QUOTE(Šarlatanė @ 2014 05 28, 22:17)
O kiek ilgai išbuvai žaliavalge? Kartais pagalvojus ir man atrodo, kad gali vėliau maisto monotoniškumas atsibosti. Nevalgant nieko, kas apdorota karščiu gerokai sumažina maisto pateikimo būdus ir galimybes...
Man dar įdomu iš kur gaunat B12 ir vitamino D? Kalbant apie B12, skaičiau, kad be gyvulinės kilmės produktų, jo iš vis neina iš kito maisto gauti, o B12 trūkumas sukelia negrįžtamus nervų sistemos pažeidimus.
O kaip ištikrųjų yra? Ar geriat kokius nors papildus?

Man dar įdomu iš kur gaunat B12 ir vitamino D? Kalbant apie B12, skaičiau, kad be gyvulinės kilmės produktų, jo iš vis neina iš kito maisto gauti, o B12 trūkumas sukelia negrįžtamus nervų sistemos pažeidimus.

Jei atvirai laiko nenuėmiau, porą gal savaičių ir pavyko...

dėl vitamino B12, tai buvo rašoma, man rodos, kad jo šiek tiek gauname jei per daug švariai vaisių ir daržovių neplauname... o jei iš ekologiškų ūkių, tai visai neplauti galima...

QUOTE(given444 @ 2014 05 28, 23:36)
merginos, dar grybai grybai grybai _____
ko mes juos pamirstame idet tarp savo menko pasirinkimo?

Taip, reikia nepamiršti šitų skanėstų

QUOTE(Ruutta @ 2014 05 29, 09:06)
Aš turbūt būsiu kažką ne taip supratus su tais žaliaisiais kokteiliais...maniau, kad jų esmė yra visokie lapai, jų turi būti pagrindinė dalis, o koks vaisius tik dėl skanumo

niu aš kad ir kiek žalėsių privarau, ir vaisių daug tada, kad skanu būtų, nes kažkaip vadovaujuosi taisykle, kad jei neskanu, nevalgau

QUOTE(Edita K. @ 2014 05 29, 09:26)
dėl grybų...mėgstu labai ir dažnai valgau,ypač pievagrybius...tik juos reikia pakepti ar kitaip termiškai apdoroti...o čia vėl dilema - keptas ne taip sveika...ant ko kepti...kaip kepti...
Orkaitėje galima kepti, tada nereikia aliejaus jokio

Papildyta:
QUOTE(Edita K. @ 2014 05 29, 10:31)
nu kad grožis ne kilogramuose,o stangrume ar kaip čia pasakius...pati nustebau ant svarstyklių užlipus,nes pagal savo kūną to nepasakyčiau...laisvesni džinsai,tik diržo skylutę pakeičiau ir tiek...na dar apatinis trikotažas pamažėjo vienu dyždiu,o čia jau nėra ko girtis
...eisiu sportuoti nieko nebus,nenoriu būti subliuškus...
orelis nekoks,o aš sėdžiu Preiloj prisiliažinus...reikia nors eiti pasivaikščioti prie jūros,net striukės neatsivežiau,tik švarkelį...

orelis nekoks,o aš sėdžiu Preiloj prisiliažinus...reikia nors eiti pasivaikščioti prie jūros,net striukės neatsivežiau,tik švarkelį...
Tu teisi, kad svoris svoriui nelygus, mačiau neseniai kažkur nuotraukas kur merginos vienodo ūgio, vienodo svorio, bet išvaizda tai oj toli gražu ne vienoda

aš tai tinginiukas sporto atžvilgiu...

o į vakarą ir orelis pasitaisė