Šarlatane, aš dabar tik apie du metus, deja... Anksčiau paauglystėje buvau natūraliai atsisakius, kai mane įtakojo šia prasme ir tik šia prasme, o ne religine, krišnaitai
QUOTE(given444 @ 2014 10 30, 08:38)
skaiciau viena bloga, kur butent "vegetarizmas" yra veidmainyste, jei tai ne veganizmas; ir kad piene dar daugiau kancios nei mesoje....bet ai, negi vel pradesim karus....

darom kas kiek galim....
as tai labai pastebiu pokycius...ne tiek del mesos nevartojimo, kiek del zalio maisto kiekiu padauginimo plius kavos atsisakomyo...oda isvis issilygino, jokio kremo nenaudoju, anksciau eko pirkdavau is uoga uoga ir brangius hidrolatus, dabar visa vasara ir rudeni net tu nenaudoju - odos funkcijos dirba puikiai

kai ziema ateis ir cia sildyt ims; tai zinoma odai turbut reiks pagalbos.
as irgi kaip monteverte, seniai smoothiuose saldumo nenoriu. jei spaudziuos juos, tai tik is agurku/pomidoru - tokius lengvus; bananai senai ismesti. dar plius imbieras, citrina.... o zoliu pas mane visad buvo daugiau nei vaisiu....
sulciaspaudes nedave issimoketinai
monteverte, acto galvai plauti nenaudoju. tik soda. reik ziuret pagal plauku ilgi. i puoda ipilu trecdali to pakelio sodos ir visa puoda uzpilu siltu vandens is krano; sumaisau. mase gaunasi tokia drumsta pienine... vis pamakaluoju pildama ant galvos, nes soda seda ant dugno. taip ir uzsipilu vis dalimis ir patrenkiu galva....
po to issiskalauju gerai po tekanciu kranu.
bet cia pati turi atrasti, ar tau soda tiks. man tai - labai. vokietijoj su vaiku pagriebem drauges sampuna tam sykiui, tai plaukams buvo sokas.... kita diena buvo baisus, pusiau riebaluoti, pusiau negyvi....
Vakar apie tą kančią su mama kalbėjau, nes ji mėsos atsisako lengviausia, o pieno produktų labai sunkiai, nors jai ir kasa netvarkoje, bet vistiek. Šiaip labai ji valinga moteris, bet tik ne maisto prasme. Tai mama vistiek bandė išsukti, kad melžiamoms karvėms visai gerai, kad joms malonu

Kaip žmonės mokam save pateisinti, šakės
Oho. Aš kava niekada nepiktnaudžiavau, jokių trijų ar pan. puoduko, bet to vieno atsisakau tada, kai pakeičiu ją Maca. O maca pastoviai vartoti nenoriu, mano įsitikinimu visgi tai daugiau vyrams. Skaičiau visokių liūdnų moterų pasakojimų, kad subjurino hormonus ir pan. Tai aš ją pasilieku šiaip, profilaktiškai ir stebiu mėnesines ar viskas ok.
Malonu man gerti kavą, nežinau kaip atsisakyti. Be to, nemažai tyrimų atlikta, kad kraujagyslėms ji kaip tik gerai.
Tai pas tau dar nešildo? Kaip ištveri? Pas mane jau įjungta, tik tiek, kad aš užsukus radiatorius, nes nėra dar reikalo atsukti, bet vistiek pasijautė sausesnis oras namie. Nemėgstu to jausmo. Dėdavausi lovelį su vandeniu ant radiatoriaus, bet kažkur jis dingo, MB kažkur nugrojo
Tai bananų visai nebevalgai?
Kadangi lt gyvename, tai aš negaliu nebemalti smūfių dėl vaisių, nes nu man nebeskanu jie. Anksčiau vaisius labai mėgau, ypač vynuoges, tai vynuoges ir dabar vienas galiu valgyti, bet visų kitų nebenoriu atskirai. Man jau jie rūgštūs kokie tai ar pan. O smūfyje skonis man tinka, tada man saldu ir kaifas. Ir vaisių negaliu sumažinti, vartoju jų gana daug, nes aš turiu problemų su saldumynais. Nuo vaikystės jų turiu, nes labai jų norėdavau. Taigi vaisiai man padeda pakeisti saldumynus ir nevešėti visokiems grybeliams ar pan.
Dėl sodos tai nuliūdinsiu tave didžiai...
http://blog.kanelstr...ed-my-hair.html
https://www.youtube....h?v=Qo5bG2sVEv4
Aš irgi perskaičiau apie sodą paprastame sieniniame kalendoriuje, kad įdėti jos kažkiek į šampūną. Efektas tai super, patiko, bet matai, rašo, kad ilgainiui gali būti labai blogai. Tikrai galvoju pabandyti alų, apie tai jau irgi girdėjau ne kartą