QUOTE(Terezza @ 2015 02 20, 22:32)
Kazkada skaiciau, kad sitas ir sitas yra praktiskai vienas ir tas pats, todel labiau apsimoka pirkti skirta kunui, ir galima naudoti veidui. Ar yra taip dariusiu cia? Kokie atsiliepimai?
Veidui skirta priemone naudojau, tiko ir patiko.
Veidui skirta priemone naudojau, tiko ir patiko.
Jie tas pats savo veikliosios medžiagos BHA procentu, bet vienas skystas, o kūnui lengvas kremas. Jei jūs ir taip naudojat kremą veidui, tai verta bandyt. Kadangi naudojau abu, tai galiu pasakyti, kad aš savo riebios odos neįsivaizduoju su tuo kūno kremu, nes jį naudoju diena ir oda labai blizgėtų. Bet pats kremas nėra riebus kaip kremas.
QUOTE(micefee @ 2015 02 21, 18:57)
Kokią priemonę naudojat kūnui - nugaros inkštirams, spuogiukams, pigmentinėms dėmėms, strazdanoms?
Ir kokį treatmentą (be BHA eksfoliato) naudojat veido odos spalvai sulyginti?
Ir kokį treatmentą (be BHA eksfoliato) naudojat veido odos spalvai sulyginti?
Tas pats kūno kremas su 2 proc. BHA man geriausiai veikia inkštirus bei spuogus. Tiesiog didesnės koncentracijos man per brangūs kūnui. Taip gailiuos, kad dar vieno neužsisakiau. O pigmentinėms dėmėms ir strazdanoms gerai veikia retinolis bei vit. C, bet apskritai bet kuris eksfoliuojantis produktas veikia odos spalvos nelygumus. Net keliuose video Paulos puslapyje pažymėta, kad nereikia galvoti, jog BHA tinka tik inkštirams. Bet kuris eksfoliatas veikia, kad ir urea kažkiek (kurios PC nededa į savo produktus) kadangi vistiek viršutinis odos sluoksnis atsinaujina.