Pavadinome sūnelį Orsetu ir išgirdome daug kritikos, įdomi būtų Jūsų OBJEKTYVI nuomonė
QUOTE(vaidicita @ 2006 06 26, 12:23)
Pavadinome sūnelį Orsetu ir išgirdome daug kritikos, įdomi būtų Jūsų OBJEKTYVI nuomonė
Tai koks gi vardas,Orestas ar Orsetas? Kaip čia taip nebežinai kaip sūnaus vardas rašosi?
QUOTE(Hestija @ 2006 06 26, 12:30)
Savo vaikui tokio vardo neduočiau Bet visiems vienodai viskas negali patikti. Jei jau taip pakrikštijot, tai ir nebesukit galvos O jei SMamietės nuspręs, kad negražus- keisit?
Vardą žinau dar iš tokios Ultra vires radijo stoties laikų, buvo dj Orestas Minderis
manau, ateityje džiaugsis, nes pašauktas gatvėje ar pan. atsisuks tik jis vienas, o ne 7 Lukai ir 5 Mantai ar Dovydai
ORESTAS
cia turbut lietuviu kalbos spragos pasireiske
na o del serialu... nezinau nei vieno serialo kuriame toks herojus butu
o jei forumietes nuspres kad negrazus tai tiesiog Jusu nuomone, man tik idomu ar jis negrazus tik senesnio amziaus zmonems, musu giminaiciams, ar ir jaunimui taip pat idomu kaip i ta varda reaguos sunaus mokykloje ir pan.
o del Luku tai tikrai pirso man si varda, bet butu tas pats kaip su mano amziaus Tomais ar Mindaugais pazistu po 10 , tai ir kalbant tenka sakyti Tomas , Tomelis, Tomukas, Tomce, Tomas 1 , Tomas 2 ... kol atsirenki
o siaip tiesiog idomu ar yra musu bendraminciu ir tiek , aciu uz nuomones, laukiu daugiau
cia turbut lietuviu kalbos spragos pasireiske
na o del serialu... nezinau nei vieno serialo kuriame toks herojus butu
o jei forumietes nuspres kad negrazus tai tiesiog Jusu nuomone, man tik idomu ar jis negrazus tik senesnio amziaus zmonems, musu giminaiciams, ar ir jaunimui taip pat idomu kaip i ta varda reaguos sunaus mokykloje ir pan.
o del Luku tai tikrai pirso man si varda, bet butu tas pats kaip su mano amziaus Tomais ar Mindaugais pazistu po 10 , tai ir kalbant tenka sakyti Tomas , Tomelis, Tomukas, Tomce, Tomas 1 , Tomas 2 ... kol atsirenki
o siaip tiesiog idomu ar yra musu bendraminciu ir tiek , aciu uz nuomones, laukiu daugiau
QUOTE(vaidicita @ 2006 06 26, 11:23)
Tai ar Orsetas ar Orestas? niugi nieko tas Orestas - Orsetas butu blogiau. o objektyvios nuomones ne nelauk - kiekvienas cia issako savo subjektyvia man tas vardelis nors ir girdetas, bet vis dar neiprastas
Grazus ir gana retas vardas
Turbūt būsiu sušaudyta, man šis vardas labai negražus .
o man sis vardas