jetau, su kokiomis geromis ziniomis siandien ateinu pas jumis (ko cia taip nutile?????):
pasiemiau skydliaukes tyrimus, ir jie geri
vasario menesi vienas hormonas ciur nedatrauke normos, bet dabar - okei.
buvau pas gydytoja ant echo - nes turiu mazgeli - 8mm - tai mazgelis taip ir likes, gaila nezinau, koks jis buvo pries 6 metus (didesnis ar mazesnis).
Gydytoja (tikrai garsi endokrinologe, isgirta visu, nes dirba IR privacioje istaigoje) - man nieko nepasake, kaip gyvent, ka valgyt.
Klausiu: Ka daryt, kad sveika skydliauke islaikyt?
Nulis atsakymo.
Sakau: kartais padustu, kai pabegu, didesnis prakaitavimas....
Jokiu komentaru. "Saugotis kenksmingu medziagu."

tik tiek.
Zodziu, tokiam stiliuj: susirgsit, bus pakisti vaistai, o dabar dziaukis, ir duok eile kitam zmogui.
Dar pasake: "Mazgelio tai jau niekaip nepanaikinsit."
O as ruosiuos ji panaikint - che che - ir kaip tik guglinausi, kokie geriai naikina mazgeli; tai tarp tu geriu ieina kale, visokie kopustiniai, kuriuos dievinu, nes buvau persigandus, kad turint hipo skydliauke, kopustinius reikia riboti ir vartoti tik virtus.
Taip pat ketinu Montevertes pavyzdziu, vis delto gerti Macca (bet gal pradesiu lapkriti-gruodi), kai dar labiau sumazes sviezumo. noreciau vartoti spirulina ir dar mandresnius dumblius - bet pa kolkas man jie per brangus. spirulina butinai vartosiu ateityje - nes naturaliai per 5-6 metus (nuo mesos nevalgymo)man jau reikes B12.
ir vis tik ruosiuos tobulint savo mityba ir isbraukt glitima kaip ir Ruutta. vis tik manau, kad likusias bedeles man kelia tie miltiniai (nors ju ir nedaug belike.) bet man, kaip paauglei, labai padeda visokie sukiai (ir Montevertes ankstesnis moto labai pralinksmino ir tebelinksmina iki siol), tai naturaliai susigalvojau pastaraji:
CORN IS P.O.R.N
CORN IS P.O.R.N
CIA BUTU geriausias mano gyvenimo atsiekimas, jei ismusciau/damusciau situs kornus is savo gyvenimelio...instinktyviai jauciu, kad pageretu viskas... ir tikiuos ...neuzsinoreti lasiniu (che che).
Nors tikrai sutinku su Montevertes pastebejimu, kad Ruuttai norisi lasiniu del to, kad ji grieztai riboja gyvuninius produktus. man, pvz, labai patinka pasikepti duonos ir uzsibarstyti surio (anksciau jo nevartojau)...tikiuosi sis noras ne dides...
taip pat jei vartoju duona, tai bemiele, bet ne kilogramais; ant jos megstu uzsikrauti visokiu zoliu su ciut sviesto (keiciu kartais i kokosini) ir niam....niam.....
p.s. Monteverte - keiti ir keiti paveiksliukus...kas cia per nuotaikos pas tave...spalvingos