Įkraunama...
Įkraunama...

Užsienietės mamytės , Troba Nr 29

Didziausi sveikinimai Edukes seimynai sulaukus mazylio wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Ramiu nakteliu,saldaus pienelio 2.gif
user posted image
Atsakyti
aciu mammka wink.gif
Atsakyti
Kaip faina, poryte wub.gif Melyniausi sveikinimai, Eduke 4u.gif
Koks vardukas brolio? Kaip gimdymas, kaip sese reagavo i broli.. Papasakok daugiau, gi idomu viskas mums blush2.gif smile.gif
Atsakyti
turiu kelias minutes, tai parasysiu.

tai va, ketvirtadieni ryte buvau pas mw, isistacius galvyte buvo, 3/5, tai padare sweepa, nors buvo 39.3 sav.
nuvarem i oro uosta, pasiemem mano mama.
dar pardes apsukom, grizom namo, lietuviksu kumpeliu su bobeline uzkirtom, paragavau pora maza stikleliu, siaip nesu stipriu gerimu megeja, bet tuomet labai skani pasirode ji man smile.gif apie 7 nuejau i dusa, jau daugejo kraujingu isskyru. juokavau pries tai kad jau gimdysiu, b netuikejo. taigi nuejau i dusa, ir lyg toki pilvo maudenimo pajauciau. vaikstinejau iki 9, sedejau ant kamuolio, dar alitos atsidarem, puse taures isgeriau!!!!pijoke , ane???skausmas stiprejo, ir jau tikrai supratau kad bus leliukas. skambinau i ligonine, sako atvaziuok. o mama gi tik ka atvaziavus, su sintia dar nelabai susidraugavus, biskeli streso...bet paliekam abi ir 11 jau mes ligoninej. o skausmas masinoj, keikiu b kad per stipriai issima posukius ar blogai stabdo.o tas tuik dziaugias kad skauda, sako nelieps is ligonines vaziuot namo. na ka, patikrina, 3 cm jau. einam i gimdykla, chichi, chacha...susiruosiam, sokineju ant kamuolio, skaudena, kenciu be duju. paskui jau nemalonu, imu dujas, su b siubuoju. mw nugara glosto,. gera. pirma nakties, vandenys nebega. tikrina, vos 4 cm. o as galvojau daugiau...nes LABAI skauda. duriam vandenis, o skausmas kol juos isleidzia....vos tik vandenys dingsta, spaudimas nezmoniskas, noriu saukt, mw sako kvepuok dujas...milijonas sykiu atsisakiau epiduro priestai, o siuo momentu jau ir cezari imciau, tik kad greiciau. skausmas toks kad rodos atsijungiu, lyg viskas kaip per sapna. b sako kad nebuvau atsijungus, nu nesvarbu. siulo petidina, imu!!!!kiekvienas saremis toks skaudus, kad siaubas. na pagaliau noriu stumt, paziuri, galima. praejo 20 min nuo vandenu nuleidimo ir pilnai atsidare. tai koks skausmas turejo ir kaip islaikiau, dar ir dabar nesuvokiu. na ka, keli push, sulaikom, kad neplisciau, ir isleto uzgimsta musu Robertukas smile.gif mazutis, liesutis, lieknom kojytem, garsiai pasisveikina su pasauliu!!!laimingiausia mama, skausmo nera daugiau.
pabuna pas mane kol nustoja pulsuot virkstele. nors buvau su mw apie tai gimdymo plane irasyti. duoda teveliui virkstele perkirpti. o b dar pries kelias dienas sako, ai daktaru darbas, tai tegu jie ir daro. bet kerpa ir nesilauzo smile.gif palieka palatoj, gaunam kavytes arbatos ir skaniauio toasto pasaulyje smile.gif mazas zino kur papai ir valgo graziia.
tai vat gime 2750gr, 51.5cm ilgio
ir ta pati vakara isleido namo. ai tai tik biskeli iplysau, svarste ar siut ar ne, bet sukabino su vienu siuliuku. jauciuos gerai, skraidau jau po namus. torta jau issikepiau smile.gif tai kaip viskas ir gerai. pieno daug.
mazius nuo penktadienio iki antradienio neprarado svorio o uzsiaugino 30 gr gramu. zodziu, pienas stebuklingas, nes sintia irgi nenumete svoruio kai isleido is ligonines o buvo prisiauginu per pora dienu.
ir tiek, miega valgo ir kakoja smile.gif
vardas Robertas smile.gif arba Roby kaip Sintute sako biggrin.gif

Papildyta:
o sintute labai broli myli, nesa ziasliukus pazaisti, blosto buciuoja. labai svelniai ir atsargiai kol kas. na pasireikse jau ir pavydo, bet va kol mama yra, tai stengiuos leliuka duoti mamai, o as su ja pabunu. gaila labai, nes kai maitinu jai pastoviai ko nors reikia..tai gaila mazutes, bet reik suktis. sinadien ja migdziau apsikabinus, o mazuti maitinau is kito sono. juokemes su mama, kad vaizdas tai gerulis smile.gif na bet kaip nors turesim draugauti visi 3, mama dar 2 nepilnas savaites pabus, o paskui jau viskas..
Atsakyti
Sveikos, reikia dzniau cia uzsukti .... tai bent naujienos bigsmile.gif Eduke jusu pagausejusiai seimynai 4u.gif kuri sekanti a..???
Atsakyti
QUOTE(Ribbena @ 2014 10 13, 16:39)
Sveikos, reikia dzniau cia uzsukti .... tai bent naujienos  bigsmile.gif  Eduke jusu  pagausejusiai seimynai  4u.gif      kuri sekanti a..???

Aciu ribena.na pasmane fabrikrlis jau uzsidaro,2 vaiku ir duns per akis ;-)
Atsakyti
QUOTE(eduke @ 2014 10 15, 12:36)
Aciu ribena.na pasmane fabrikrlis jau uzsidaro,2 vaiku ir duns per akis ;-)

.. mes apmastymuose blush2.gif del naujo seimos nario, suniuko ... wink.gif
Atsakyti
Oi Eduke, kaip lengvai ir greit tu cia susisukai su Robertuku thumbup.gif Ir vardas kaip tinka prie seses vardo didis.gif

Bet tai kokio smulkumo gime ir dar berniukas (kazkaip ipratus, kad vaikai jau 4turikilograminiai paskutiniu metu gimsta) bigsmile.gif Ir Sintija tokia lengvute gime?
Papildyta:
Kaip preschoolinukam sekasi, ko nieko nesipasakojat? smile.gif
Mes Heloweenui ruosiames, penktadieni bus dress party, tai maniske jau nuo siandienos su princeses suknelem iskeliavo i darzeli, nebegali sulaukt biggrin.gif
Atsakyti
labas
lotyna,
sintia 3kg gime. bet robertukas pora dienu anksciau nei sintia. nors velniai zino kodel. svorio daugiau su juo uzsiauginau, o vaikas mazesnis. uztat dabr gerai valgo ir kakina smile.gif dar ne menesis nepraejo o jau 1 kg uzaugino. oi man gana ir tiek svorio kiek buvo, as labai nedidele, ir smulki, tai kur ten isgimdyciau didelius vaikus..ir pasturgalis plistu. aciu d si syki kaip nieks ir nesuplyso, labai bijojau. tai kaip ir negimdzius greit jauciausi. smile.gif

o sintia patinka preescholas. daug daugiau kalbet pradejo, nes irgi buvo tokia lyg is letesniu kalbanciu. tai dabar ciauskia angliskai beveik. na biski sveplokai, arba netaisyklingai. bet as suprantu. ir mokykloj susisnkea su mokytojom.tai tiek
Atsakyti
Sveikos wink.gif
Mano mazius visi 10kg biggrin.gif Di 14-15kg biggrin.gif tuoj aplenks broli biggrin.gif
Di patinka I mokykla..lb pasikeite...vajei velniukas db yra didelis...lb neklauso, kur iki mokyklos buvo angeliukas,,, lietuviskai kalba non stop puikiai, angliskai jau is darzelio nelis zodzius mokejo o db kas savaite vis nauju zodziu atsiranda (vakar klausia manes "kas yra well done" biggrin.gif ) zino daug tik nelabai supranta kaip isverst smile.gif padukelis musu..jau ejau ant kilimelio :-S gnaibesi mokytojai IR kitiems vaikams,visiskai neklause ta diena nors apart tos vienos dienos mokytoja sake lb geras vaikas smile.gif dziaugiuos kad eina biggrin.gif as galiu pailset lol
Mb tetis mire tai skris I Lt jis sestadieni 4 dienom...bijau kaip reiks susitvarkyt Su dviem..Di I lova daro naktim tai Mb visad nesdavo ji I wc o as nesu to darius blin jei issibudins man jis Koki 3am. .
Atsakyti
redut oho meskimukas smile.gif
uzuojauta tb

as bunu viena su 2 naktim.nes b naktinemis dirba.sintia nedaro ir neina i wc. geriau miegot pradejo,anksciau kriuksedavo ir keldavos.zino kad mama pas 2 nespes smile.gif
einam bcg skiepo siandien, nes kai anksti is ligonines isvaziavom,tai negavom. tai va
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eduke: 30 spalio 2014 - 13:41
Sveikos pasidziaugsiu ir cia thumbup.gif gavom vieta mokykloj jau galim atsikvepti ramiau, salia brolio mokykla, mano darbas, viskas pagal plana.

QUOTE(Redute20 @ 2014 10 30, 12:10)
Sveikos wink.gif
Mano mazius visi 10kg biggrin.gif Di 14-15kg biggrin.gif tuoj aplenks broli biggrin.gif
Di patinka I mokykla..lb pasikeite...vajei velniukas db yra didelis...lb neklauso, kur iki mokyklos buvo angeliukas,,, lietuviskai kalba non stop puikiai, angliskai jau is darzelio nelis zodzius mokejo o db kas savaite vis nauju zodziu atsiranda (vakar klausia manes "kas yra well done" biggrin.gif ) zino daug tik nelabai supranta kaip isverst smile.gif padukelis musu..jau ejau ant kilimelio :-S gnaibesi mokytojai IR kitiems vaikams,visiskai neklause ta diena nors apart tos vienos dienos mokytoja sake lb geras vaikas smile.gif dziaugiuos kad eina biggrin.gif as galiu pailset lol
Mb tetis mire tai skris I Lt jis sestadieni 4 dienom...bijau kaip reiks susitvarkyt Su dviem..Di I lova daro naktim tai Mb visad nesdavo ji I wc o as nesu to darius blin jei issibudins man jis Koki 3am. .

Uzuojauta.. sad.gif
sekmes jums su tuoleto reikalais, mirus mociutei (mazei tada dar tik 2m) uzprotestavo man isvykus iLT , net i tuoleta nejo, kentedavo kol nebeislaikiusi apsis. man grizus namo jau kita diena viskas suitvarke

QUOTE(eduke @ 2014 10 30, 15:40)
redut oho meskimukas smile.gif
uzuojauta tb

as bunu viena su 2 naktim.nes b naktinemis dirba.sintia nedaro ir neina i wc. geriau miegot pradejo,anksciau kriuksedavo ir keldavos.zino kad mama pas 2 nespes smile.gif
einam bcg skiepo siandien, nes kai anksti is ligonines isvaziavom,tai negavom. tai va

mociute jau islidejot? ar miega pietu vaikai? maniske tik labai isvargusi kartais miega.
Atsakyti