QUOTE(zomša @ 2015 02 20, 13:51)
Pritariu. Nelabai yra nauda naudoti C serumą (ar rūgštį, ar hidrochinoną, ar dar kažką), jei šalia nenaudojama SPF apsauga. Nors aš tokius reikalus vis tiek rudeniui atidedu, kai jau tikrai žinau, kad oro ir saulės mažiau bus...
Lauryna, o kaip Jums Vit. C serumas? Tiko, nedirgino? Lyg ir nemačiau atsiliepimo.
Aš į šitą LRP irgi žiūrėjau. Bet pamačiau, kad alcohol denat. trečiu numeriu. Apskritai labai daug kremų su SPF apsauga sudėtyje turi alkoholio. Bent aš šito ingred. vengčiau nepriklausomai nuo odos tipo.
Neutrogena Ultra Sheer kremų nuo saulės sudėtis nebloga, ir riebiai odai turėtų tikti, jei tik pati formulė patiks (PC kremų aš normaliai nebandžiusi). Man su sausa greta jo būtinai reikia drėkiklio. Tik šiuo metu kokiam ebay labai sunku nusipirkti su gera galiojimo data.
Apie vit. C nieko blogo ar gero pasakyti negaliu . Sunaudojau visa buteliuka kazkur per 3.5 men. Jokio teigiamo efekto nepastebejau. Pliusas, kad nekimso poru. Mano nuomone- pinigu svaistymas.
Bet zinoma, geriau pacioms isbandyti tada ir spresti, juk visu odos tipai ir reikalavimai priemonems skirtingi.
As lieku istikima jau treti metai PC bha 2 % liquid, o vakare AH 12 % soufle / Neutrogenos naktiniam kremui su retinoliu.
Zinok, man Neutrogenos Ultra Sheer 30 Spf labai sausino oda, makiazas prastai tepesi.
Dar labai patiko Olay spf 30 ( is drugstore) , sunaudojau 2 buteliukus. Pati Paula yra girusi si krema, del to ir pirkau. Bet deja man spf 30 pavasari/ vasara per mazas, labiau rudeniui arba vasaros vakarui.
O la Rosche posay mano atradimas.
Vasara Turkijoje puikiai suejo jis man.