Įkraunama...
Įkraunama...

Vegetarizmas - šaunus gyvenimo būdas :)

nu geras bigsmile.gif nezinojau...nu tu tai informacijos saltinis... bigsmile.gif prisi-connectinus visada prie info....

reiks isbandyt essen.gif gathering.gif bet man nereikia to surio surio surio (kad ir to skaniojo pnyro) - nei surio ant pupeliu, nei ant zirniu - as ne Monteverte nail.gif
59.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 21 rugsėjo 2014 - 21:01
Aš dovanų šaltinis biggrin.gif Gavau dovanų kuponą, išsirinkti restoraną ir aišku tik šis vienintelis vegetariškas cool.gif Visi kiti nesąmonės, kur koks mėsos šmotas kokiu 40 lt įkainotas cool.gif Tai už tą sumą kiek gavau šiame normaliame vegetariškame restorane galiu šeimą pamaitinti tongue.gif O sūris sueis irnesakyk.gif
Atsakyti
tai tau ne tik sueis - bet ir iseis - kaip mat isdeginsi showoff.gif karsta.gif

thumbup.gif
Atsakyti
nei karto neesu buvusi jokiam vege restoraniuke. šią vasarą jau žadėjau,ale bebūnant vilniuje planai pasikeitė ir vėl nepavyko savęs palepinti blush2.gif
nu reiks kada vėl stengtis kur nuvykti ax.gif

prisidariau morkų ir brokėlių salotų,neina atsivalgyti wub.gif
Atsakyti
Prašau receptuką
Atsakyti
QUOTE(Mil@na @ 2014 09 22, 12:07)
Prašau receptuką

čia manęs klausi? g.gif biggrin.gif
jei taip tai paprastai-susitarkuoji brokėlių,morkų (žalių), užpili aleijumi mėgstamu ir viskas 4u.gif
Atsakyti
O burokėliai žali ar virti?
Atsakyti
QUOTE(Mil@na @ 2014 09 22, 12:14)
O burokėliai žali ar virti?

žali wub.gif
Atsakyti
reikės išbandyti ir man smile.gif
Atsakyti
Ką pasakysite? g.gif

Špinatuose yra labai daug geležies

Ištisos vaikų kartos buvo kankinamos šia tariamai geležies turtinga daržove. Vienas mokslininkas apskaičiavo, jog 100 gramų špinatų yra iki 35 miligramų geležies. Per šį eksperimentą buvo neatsižvelgta į vieną aplinkybę: tyrėjas eksperimentavo su džiovintų špinatų milteliais. 90 procentų šviežių špinatų sudaro vanduo. Tuomet geležies kiekis juose sumažėja iki 3,5 miligramų.

Skaitykite daugiau: Klaidingi įsitikinimai apie maisto produktus | Alfa.lt http://www.alfa.lt/h...I#ixzz3E9bW7wf8

Šiaip aš tai visai už žiemos metu naudoti džiovintus produktus, esu jau minėjusi
Atsakyti
na aš šiaip labai senai žinojau kad špinatai turi vieni iš mažiausiai geležies g.gif todėl man labai juokinga būdavo kai sako valgau valgau špinatus,ale tas kraujas silpnas. nu ne vien juos reiktų valgyti biggrin.gif senas mitas čia apie geležies gausą juose g.gif

http://www.dieta.lt/.....r]=Pasirinkti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fifux'e: 23 rugsėjo 2014 - 21:36
Šiaip tai dauguma saitų teigia ką kitą smile.gif Aš lietuviškais iš viso nelinkusi perdaug pasitikėti.
Atsakyti