
Aš irgi šaltibarčius dažnai valgau, o bet tačiau su pasukom

Prabilote apie tai, aš irgi pradėsiu šaltibarščius, nuo ryt tikriausiai.
Reikės pagalvoti kaip čia tą raumenį nufotkinti
Bėda tik ta, kad nuotraukos prastai perteikia, nes neveltui per fitnes varžybas ne tik džiovinasi, bet ir tepasi pirmiausia kūnus, apšvietinus taiko
Reikės pagalvoti kaip čia tą raumenį nufotkinti


Sveikos
Atkeliauju pasidalinti nuostabiu traškių vaflių receptu. 10/10 balų.
Būtinai pamėginkite!
3 stiklinės avižinių dribsnių
2 stiklinės vandens
2/3 stiklinės sojų pieno (ar kito augalinio)
1 bananas
1 v.š. maltų linų sėmenų
2 v.š. riešutų sviesto
žiupsnelis kepimo miltelių (nebūtina)
Viską sumalti blenderyje ir kepti, kol apskrus.



3 stiklinės avižinių dribsnių
2 stiklinės vandens
2/3 stiklinės sojų pieno (ar kito augalinio)
1 bananas
1 v.š. maltų linų sėmenų
2 v.š. riešutų sviesto
žiupsnelis kepimo miltelių (nebūtina)
Viską sumalti blenderyje ir kepti, kol apskrus.

QUOTE(Charizma30 @ 2015 06 04, 01:26)
Sveikos,
pasidalinkite ką jus naudojate vietoj kefyro darant šaltibarščius?
Mačiau čia apie tofu dešrelės rašė, aš jas irgi paragavau, labai skanios. Kažin ar įmanoma naminėm sąlygom pasigaminti..
pasidalinkite ką jus naudojate vietoj kefyro darant šaltibarščius?
Mačiau čia apie tofu dešrelės rašė, aš jas irgi paragavau, labai skanios. Kažin ar įmanoma naminėm sąlygom pasigaminti..
Aš jau rašiau, kad naudoju saulėgrąžų pieną ( užpilu stiklinę saulėgrąžų vandeniu, palaikau bent valandą, tada nuplaunu, supilu į blenderį + 1 litras vandens, 1 citrinos sultys ir druskos pagal skonį ir viską suplaku, gaunasi toks tirštas kefyras

Dar naudojų ekologišką sojų jogurtą,

perku prizmoj, bet paskutiniu metu jo nerandu , bent jau Kaune

QUOTE(Radmile @ 2015 06 04, 08:23)
Aš jau rašiau, kad naudoju saulėgrąžų pieną ( užpilu stiklinę saulėgrąžų vandeniu, palaikau bent valandą, tada nuplaunu, supilu į blenderį + 1 litras vandens, 1 citrinos sultys ir druskos pagal skonį ir viską suplaku, gaunasi toks tirštas kefyras 
Dar naudojų ekologišką sojų jogurtą,

perku prizmoj, bet paskutiniu metu jo nerandu , bent jau Kaune

Dar naudojų ekologišką sojų jogurtą,

perku prizmoj, bet paskutiniu metu jo nerandu , bent jau Kaune

ačiū už atsakymą. Mačiau, kad rašėt kas su saulėgražų pienų darėt, bet nesupratau, kad naudojate visą masę, ne vien tik skystį.
QUOTE(Charizma30 @ 2015 06 04, 01:26)
Mačiau čia apie tofu dešrelės rašė, aš jas irgi paragavau, labai skanios. Kažin ar įmanoma naminėm sąlygom pasigaminti..
kokias jūs ragavote, nes tos, kur Rimi parduoda tai

O kur jus perkate? Aš tik rimi žinau, kitur nemačiau. Man iš vis labai patinka Rimi, nes ten yra atskyras skyrius veganams. O šiandien pvz. užvažiavau į Maxsima Akropolyje, galvojau gal ten ką nors naujo rasiu, tai labai nepatogu, viskas išmetyta pagal skyrius, sojos pienas -pieno skyriuje, tofu- prie sūrių (nors mano manymų, čia yra ne sūris, o sojos pupelių gaminis). Kažin kur būtų tofų dešrelės-gal mėsos skyriuje?
)))
Dėl atskyrų temų veganams ir vegetarams, manau, kad geriausiai kai visi kartu.. Aš pvz. nelaikau savęs vegane, o sakau, kad aš palaikau veganiška gyvenimo būdą, nes aš nežinau ar įmanoma valgyti visą laiką veganiškai. Mūsų šalies kultūra dar ne tiek išsivysčiusi, kad mums būtų patogu būti grynais veganais. Manau, kad tam, kad maitintis vien tik veganiškai reikia, kad vyras ir vaikai, o taip pat ir draugai ir giminaičiai pas kuriuos eini į svečius ar ateina pas tave į svečius būtų veganais. Kavinese ir restoranuose irgi būna problematišką rasti tinkamų patiekalų. Jeigu dar vegetarams būna ką valgyti (ir tai dažnai salotos), tai veganams iš vis aš nežinau... Reikia maitintis arba namie arba vaikščioti į atitinkamus restoranus. Tai gi, nežinau ar yra tokių, kurie padėjus ranką prie širdies, gali pasakyti, kad jie veganai.. Tada aš jiems pavydžiu:))) Galbūt man tik taip atrodo, nes aš pradejau veganiškai maitintis pakankamai neseniai ir tiesiog susidūriau su tokiomis problemomis. Jaučiu, kaip mano organizmas sako, kad tai yra geriausia ir jis man dekingas, jaučiu, kad aš esu sveika. KItą sav. reikės priduoti kraują, bet net neabiejoju, kad jis bus geras:)

Dėl atskyrų temų veganams ir vegetarams, manau, kad geriausiai kai visi kartu.. Aš pvz. nelaikau savęs vegane, o sakau, kad aš palaikau veganiška gyvenimo būdą, nes aš nežinau ar įmanoma valgyti visą laiką veganiškai. Mūsų šalies kultūra dar ne tiek išsivysčiusi, kad mums būtų patogu būti grynais veganais. Manau, kad tam, kad maitintis vien tik veganiškai reikia, kad vyras ir vaikai, o taip pat ir draugai ir giminaičiai pas kuriuos eini į svečius ar ateina pas tave į svečius būtų veganais. Kavinese ir restoranuose irgi būna problematišką rasti tinkamų patiekalų. Jeigu dar vegetarams būna ką valgyti (ir tai dažnai salotos), tai veganams iš vis aš nežinau... Reikia maitintis arba namie arba vaikščioti į atitinkamus restoranus. Tai gi, nežinau ar yra tokių, kurie padėjus ranką prie širdies, gali pasakyti, kad jie veganai.. Tada aš jiems pavydžiu:))) Galbūt man tik taip atrodo, nes aš pradejau veganiškai maitintis pakankamai neseniai ir tiesiog susidūriau su tokiomis problemomis. Jaučiu, kaip mano organizmas sako, kad tai yra geriausia ir jis man dekingas, jaučiu, kad aš esu sveika. KItą sav. reikės priduoti kraują, bet net neabiejoju, kad jis bus geras:)
Charizma, viskas čia normaliai. Manau, bet kuriame pasaulio krašte veganui papuola ar škalelis pieno, ar kiaušo. Svarbiausia, nepergyventi. Juk dėl tavęs nepaskerdžiamas gyvulys, o juk gyvybė yra didžiausia vertybė. Be to, pasaulio jau nebepakeisime. Pagalvokite kiek žmonės laiko naminių augintinių? Vienas toks mano mažas šunėkas kiek gyvulių papjovė? Pvz. perki vieną ėriuko liežuvį ir viskas, jau nebėr viso ėriuko... Bet plėšrūnai su žolėdžiais ir gamtoje kariauja. Visa esmė yra žmonėse, žmonės neturėtų kariauti. Bet yra kaip yra. Daugelis savo kūno ir smegenų įkaitai ir ką tu jiems?
Pasiskaitymui. Ne tokie ir nekalti tie bananai
http://grynas.delfi....s.d?id=68172318

Pasiskaitymui. Ne tokie ir nekalti tie bananai
