Įkraunama...
Įkraunama...

Paula's Choice

QUOTE(-Chloe- @ 2015 01 21, 20:36)
o sitam puslapi meginuku yra? nes maciau tik rinkinukus.

Yra, įėjus į prekę, prie kaikurių yra mygtukas "sample" smile.gif
Atsakyti
Laukiu uzsakyto vit. C serumo ir noriu paklausti, kaip su saule? ar reikia saugotis, tepant si seruma? Ar geriau naudoti tik vakarais? Uzsisakiau meginuka, kazin kuriam laikui jo uzteks naudojant kasdien?
Atsakyti
QUOTE(-Chloe- @ 2015 02 12, 22:33)
Laukiu uzsakyto vit. C serumo ir noriu paklausti, kaip su saule? ar reikia saugotis, tepant si seruma? Ar geriau naudoti tik vakarais? Uzsisakiau meginuka, kazin kuriam laikui jo uzteks naudojant kasdien?

Rašo, kad reikia, bet taip pat rašo, kad vit. C kartu su UV filtru geriau apsaugo nuo UV spindulių.
http://www.paulascho...min-c-help-skin
Dėl labai didelės koncentracijos tą serumą galima naudoti sumaišius su kitomis priemonėmis.

Paulos puslapyje yra daug vertingos informacijos. smile.gif

Bandžiau BHA 9 proc. du kartus. Kažką kol kas pasakyti sunku, bet užsikimšusioms išsiplėtusioms poroms ir po dviejų kartų nedidelis efektas jaučiasi. thumbup.gif
Atsakyti
hm, o negalima jo gryno tept? ir ant virsaus, koki kremuka, serumiuka? g.gif
Atsakyti
QUOTE(-Chloe- @ 2015 02 12, 23:33)

Man užteko porai savaičių, taupiai naudojant 4u.gif SPF filtras yra būtinas, net jei ryte serumo C ir nenaudoji. Nes visas vitamino C poveikis bus per niek jei odos nesaugosit nuo saulės. Pažiūrėkit jų youtube medžiagą, viską labai aiškiai išaiškina drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(-Chloe- @ 2015 02 13, 22:27)

Galima. smile.gif Tik didesnė tikimybė, kad gali jautriai sureaguoti oda, bet aprašyme rašoma, kad galima.

Beje, dėl saulės, jei kažkokia priemonė skatina jautrumą saulei, visai nesvarbu ar ją naudosit ryte ar vakare, vistiek reikia apsaugos. Nes su laiku naudojant oda vis mažiau yra atspari saulei ir net nustojus naudoti priemonę ji tik per laiką atsistato. Būna dėl kitų priežasčių negalima naudoti dieną, bet tai nesusiję su kremu nuo saulės.

Ir tiesą bu-bu sako. Juk vit. C veikia odą atstatydamas saulės padarytą žalą, vadinasi, kremas nuo saulės padėtų tos žalos išvengti.

Kaip norėčiau, kad būtų pigesnė alternatyva Paulos Choice kremams nuo saulės riebiai odai. Nes geresnių ar bent pusę bėdos skystų bekvapių kremų su gera apsauga niekur neradau verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Evut: 13 vasario 2015 - 21:53
bandau Paulos kremus, serumus, na nezinau. Nepatinka, kad jie tokie lipnus, glitus, nesusigeria. Atrodo tik dar labiau paryskina rauksles ir tt. Iki siol naudojau Bioderma Hydrabio linija, Physiogel AI, nu nera to lipnumo, tirstumo, isvis tokios konsistencijos kremu nesu turejus doh.gif Gl yra pas Paula koks lengvas kremukas, panasus i mano isvardintus? Bet kartu pilnas viso to gerio odai? Nes norisi kuo daugiau tu antioksidantu, vitaminu, bet naudot net nemalonu.
Atsakyti
Paula's Choice "Barely there" Sheer matte tinted moisturiser (level1). Kremas su spalva. Mano oda balta kaip popierius, mišri, vienur sausa, kitur normali, kitur riebi, o dar kur sezonų kaitos wacko.gif . Linkusi kištis, raudonuoti, turi pilna raudonų plėmelių smakro srity (žiema ne pats laimingiausias sezonas mano odai). Pirkau šį kremą Rugsėjo mėnesį ir nuo to laiko galiu paskayti, kad tikrai jį myliu. Pakankamai maskuoja vietas, kur nėra nelygumų (tose vietose naudoju maskuoklius), nesimato ant odos taigi jokio kaukės efekto, blizgesys išlenda, tačiau oda neatrodo riebaluota, labiau glowy efektas, visiškai nekemša porų. Vienintelis minusas yra tai, kad nelabai skalsiai naudojasi. Pradėjau baiginėt pakuotę po mėnesio, nes naudjau +- kiekvieną dieną. Dabar turiu krūvą kitų kremų tai neproblema, bet jei noriu tą dieną atrodyt ypač gerai, dažniau traukiu šį kremą nei GA krempudrą kuri pagal atsiliepimus ir kainą turėjo tapt mano Nr.1 going out špaklium biggrin.gif
Ar pirkčiau dar kartą? Tikrai TAIP, ypač pavasariui, kai norisi būti pačiai pačiausiai flirt.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(-Chloe- @ 2015 02 13, 21:27)

Galima tepti gryna. Vasara ant virsaus naudojau spf 50.
Papildyta:
QUOTE(Evut @ 2015 02 13, 21:53)

Kaip  norėčiau, kad būtų pigesnė alternatyva Paulos Choice kremams nuo saulės riebiai odai. Nes geresnių ar bent pusę bėdos skystų bekvapių kremų su gera apsauga niekur neradau verysad.gif

Atradau sita , super. thumbup.gif Lengvas, bekvapis, nepalieka baltu ruozu, pudra tepasi puikiai. Ir svarbiausia nekemsa poru.
http://www.laroche-p...IGHT-p9879.aspx
Atsakyti
QUOTE(Evut @ 2015 02 13, 21:53)
Ir tiesą  bu-bu sako. Juk vit. C veikia odą atstatydamas saulės padarytą  žalą, vadinasi, kremas nuo saulės padėtų tos žalos išvengti.

Pritariu. Nelabai yra nauda naudoti C serumą (ar rūgštį, ar hidrochinoną, ar dar kažką), jei šalia nenaudojama SPF apsauga. Nors aš tokius reikalus vis tiek rudeniui atidedu, kai jau tikrai žinau, kad oro ir saulės mažiau bus...

QUOTE(lauryna @ 2015 02 20, 13:24)
Atradau sita , super. thumbup.gif Lengvas, bekvapis, nepalieka baltu ruozu, pudra tepasi puikiai. Ir svarbiausia nekemsa poru.

Lauryna, o kaip Jums Vit. C serumas? Tiko, nedirgino? Lyg ir nemačiau atsiliepimo.

Aš į šitą LRP irgi žiūrėjau. Bet pamačiau, kad alcohol denat. trečiu numeriu. Apskritai labai daug kremų su SPF apsauga sudėtyje turi alkoholio. Bent aš šito ingred. vengčiau nepriklausomai nuo odos tipo.

Neutrogena Ultra Sheer kremų nuo saulės sudėtis nebloga, ir riebiai odai turėtų tikti, jei tik pati formulė patiks (PC kremų aš normaliai nebandžiusi). Man su sausa greta jo būtinai reikia drėkiklio. Tik šiuo metu kokiam ebay labai sunku nusipirkti su gera galiojimo data.
Atsakyti
QUOTE(zomša @ 2015 02 20, 13:51)
Pritariu. Nelabai yra nauda naudoti C serumą (ar rūgštį, ar hidrochinoną, ar dar kažką), jei šalia nenaudojama SPF apsauga. Nors aš tokius reikalus vis tiek rudeniui atidedu, kai jau tikrai žinau, kad oro ir saulės mažiau bus...
Lauryna, o kaip Jums Vit. C serumas? Tiko, nedirgino? Lyg ir nemačiau atsiliepimo.

Aš į šitą LRP irgi žiūrėjau. Bet pamačiau, kad alcohol denat. trečiu numeriu. Apskritai labai daug kremų su SPF apsauga sudėtyje turi alkoholio. Bent aš šito ingred. vengčiau nepriklausomai nuo odos tipo.

Neutrogena Ultra Sheer kremų nuo saulės sudėtis nebloga, ir riebiai odai turėtų tikti, jei tik pati formulė patiks (PC kremų aš normaliai nebandžiusi). Man su sausa greta jo būtinai reikia drėkiklio. Tik šiuo metu kokiam ebay labai sunku nusipirkti su gera galiojimo data.

Apie vit. C nieko blogo ar gero pasakyti negaliu . Sunaudojau visa buteliuka kazkur per 3.5 men. Jokio teigiamo efekto nepastebejau. Pliusas, kad nekimso poru. Mano nuomone- pinigu svaistymas.
Bet zinoma, geriau pacioms isbandyti tada ir spresti, juk visu odos tipai ir reikalavimai priemonems skirtingi.
As lieku istikima jau treti metai PC bha 2 % liquid, o vakare AH 12 % soufle / Neutrogenos naktiniam kremui su retinoliu.

Zinok, man Neutrogenos Ultra Sheer 30 Spf labai sausino oda, makiazas prastai tepesi. g.gif

Dar labai patiko Olay spf 30 ( is drugstore) , sunaudojau 2 buteliukus. Pati Paula yra girusi si krema, del to ir pirkau. Bet deja man spf 30 pavasari/ vasara per mazas, labiau rudeniui arba vasaros vakarui.

O la Rosche posay mano atradimas. wub.gif Vasara Turkijoje puikiai suejo jis man. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lauryna @ 2015 02 20, 14:24)
Galima tepti gryna. Vasara ant virsaus naudojau spf 50.
Papildyta:
http://www.laroche-p...IGHT-p9879.aspx

Būtų super-duper, jei ne alkoholis pačioj ingredientų sąrašo pradžioj. O kiek jis kainuoja ir kur perkat?

Dar norėjau parašyt, kad BHA 2 proc. skystis (liquid) Linkusiai į spuogus ir užsikimšusiom porom odai labai padėjo. Seniau man net makiažo pagrindas dengėsi žymiai blogiau. Naudoju 1k. dienoj ryte.

Atsakyti