QUOTE(Nox @ 2014 05 25, 18:05)
O tai kur dėtis tiems, kurie nevalgo kiaušinių, bet vartoja pieną arba atvirkščiai? Gal irgi tramuos skaitant apie pieną čia ovo vegetarus.
Tai čia čia, prašom. Manęs už šaltibarščius dar niekas neprimušė, dar bujoju

Stengiuos aš tuos pieno produktus išmesti, bet nepavyksta
Papildyta:
QUOTE(given444 @ 2014 05 25, 18:58)
oi, Monteverte, nuo kada cia taip nesiseka su zolemis...as jau baigiau saldikli uzgrust...teks saldyta moliuga laukan mest, netilps tos zoles...
einamiausios dabar kiaulpienes, garsvos, dilgeles ir baltos dilgeles...dar trauklapiu ciut... tai maisais velkuos...
dar norejau paklaust apie kopusta, ar man vienai cia taip.
apie ta baltaji.
man pavalgius jo, zalio - ima galva skaudet. tam sykiui.
zinau, kad kuo arciau serdies, tuo daugiau ten toksinu susikaupe - tai to "core" kaip sakoma nevalgau.
bet ar rimtai maximos kpustai gali buti toks chemikalu kamstis?
man nesivaidena, nes butent jau kokie treti metai pastebiu tai. nuo morku niekad taip nesidaro, nei nuo kitu darzoviu.
siaip chemikalu tai nebijau - labai faina saltini skaiciau (berods Furhamno ar Graham), kad mes sugebam pasalint tiek chemikalu, kiek dar mokslas neatrado, tukstanciaiis tiesiog, kurie esti pas augalus. (tiek naturalius, tiek dirbtinius - zmogaus sukeltos veikos)
o vat gyvulinio maisto zalos - baltymu daromo poveikio - organizmas ne taip paveikus atsikratyt.
Na aš vidury kaimų nelabai būnu

Kur man jas paimti didmiestyje? Šunų nusysiotame vietiniame miškelyje ar pievoje? Aišku, aš nebumbu, pati šunį turiu ir mano sysioja, bet sakau kaip yra. O sode būnu retai, o kai būnu, tai irgi ne viskas tinka. Aną kartą dar nieko gero nebuvo, kai buvau, nes dar su striukėmis vaikčiojom, o dabar ant pačios kaitros papuoliau, kad ne intensyvus žolių ieškojimas galvoje. Be to, jas dar reikia ir pažinti, aš jau perdaug nuo vaikystės nuo augalų nutolau, tada daugiau pažinau
Žodžiu, tikrai nedaug susigraibau, greitai baigiasi ir neturiu laiko kažkur kažkokių pievų nežinia kur su kuo ieškoti

Tenka viską pirkti, tai ir neneši krepšiais tų žalėsių ir nerandu joios normalios įvairovės

Aš jau mąstau siųstis organiškus pokais iš užsienio (bent jau žiemai tai tikrai), nes prapulsiu aš čia taip ir kiek pinigų tam eina, tai juodai tada
O dilgėlių sezonas dar nesibaigė?

mano tėvai jau jų lygtais neberenka, nes jau senos?
Nemažai tų kopūstų vartojam, neskauda. Jei kažkiek sunku galvoje, tai po riešutų pieno, nes tenka jo pasidaryti dėl papildomo maisto svorio kaip sakoma, baltymo, dėl jėgos sportui.