Įkraunama...
Įkraunama...

Vegetarizmas - šaunus gyvenimo būdas :)

o, siaubeli...iki tokio lygio? g.gif
na, as optimiste - manau, kad i kokteili kelis gramus imaisius (gi ten vos keliu gramu reikia) - nesijaustu tokio brudo....
as gal tikrai apie save gerai galvoju: nes zelmenu ir imbiero aitruma (klaikuma) gerai toleruoju. visas dvi savaites geriu bombinius kiekius citrinos ir imbiero - aitruma baisine - su zolemis.... ir nieko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 12 spalio 2014 - 15:46
Spirulinos būna visiškai natūralia, tabletine supresuota forma. Nuryji tada ir ramu smile.gif

given444, nesijaučia man neskanumo ir kokteilyje, kompensuoja kiti dalykai, nors ir esu iš tų išrankių, su didele uosle, kuri tuoj užuodžia, šlykštysi kažkuo ir pan.
Atsakyti
Pas mane tai miltelių forma ji, spalva tiesą sakant irgi apetito nekelia. Iš ten kur aš ją perku, netgi prie atsiliepimų buvo parašyta, kad šita dar viena iš geriausią skonį turinčių spirulinų, kokias tik viena pirkėja buvo bandžiusi, tai aš jau nenoriu netgi pagalvoti koks būna "blogas" spirulinos skonis biggrin.gif Bandžiau ir su kokteilais plakti, bet nepermuša man to skonio ir viskas. Draugė pabandžiusi irgi negalėjo jos vartoti ilgiau nei savaitę, tai ne vien aš čia tokia išlepusi ax.gif
Ant maniškės rašo, kad pirmą savaitę vartoti po 3 gramus (1 šaukštelį), o nuo antros savaitės po 6 gramus (du šaukšteliai). Plius ji prastai tirpsta/maišosi vandenyje. Kartą pabandžiau du šaukštelius sumaišyti su puse puoduko vandens, kad greičiau išgerčiau ir mažiau kančios būtų. Gavosi tokia vos ne pusiau minklė... nedaug trūko, kad apsivemčiau gerdama doh.gif
Nors jei Given, esi atspari skoniams, tai gal tau ir nieko bus. Nebandau atkalbėti, tik skatinu morališkai nusiteikti. Man, pavyzdžiui, ir imbieras, ir koks salieras jau per aitru, tai meniu beveik nekonfigūruoja, nebent labai mažais kiekiais. Aš geriau tų presuotų tablečių pasidairysiu tada laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Šarlatanė @ 2014 10 12, 23:18)
Pas mane tai miltelių forma ji, spalva tiesą sakant irgi apetito nekelia. Iš ten kur aš ją perku, netgi prie atsiliepimų buvo parašyta, kad šita dar viena iš geriausią skonį turinčių spirulinų, kokias tik viena pirkėja buvo bandžiusi, tai aš jau nenoriu netgi pagalvoti koks būna "blogas" spirulinos skonis biggrin.gif Bandžiau ir su kokteilais plakti, bet nepermuša man to skonio ir viskas. Draugė pabandžiusi irgi negalėjo jos vartoti ilgiau nei savaitę, tai ne vien aš čia tokia išlepusi ax.gif
Ant maniškės rašo, kad pirmą savaitę vartoti po 3 gramus (1 šaukštelį), o nuo antros savaitės po 6 gramus (du šaukšteliai). Plius ji prastai tirpsta/maišosi vandenyje. Kartą pabandžiau du šaukštelius sumaišyti su puse puoduko vandens, kad greičiau išgerčiau ir mažiau kančios būtų. Gavosi tokia vos ne pusiau minklė... nedaug trūko, kad apsivemčiau gerdama doh.gif
Nors jei Given, esi atspari skoniams, tai gal tau ir nieko bus. Nebandau atkalbėti, tik skatinu morališkai nusiteikti. Man, pavyzdžiui, ir imbieras, ir koks salieras jau per aitru, tai meniu beveik nekonfigūruoja, nebent labai mažais kiekiais. Aš geriau tų presuotų tablečių pasidairysiu tada  laugh.gif

O kai trys gramus vartojai irgi taip šlykštu? Įdomiai. Aš gėriau tik Healthy Naturals ar Originals firmos, tai aš nė nepagalvojau, kad ji gali būti kažkokia neskani. Puikiausiai ėjo į smūfius.

Vasara baigėsi... verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monteverte: 13 spalio 2014 - 07:53
QUOTE(Monteverte @ 2014 10 12, 20:04)
Spirulinos būna visiškai natūralia, tabletine supresuota forma. Nuryji tada ir ramu smile.gif

aš turėjau tablečių formos drinks_cheers.gif
nusipirkau iš durnumo,pamėginti,ale kol sugėriau doh.gif biggrin.gif nemėstu jokių vitaminų,vaistų ir t.t. žodžiu tablečių.

Atsakyti
QUOTE(Fifux'e @ 2014 10 13, 09:27)
aš turėjau tablečių formos  drinks_cheers.gif
nusipirkau iš durnumo,pamėginti,ale kol sugėriau doh.gif  biggrin.gif nemėstu jokių vitaminų,vaistų ir t.t. žodžiu tablečių.

bigsmile.gif kaip sekasi? Prisimeni mane 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Inguska-vln @ 2014 10 13, 13:54)
bigsmile.gif kaip sekasi? Prisimeni mane 4u.gif

prisimenu mirksiukas.gif 4u.gif
o sekas gerai manyčiau biggrin.gif
kaip tu gyveni?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fifux'e: 13 spalio 2014 - 15:28
QUOTE(Fifux'e @ 2014 10 13, 16:27)
prisimenu mirksiukas.gif  4u.gif
o sekas gerai manyčiau biggrin.gif
kaip tu gyveni?

Labuka 4u.gif

Tai priaugu tai metu, kaip tau sekasi ?

Vasara begiojau krosa po 10 km. Buvau liekna, tik meciau begiojima ir kg lipa ant slaunu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Inguska-vln @ 2014 10 14, 09:15)
Labuka 4u.gif

Tai priaugu tai metu, kaip tau sekasi ?

Vasara begiojau krosa po 10 km. Buvau liekna, tik meciau begiojima ir kg lipa ant slaunu doh.gif

vege mityba užsiimi? ar ieškai tik vis info mirksiukas.gif

aš šiuo metu auginu irgi masę lotuliukas.gif po naujų metų planas pradėti sportuoti vėl cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Fifux'e @ 2014 10 14, 10:17)
vege mityba užsiimi? ar ieškai tik vis info mirksiukas.gif

aš šiuo metu auginu irgi masę lotuliukas.gif po naujų metų planas pradėti sportuoti vėl  cool.gif

Siaip mesos nevalgau, labai retai. Bandau atsisakyti pieno produktu, kiausiniu. ax.gif

Tu sportuoji namie ar sporto saleje?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Inguska-vln: 14 spalio 2014 - 15:06
Oi, merginos, jei jau kalbat apie ilgalaiki svorio metima, vien cardio nepades. tiesiog reikia tam tikru ziniu, kaip musu kuna veikia cardio. Darant cardio, kalorijos greiciausiai dega tik tuo metu, na dar kelias valandas baigus, pvz, begioti.
Reiktu galoti apie HIIT treniruotes, kur efektyviai jungiami jegos ir cardio pratimai - ju pilna internete, netingekit panarsyti (HIIT - High intensity Interval training. ) Taip pat verta atkreipti demesio ir i Tabata tipo treniruotes - jos irgi priklauso HIIT.
jegos treniruotes metant svori itraukti butina - nes po tokiu treniruociu kalorijos dega pagreitintu tempu 18-72val; priklausomai nuo trefkes sunkumo. o tai ir svarbiausia, kalbant apie metabolizma. Be to, musu tikslas yra raumenu mase (grazus lygus moteriski raumenukai), kurie butent ir degina mums kalorijas daug efektyviau ir greiciau NETGI miego metu; todel vien begioti - tai tik gaisti laika. (nebent rinktis begiojimus del meditacijos; arba viena diena skirti begiojimui, kita - jegos pratimams.)
Jei cia Inguska pasiskunde, kad slaunys iskart pastorejo nebegiojant - ko noreti; cardio nera isganingas.

Zodziu, nete yra pilna info apie tai, koks pervertintas cardio ir netgi apie tai, kada jis buna visai neefektyvus. kad ir panasus straipsnis.

! ! ! Taip pat pasidomekite, kokie klasikiniai, iki siol mums rodyti (juo labiau tarybiniais laikais tarybiniu fizinio lavinimo mokytoju) pratimai yra visiskai neefektyvus bei nepriduodantys jokios naudos (netgi, zalingi). tarp ju ieina ir klasikiniai atsilenkimai (pilni ir daliniai), kurie zaloja stubura.

Be viso to, aisku, reikia nepamirsti, kad plonas liemuo gaminamas virtuveje ax.gif (kitaip tariant, netgi sportuojant negalima kimsti visoko is eiles; nes kaip straipsnyje sakoma: "Mes ne tik pervertiname, kiek kaloriju sudeginame sportuodami (visada manom, kad daugiau smile.gif ), bet ir neivertiname, kiek kaloriju suvalgome (visada manom, kad maziau nei is tiesu smile.gif ).

P.S. gal dabar uzsiimsiu anti-reklama, bet prie neefktyviu ir netgi nenaturaliu musu kuno busenai pratimu priskiriami jegos pratimai su treniruokliais sporto salese. oi, dabar supyks treniruokliu centrai, jei staiga jiems apmazes klientu. cool.gif efektyviausios jegos treniruotes, kuomet naudojami svarmenys(hanteliai) ir su jais atliekami pratimai bei kuomet darydamas HIIT treniruote, naudoji savo paties kuno svori: pasokimai, pilni/daliniai atsispaudimai, visokie plank pratimai ir panasiai.
Atsakyti
labas rytas

QUOTE(Inguska-vln @ 2014 10 14, 15:05)
Siaip mesos nevalgau, labai retai. Bandau atsisakyti pieno produktu, kiausiniu. ax.gif

Tu sportuoji namie ar sporto saleje?

dabar sportuoju lovoje,nes man gulimas rėžimas,o paskui planuoju po naujų metų grįšiu į salę pagaliau vėl 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fifux'e: 15 spalio 2014 - 06:58