Įkraunama...
Įkraunama...

Paula's Choice

QUOTE(Terezza @ 2015 02 20, 22:32)
Kazkada skaiciau, kad sitas ir sitas yra praktiskai vienas ir tas pats, todel labiau apsimoka pirkti skirta kunui, ir galima naudoti veidui. Ar yra taip dariusiu cia? Kokie atsiliepimai?
Veidui skirta priemone naudojau, tiko ir patiko.

Jie tas pats savo veikliosios medžiagos BHA procentu, bet vienas skystas, o kūnui lengvas kremas. Jei jūs ir taip naudojat kremą veidui, tai verta bandyt. Kadangi naudojau abu, tai galiu pasakyti, kad aš savo riebios odos neįsivaizduoju su tuo kūno kremu, nes jį naudoju diena ir oda labai blizgėtų. Bet pats kremas nėra riebus kaip kremas.

QUOTE(micefee @ 2015 02 21, 18:57)
Kokią priemonę naudojat kūnui - nugaros inkštirams, spuogiukams, pigmentinėms dėmėms, strazdanoms?

Ir kokį treatmentą (be BHA eksfoliato) naudojat veido odos spalvai sulyginti?

Tas pats kūno kremas su 2 proc. BHA man geriausiai veikia inkštirus bei spuogus. Tiesiog didesnės koncentracijos man per brangūs kūnui. Taip gailiuos, kad dar vieno neužsisakiau. O pigmentinėms dėmėms ir strazdanoms gerai veikia retinolis bei vit. C, bet apskritai bet kuris eksfoliuojantis produktas veikia odos spalvos nelygumus. Net keliuose video Paulos puslapyje pažymėta, kad nereikia galvoti, jog BHA tinka tik inkštirams. Bet kuris eksfoliatas veikia, kad ir urea kažkiek (kurios PC nededa į savo produktus) kadangi vistiek viršutinis odos sluoksnis atsinaujina.
Atsakyti
Gal turit nuojauta kada artimiausiu metu gali but nuolaidos? smile.gif Reiketu sio bei to, bet vis svarstau, imt ar vis tik dar luktelt? rolleyes.gif Dabar tai tusa nemokamai duoda nuo 50 dol. ir siuntimas nekainuoja.
Atsakyti
QUOTE(Hiver @ 2015 07 21, 21:48)
Gal turit nuojauta kada artimiausiu metu gali but nuolaidos? smile.gif  Reiketu sio bei to, bet vis svarstau, imt ar vis tik dar luktelt? rolleyes.gif  Dabar tai tusa nemokamai duoda nuo 50 dol. ir siuntimas nekainuoja.

parašyta jų puslapy Promotion expires 8:59pm PT, July 22, tai matyt po to.
Atsakyti
Gal atsiras bandziusiu stipresnes retinolio priemones? As labai gundausi tuo Clinical 1% retinol treatment, tik bijau ar nebus man per stiprus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(fuchia @ 2015 07 29, 14:19)
Gal atsiras bandziusiu stipresnes retinolio priemones? As labai gundausi tuo Clinical 1% retinol treatment, tik bijau ar nebus man per stiprus blush2.gif

As bandziau, bet maisiau kartu su Resist moisture renewal oil booster, kaip Paula ir pataria. Tepiau paakius, nors mano oda ten plonoka ir apskritai prie jautresniu, bet jokiu neigiamu pojuciu ir rezultatu nebuvo, rekomenduoju.
Atsakyti
QUOTE(~SUR~ @ 2015 07 30, 10:51)
As bandziau, bet maisiau kartu su Resist moisture renewal oil booster, kaip Paula ir pataria. Tepiau paakius, nors mano oda ten plonoka ir apskritai prie jautresniu, bet jokiu neigiamu pojuciu ir rezultatu nebuvo, rekomenduoju.

Dekoju 4u.gif dabar bus drasiau, nes mano oda irgi gana jautri ax.gif
Atsakyti
QUOTE(fuchia @ 2015 07 29, 11:19)

As bandziau...oda jautri,tepiau nemaisius,pirma karta kaip ir sualergizavo,nes paraudo kaip kurios vietos,bet kitus kartus viskas gerai.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(fox. @ 2015 08 12, 02:34)
As bandziau...oda jautri,tepiau nemaisius,pirma karta kaip ir sualergizavo,nes paraudo kaip kurios vietos,bet kitus kartus viskas gerai.. 4u.gif

Saunu thumbup.gif tikiuosi ir man tiks blush2.gif O kol kas noriu pasidziaugti ir labai pagirti 4% BHA putas. Puikiai pravalo poras, sulygina odos spalva ir visiskai nejautrina odos wub.gif
Atsakyti
QUOTE(fuchia @ 2015 08 12, 11:50)
Saunu thumbup.gif  tikiuosi ir man tiks blush2.gif  O kol kas noriu pasidziaugti ir labai pagirti 4% BHA putas. Puikiai pravalo poras, sulygina odos spalva ir visiskai nejautrina odos wub.gif

gal galima nuoroda PUTU? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Contessa @ 2015 08 12, 16:59)
gal galima nuoroda PUTU?  4u.gif

Tai zinoma!
RESIST WEEKLY RETEXTURIZING FOAMING TREATMENT 4% BHA
http://www.paulascho...ur-Percent-BHA/
wub.gif
Atsakyti
reiktu skubios pagalbos, nes boriu uzsisakyti. gal kas naudojat sia priemone? ar galima ja naudoti kartu su BHA 2 proc liquid ( viena priemone ryte, kita vakare). Labai sudomino aprasymas, ypac tai, kad sviesina veido oda ir mazina raudoni g.gif bet tuo paciu ir bha noriu isbandyt doh.gif biggrin.gif
user posted image

Atsakyti
QUOTE(kavamale @ 2015 09 13, 22:45)
reiktu skubios pagalbos, nes boriu uzsisakyti. gal kas naudojat sia priemone? ar galima ja naudoti kartu su BHA 2 proc liquid ( viena priemone ryte, kita vakare).  Labai sudomino aprasymas, ypac tai, kad sviesina veido oda ir mazina raudoni  g.gif bet tuo paciu ir bha noriu isbandyt  doh.gif  biggrin.gif

abi priemones su BHA, tai kartu netepk, bet kaitaliot, manau, drasiai gali......vienos formules visoms nera, naudoji ir ziuri-tinka tavo odai ar ne, jei nera jokios blogos reakcijos viskas good tada.....
Atsakyti