Įkraunama...
Įkraunama...

Mobilūs namukai III

QUOTE(juliciukas666 @ 2015 03 29, 08:55)
Fu! Jau kaip ir issigandau biggrin.gif

dabar kitas klausymas-kaip su tuo vandentikiu?  g.gif Situacija tokia-laukas,sulinis netoli,bala salia  biggrin.gif Prasome pakomentuoti ka reikes (su laiku) daryt?  ax.gif  4u.gif

Tai kokios cia problemos, siurbliuka i sulini imetet ir prijunget prie namelio ivado.. ir turit. Kanalizacija, cia jau reikia sulini kasti. Jai pastoviai negyvensit 4 ziedu per akis uzteks.
Tiesa nameli neskubekit veztis jai dar neparuosta kur statysit, visi pardavejai laiko tiek prasot. Kam jums tas vargas, atsivezti kazkur numesti paskuio vel samdyk traktoriu ar dzipa kad ji temptu iki vietos, kranas ,kad uzkelta ant poliu irgi bus reikalingas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tofanijo: 30 kovo 2015 - 09:20
QUOTE(tofanijo @ 2015 03 30, 09:18)
...Tai kokios cia problemos, siurbliuka i sulini imetet ir prijunget prie namelio ivado..

...Tiesa nameli neskubekit veztis jai dar neparuosta kur statysit

...ne musu ten sulinis(tai gal nelabai ir galima,ka/)
...tevai ukininkai,turi visa reikalinga tehnika,tai problemu nebus.
Tik vat orai pavede biskis. Nes planavom per 2sav jau kaip ir sutvarkyti vieta.

Tai sakot,4 uzteks. Aciu!
Atsakyti
Sveiki! ax.gif
Kaip ir su artejancia svente visus! 4u.gif tongue.gif

Susitarem,kad 13d atvez mum ta nameli...bet...jobsihmat! orai nekokie-darbai sustojo. doh.gif (o taip gi rupi greiciau sutvarkyti) Jau elektra veda. thumbup.gif

Aj,dar permeciau sena temuke. Nu ka as galiu parasyt g.gif Klassnai skaityti FOXAS1 postus thumbup.gif lotuliukas.gif(tik dabar rupi suzinot,ar pajudejo darbai link apsiltinim,stogo ir t.t. tongue.gif) ir TOFANIJO-super! wink.gif SENA PAZISTAMA-tik tiek bis.gif[COLOR=blue]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juliciukas666: 03 balandžio 2015 - 19:38
blush2.gif
Papildyta:
blush2.gif
Atsakyti
Labu-labu! 4u.gif

umn.gif book.gif help.gif reikia pagalbos!
Sustojom ties apskaiciavimu doh.gif darant polius reikia apskaiciuoti poliaus duobes turi blink.gif kai spindulis R12,o duobes gylis H 1m 50cm. (nu niekaip nesuskaiciuojam kiek reiketu skiedinio doh.gif )
Ir kaip apskaiciuot? blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(juliciukas666 @ 2015 04 15, 09:56)
Labu-labu!  4u.gif

umn.gif  book.gif  help.gif reikia pagalbos!
Sustojom ties apskaiciavimu  doh.gif darant polius reikia apskaiciuoti poliaus duobes turi  blink.gif kai spindulis R12,o duobes gylis H 1m 50cm. (nu niekaip nesuskaiciuojam kiek reiketu skiedinio  doh.gif )
Ir kaip apskaiciuot?  blush2.gif  4u.gif

Ech jaunims.... Nei geometrijos, nei googlės...

Cilindras

Tik įvertink, kuo pas tave R matuojamas. Coliais ar metrais
Atsakyti
QUOTE(Foxas1 @ 2015 04 15, 12:43)
Ech jaunims.... Nei geometrijos, nei googlės...

... hihihi.gif hihihi.gif hihihi.gif girdetu mano vyras (kstati,is jo zodziu rasyta lotuliukas.gif )

DekavoJAM! biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(juliciukas666 @ 2015 04 15, 14:54)
... hihihi.gif  hihihi.gif  hihihi.gif girdetu mano vyras (kstati,is jo zodziu rasyta  lotuliukas.gif )

DekavoJAM!  biggrin.gif

Oj,juokas pro asaras-rado ta pati ir mano vyras tongue.gif (bet vat ir man dabar idomu-kaip apskaiciuot? g.gif ...taip-taip,ni geometrijos,ni isvis sitoi temoi ziniu lotuliukas.gif ) Kas su kuo cia? blink.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Palaukit, kol vaikai į antrą klasę pradės eit - paaiškins kaip skaičiukus į formulę įsistatyt...
Atsakyti
Oh...jau ir pamirsau kada i antra klase ejo doh.gif tongue.gif
Atsakyti
cia trolinat, ar rimtai snekat?
Atsakyti
QUOTE(madwifi @ 2015 04 17, 20:20)
cia trolinat, ar rimtai snekat?

Oh doh.gif nu kaip norit mane pavadinkit (Tik atsargiai! triniti.gif ) ko nesuprantu as...ir mano V-kodel negaliu paklausti CIA? blush2.gif
MADWIFI,gal kokiu delnu patarymy turit,ka? 4u.gif
Atsakyti