QUOTE(Rasma @ 2014 05 26, 20:40)
Rasma, 26 Geg 2014 - 20:40, parašė:
Rasma, 26 Geg 2014 - 20:40, parašė:
Taip, tai didžiausia 'priežastis'.
Dabar be tos žuvies gyvenu, išskyrus po operacijos trūks plyš užsinorėjau ančiuvių ir surijau visą jų stiklainėlį. Gyd. pamačius tokią trauką pamatavo kraujospūdį, o jis pas mane ypatingai žemas ir tiesiog rekomendavo daugiau druskos (kurios aš išvis žiauriai mažai naudoju, esu atsisakiusi jau daug metų). Ančiuviai gi žiauriai sūrūs, tai matyt ir 'pramušė'. Dabar truputį pasūdau maistą ir nebėr tokių 'nesveikų' norų, kaip
Bet ir vėl mesiu tą druską, esu atpratusi ir kažin ar prie man reikia dabar sugrįžti.
Taip, tai didžiausia 'priežastis'.
Dabar be tos žuvies gyvenu, išskyrus po operacijos trūks plyš užsinorėjau ančiuvių ir surijau visą jų stiklainėlį. Gyd. pamačius tokią trauką pamatavo kraujospūdį, o jis pas mane ypatingai žemas ir tiesiog rekomendavo daugiau druskos (kurios aš išvis žiauriai mažai naudoju, esu atsisakiusi jau daug metų). Ančiuviai gi žiauriai sūrūs, tai matyt ir 'pramušė'. Dabar truputį pasūdau maistą ir nebėr tokių 'nesveikų' norų, kaip
Bet ir vėl mesiu tą druską, esu atpratusi ir kažin ar prie man reikia dabar sugrįžti.
Bet kaip įdomiai pataria, juk reguliuoti jį reikia kitaip, druska tikrai ne tas geriausias variantas
Papildyta:
QUOTE(Féline @ 2014 05 26, 22:28)
Féline, 26 Geg 2014 - 22:28, parašė:
Féline, 26 Geg 2014 - 22:28, parašė:
šiaip kiek domėjausi, tai tik kokosų aliejus išteisinamas (dar lyg ir palmių tinkamas, bet apie jį daug kontraversiškų nuomonių) alyvuogių labai netinka kepimui, netgi nuodinga kvėpuoti tomis kepimo metu išsiskiriančiomis medžiagomis, o tie puikūs nerafinuoti aliejai ne tik,kad savybes praranda, bet ir tampa kenksmingais 
šiaip kiek domėjausi, tai tik kokosų aliejus išteisinamas (dar lyg ir palmių tinkamas, bet apie jį daug kontraversiškų nuomonių) alyvuogių labai netinka kepimui, netgi nuodinga kvėpuoti tomis kepimo metu išsiskiriančiomis medžiagomis, o tie puikūs nerafinuoti aliejai ne tik,kad savybes praranda, bet ir tampa kenksmingais
Kur tokią informacija pateikta? Kažkokie moksliniai straipsniai ar kas? Nes jei googlini best oil for baking ar pan., tai daug gerų nerafinuotų, šalto spaudimo išvardina, tarp jų ir saulėgrąžų, rapsų...