Įkraunama...
Įkraunama...

Mamologai Vilniuje

Ant krūties atsirado rausva dėmelė. Apžiūrėjusi apčiuopiau maža gumbelį, akivaizdu, kad reikia išsitirti. Man arčiausia ginekologijos-urologijos klinika Žvėryne, kur teikia ir mamologo konsultacijas. Gal kam teko lankytis šioje klinikoje (Sakalų g.) pas A.Mikalauską? Kokie jūsų atsiliepimai? Kaina ne maža, norėtųsi atitinkamų paslaugų... unsure.gif
Atsakyti
gal tadas mikalauskas? buvau pas ji santariskese, mane operavo. Viskas baigiasi gerai, tai galiu pasakyti kad man patiko, bet tada mes ir dosniai atsidekojome, buvo labai malonus. rupinosi ne tik manimi bet ir mano vyru, kuris buvo istiktas soku
Atsakyti
Sveikos, kas gali parekomenduoti gera mamologa Vilniuje? Kokios mazdaug kainos?
Pries savaite patino viena krutine, bet kadangi tai buvo prie mm, nekreipiau demesio... Siandien pastebejau kad krutis vos ne dydziu didesne uz kita, patinimas labiausiai matomas po speneliu, apacioj, toks kaip gumbelis... unsure.gif vaiku neturejau, nemaitinu. Metu 20, kontraceptiku negeriu. Bendra savijauta gera, nekarsciuoju, kruties neskauda..

Help, nes jau tiek blogybiu pririskaiciau kad tik asaros byra verysad.gif verysad.gif
Atsakyti