Įkraunama...
Įkraunama...

Paula's Choice

QUOTE(Evut @ 2015 02 20, 14:30)
Būtų super-duper, jei ne alkoholis pačioj ingredientų sąrašo pradžioj. O kiek jis kainuoja ir kur perkat?

Dar norėjau parašyt, kad BHA 2 proc. skystis (liquid) Linkusiai į spuogus ir užsikimšusiom porom odai labai padėjo. Seniau man net makiažo pagrindas dengėsi žymiai blogiau. Naudoju 1k. dienoj ryte.

Perku PL, nes cia gyvenu. siiap galima siustis is uk. Kainuoja apie 15 Eu.

As irgi bha tepu ryte. Siuo metu naudoju lotion ir liquid. Bet liquid formule labiau man patinka. biggrin.gif

Planuoju uzsisakyti 1 % Clinical retinol treatment. Gal kuri bandete ?
Atsakyti
QUOTE(lauryna @ 2015 02 20, 16:38)
Planuoju uzsisakyti 1 % Clinical retinol treatment. Gal kuri bandete ?

Aš turėjau mėginuką, tai visai patiko. Po jo ryte tokia oda lygesnė man pasirodė, stangresnė. Bet naudojau tik kartą savaitėje ir toliau nuo akių zonos, nes viena kartą panaudojau tris dienas iš eilės, tai labai oda išjautrėjo, ties paakiais paraudo, skaudėjo. Matyt didesnėm dozėm alergiška mano oda, tai naudojau tik kartą savaitėje. Dabar perku PC serumus su retinoliu, tai papildomai 1% treatment'o nebepirksiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bu_bu @ 2015 02 20, 14:45)
Aš turėjau mėginuką, tai visai patiko. Po jo ryte tokia oda lygesnė man pasirodė, stangresnė. Bet naudojau tik kartą savaitėje ir toliau nuo akių zonos, nes viena kartą panaudojau tris dienas iš eilės, tai labai oda išjautrėjo, ties paakiais paraudo, skaudėjo. Matyt didesnėm dozėm alergiška mano oda, tai naudojau tik kartą savaitėje. Dabar perku PC serumus su retinoliu, tai papildomai 1% treatment'o nebepirksiu  4u.gif

Ir as planuoju meginuka uzsisakyti , ziuresim. Mano oda jau su retinoliu susipazinusi, tai idomu kaip reaguos i si. biggrin.gif Internete skaiciau labai daug teigiamu atsiliepimu . thumbup.gif
Atsakyti
Kazkada skaiciau, kad sitas ir sitas yra praktiskai vienas ir tas pats, todel labiau apsimoka pirkti skirta kunui, ir galima naudoti veidui. Ar yra taip dariusiu cia? Kokie atsiliepimai?
Veidui skirta priemone naudojau, tiko ir patiko.
Atsakyti
Aš skirtą kūnui esu tepus veidui, nes irgi prisiskaičiau, jog nieko tokio. Na nieko blogo ir neįvyko wink.gif
Atsakyti
QUOTE(-Chloe- @ 2015 02 19, 23:04)
Nes norisi kuo daugiau tu antioksidantu, vitaminu, bet naudot net nemalonu.

tai jus serumo kaskart ilasinkit I jusu megiama krema ir gausit gera rezultata-maloniai tepsis ir antioksidantu doze bus.
as iprastai niekad nesluoksniuoju, o delne seruma su drekinanciu kremu pamaisau ir tepu.
Atsakyti
QUOTE(Prietarai @ 2015 02 21, 01:42)
Aš skirtą kūnui esu tepus veidui, nes irgi prisiskaičiau, jog nieko tokio. Na nieko blogo ir neįvyko wink.gif

Tuomet ir aš taip darysiu biggrin.gif
Atsakyti
Kokią priemonę naudojat kūnui - nugaros inkštirams, spuogiukams, pigmentinėms dėmėms, strazdanoms?

Ir kokį treatmentą (be BHA eksfoliato) naudojat veido odos spalvai sulyginti?
Atsakyti
QUOTE(lauryna @ 2015 02 20, 14:06)
Apie vit. C nieko blogo ar gero pasakyti negaliu . Sunaudojau visa buteliuka kazkur per 3.5 men. Jokio teigiamo efekto nepastebejau. Pliusas, kad nekimso poru. Mano nuomone- pinigu svaistymas.

Ačiū, aišku. Tikrai visų atsiliepimai labai skirtingi, nuo...iki, medituoju ties noriu-nenoriu.smile.gif

QUOTE(micefee @ 2015 02 21, 17:57)
Kokią priemonę naudojat kūnui - nugaros inkštirams, spuogiukams, pigmentinėms dėmėms, strazdanoms?

BHA ir AHA kūno kremus. Tik AHA naudoju Alpha Hydrox, PC man per brangus dažnam naudojimui. ax.gif Didelių bėdų nebeturiu, labiau nuo visokių įauginėjimų, pabėrimų.
Veidui bent aš irgi AHA, irgi AH firmos.

Kad kūno kremą ant veido galima tepti, tai tikrai, ir tikrai nepakenks. Klausimas tik, ar pati konsistencija ant veido patiks (ji turėtų būti panašiausia su lotion pagal viską).
Man ant veido irgi tik skystis (liquid) patinka, nors oda sausa. Kai ant viršaus vis tiek dar kažką tepu, tai to prisisluoksniavimo su kitomis formulėmis man pačiai per daug atrodo.
Atsakyti
QUOTE(evelinki @ 2015 01 20, 19:27)
aš irgi kažkaip pagalvoju vis apie C, bet labai jau nevienodi atsiliepimai, reiktų pasibandyt pirmiau, bet iš mėginuko vieno, neaišku, ar eis nuspręst, kokia ta nauda, turbūt g.gif

sunaudojau puse buteliuko C vitamino ir nepajauciau efekto;
si skaistinama priemone mano odai buvo efektyvesne http://www.paulascho...ning-Treatment/
Atsakyti
QUOTE(zomša @ 2015 02 20, 14:51)

Aš į šitą LRP irgi žiūrėjau. Bet pamačiau, kad alcohol denat. trečiu numeriu. Apskritai labai daug kremų su SPF apsauga sudėtyje turi alkoholio. Bent aš šito ingred. vengčiau nepriklausomai nuo odos tipo.

o sito nebandet pracekint smile.gif su mineraliniu filtru, bekvapis, Paula beautypedijoj raso, kad turetu tikti net jautriaodmes, su rozine....Yra tinted ir paprastas.
http://www.laroche-p...ction-anthelios
Atsakyti
QUOTE(~SUR~ @ 2015 02 28, 20:44)
o sito nebandet pracekint smile.gif su mineraliniu filtru, bekvapis, Paula beautypedijoj raso, kad turetu tikti net jautriaodmes, su rozine....Yra tinted ir paprastas.
http://www.laroche-p...ction-anthelios

Ačiū.smile.gif Ne, nemačiau šito. Ir be alkoholio. Bet feelunique kaip tyčia ir nėra.

Dar Clinique prie planuojamų pirkinių, irgi sudėtis giriama, ir Lietuvoje nusipirkti galima.
Atsakyti