to neduočiau tokio vardo sūnui. šiaip normalus, bet man yra ir gražesnių. svarbu jum gerai ir sūneliui
keistokas, bet man graziai skamba!didingai kazkaip