Įkraunama...
Įkraunama...

Veganiškas gyvenimo būdas ;)

Radmile, šaunuoliai, džiaugiuosi už jus thumbup.gif

Manęs kitą mėnesį laukia vienas jubiliejus, kur bus toks tradicinis, daug vyresnio amžiaus žmonių, tai jau įteiktas sąrašas ką aš valgau ir ko ne blush2.gif biggrin.gif O kas daryt, nesileisi gi, kad nuodytų tongue.gif
Atsakyti
http://www.delfi.lt/...o.d?id=68098182
Baobabų nežinojau
Atsakyti
QUOTE(Radmile @ 2015 05 25, 13:31)

Aš grįžau iš atsostogų Kipre   

Kaip pavydžiu.... biggrin.gif Pragyvenom ten ilgai, nuostabi šalis. smile.gif Kokiam mieste buvot? Ar saulutė neužkepino per daug? smile.gif
Atsakyti
Parsivežiau 4 įv. žalėsių maišus, vienas iš jų didelis, kiti 3 vidutiniai. Pavydėkim man tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 05 31, 22:08)
Parsivežiau 4 įv. žalėsių maišus, vienas iš jų didelis, kiti 3 vidutiniai. Pavydėkim man tongue.gif  biggrin.gif

Kas per žolės tuose maišuose ?

mano anyta davė vaizdų. Atvažiavo į svečius, ir atvežė 2 rūkytas dešras biggrin.gif Nu negaliu ir siutas ima, ir juokas. Jai atrodo kad aš šeimą badu marinu, man vis kiša pavyzdžiu šeimos giminaitę , kuri yra medikė, ir namie dešras namines daro : va pažiūrėk , ir DAKTARAI valgo, o tu čia ( suprask ne daktarė, taia nieko nenusimanai) eksperimentus su savim ir šeima darai doh.gif Aš jai sakau, kad daktarai , kurie patys serga visomis baisiausiomis žmonijos ligomis, man ne rodiklis, reiškia patys nežino ką valgyt doh.gif
O ji kas dieną nuo aukšto spaudimo vaistus geria, o man dešras vežioja irnesakyk.gif

Kinderi, buvom Ayia Napoj, fainas miestelis, toks kurortas tikras smile.gif Oras buvo apie 30, kaifavau aš, nes čia lT man visada šalta smile.gif
O kur tu gyvenai, kiek laiko ? Kodėl nebegyveni ? Daug klausimų smile.gif man įdomu, nes pati norėčiau gyventi kur šilta rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Radmile: 01 birželio 2015 - 10:08
QUOTE(Radmile @ 2015 06 01, 11:06)

mano anyta davė vaizdų. Atvažiavo į svečius, ir atvežė 2 rūkytas dešras  biggrin.gif  Nu negaliu ir siutas ima, ir juokas. Jai atrodo kad aš šeimą badu marinu, man vis kiša pavyzdžiu šeimos giminaitę , kuri yra medikė, ir namie dešras namines daro : va pažiūrėk , ir DAKTARAI valgo, o tu čia ( suprask ne daktarė, taia nieko nenusimanai) eksperimentus su savim ir šeima darai  doh.gif  Aš jai sakau, kad daktarai , kurie patys serga visomis baisiausiomis žmonijos ligomis, man ne rodiklis, reiškia patys nežino ką valgyt  doh.gif
O ji kas dieną nuo aukšto spaudimo vaistus geria, o man dešras vežioja  irnesakyk.gif

Kaži ar visas išvardysiu: garšva, kraujalakė, vaistinės valg. našlaitės, melisa, špinatai, žemuogių lapai, česnakų, svogūnėlių laiškai, šalavijas, vynuogių lapai, aviečių lapai, dilgėlės, rukola, svarainių lapai...

Tos anytos laugh.gif Reikėjo sakyt: pasiliksiu kaip lazdas, jūsų sūnui mušt, kai negeras bus tongue.gif Kitą sykį minkštesnius produktus veš biggrin.gif
Mano anyta, tai savo sūnaus mano B vis kartas nuo karto paklausia: o gal jau valgysi mėsikės? biggrin.gif Tas - ne. Tai anytos mina happy.gif
Atsakyti
QUOTE(Radmile @ 2015 06 01, 10:06)

O kur tu gyvenai, kiek laiko ? Kodėl nebegyveni ? Daug klausimų  smile.gif man įdomu, nes pati norėčiau gyventi kur šilta  rolleyes.gif

Pragyvenom Larnakoj 5 metus, o grįžom į Lietuvą, kad ten gimę ir praaugę vaikai galėtų eiti į darželį, mokyklą, nematėm ten ateities - visgi kita kultūra, darbo perspektyvos ir kt... O vos tik išvažiavom - krizė ten prasidėjo. Bet gyventi tokioje šalyje buvo nuostabus patyrimas, vaikus ten auginti - idealios sąlygos: pastovi saulė, malonūs žmonės, nuolat besišypsantys, jokių ligų, gyvenom nuo jūros keli šimtai metrų. Pasaka, ne gyvenimas. wub.gif

Mačiau, kalbat apie dešras, tai neseniai paragavau tofu dešreles ir negaliu sustot. biggrin.gif Pakepinu ant aliejaus griežinėlius, valgau su rukola (daug), pomidorais, dž. pomidorias keliais bei keliom alyvuogėm. Net vyras ir vaikai mėgsta. smile.gif
Atsakyti
Kadangi skaito čia ir mėsėdos, kurios niekina veganus, tai jų žvėriškam pykčiui parašysiu ir pasidžiaugsiu tongue.gif tongue.gif Paskutiniu metu mane vis giria MB, kad aš visa išformuota ax.gif Šiandien gerai apsižiūrėjau save ir ypač rankas, nes mačiau akivaizdžius skirtumus jau kuris laikas. Taigi, kūnas anksčiau buvo toks "sunkiai" raumeningas, tarsi papūstas (nuo gyvulinio baltymo), bet dabar jis toks tikras, tankaus raumens, kur nereikia raumens ieškoti tarp tų papūtimų, ypač ant rankų, bet tas tankus raumuo tiesiog iš karto matosi, jaučiasi, jis toks vientisas showoff.gif Mėsėdos gi teigia, kad nuo mėsos taip savaime darosi, o veganai anot jų, gi džiūsnos, vargšai, sunykę, suliegę doh.gif lotuliukas.gif Oi negaliu, nebevardinsiu daugiau tų jų nesveikų nesąmonių doh.gif
Atsakyti
O kadangi ir moderatorė skaito ir šią, ir kitas temas, tai primenu, kad

! 
Forume draudžiama naudoti 'apriori' klaidingą informaciją, šmeižti, o taip pat nesąžiningai diskutuoti. Pvz.: iškraipyti kito dalyvio išsireiškimus, taisyti/trinti savo komentarus, ketinant nuslėpti/iškreipti jų pirminę prasmę, o taip pat provokuoti Forumo dalyvius, dėl ko gali būti pažeistos šios taisyklės.

taip pat

i 
Nekreipkite dėmesio į provokotarius. Neerzinkite jų ir neatsakykite jiems tuo pačiu, net jei manote, kad jus įžeidė - dėmesio stoka savaime slopina audringą diskusiją.

Už vėl sukeltą konfliktą šioje arba paleo temoje bus skirti asmeniniai įspėjimai visos įsitraukusios į ginčą.
Atsakyti

Na besipučiančioms sėkmės biggrin.gif o mes gyvenkim draugiškai toliau mirksiukas.gif

Daug žalumynų ir pas mus galima prisišaldyti pavasario, vasaros sezonu, aišku iki pavasario gal jau daug tų visu vitmainu ir pan neturės, bet kokiai pusei metų tai drąsiai , o dėl gyvenimo kitur, tai man rojus būtų kur slyvos kiaurus metus noksta lotuliukas.gif
Atsakyti
Laba
Pagaliau panašu į vasarą

Monteverte galėtum pademonstruoj čia savo raumenį user posted image gal įkvėptum ūpo sportuoti biggrin.gif

Aš tai apsileidau su sportais paskutiniu metu, reikia susiimti ax.gif Va kedus užsisakiau iš sportdirect, ir tada jau bėgsiu
user posted image
Atsakyti
pasidalinkite ką valgote vasarą ax.gif

Aš dabar vos ne kas dieną šaltibarščius darau, su saulėgrąžų pienu essen.gif Kas paragautų, net nesuprastų, kad jie be kefyro biggrin.gif Skanumėlis thumbup.gif

Dar tadžiki darau, ir su virtom bulvėm kapoju, čia iš Kipro nusižiūrėjau, jie daro, su graikišku jogurtu, aš darau arba ekologišku sojų jogurtu, arba su sojų grietinėle ir silken tofu, irgi žiauriai skanus reikalas thumbup.gif
Atsakyti