Karštymetis, į jūrą arba į baseiną lįsti reikia
, bet teks eiti į virtuvę pietų gaminti
QUOTE(linaluk @ 2014 06 25, 23:28)
sveiki
as su savo ispudziais
siaip kolkas man viskas tinka ir patinka, manau neveltui idejau tiek laiko ir darbo ,kad susirasti ta vieta kuri man bus prie sirdies
ryt vaziuojam su su sunumi i girona jam padaryti NIE , kad jau kitais metais po mokslu galetu pilnai isilieti i bendruomene
kaip pries tai rasiau kad sunus neranda draugu, tai siandien kaip tik isejas susitikti su vietiniais ispanais, tai parase zinute kad viskas super, tik man keista kolkas ,kad jie cia eina vaikscioti taip velai, as jau miegot noriu o jie cia tik judeti pradeda, naktiniai zmones
kolkas tiek, viskas kolkas super
aciu jums merginos, uz visus atsakymus i mano klausimus, kuriuos uzduodavau metu metus
Linaluk, svarbiausia, kad patenkinta esi tuom, ką išsirinkai
. Sūnui iš karto daryk rezidenciją, jei tik jūs turite viską, ko reikia dabar, kad išduotų rezidenciją, nes labai sugriežtėjo reikalavimai rezidencijos išdavimui. Vasarą visi čia naktinėja, nes dieną karšta, tai į lauką visi išlenda vakare ir su vaikais iki antros nakties mėgaujasi atvėsusiu oru. O jaunimas gi jaunimu lieka
QUOTE(linaluk @ 2014 06 26, 00:54)
ir dar toks klausimas mano nie lapas baltas tai kiek suprantu jis buvo isduotas nt isigyti bet ant lapo apacioje parasyta kad galioja 3men tai kaip cia iseina kad man po triju men vel reikes naujo,o uz ji sumokejau pinigelius
jau visai ant vakaro susipainiojau
Darykis rezidenciją
. Jei NIE nurodytas terminas, vadinasi iki nurodytos datos ir galioja.
Papildyta:
QUOTE(Vai2lka @ 2014 06 26, 10:04)
Sveikos mergaites
gal kuri gyvena netoli Barselonos rajonuose prie juros, tarkim Vilanova i la geltru ar kazkur aplink?
Gyveno viena, bet išsikraustė užu jūsų marių vandenynų. Retkarčiais užsuka pas mus.
QUOTE(~tika~ @ 2014 06 26, 11:29)
Amica, tai Jūs jau senai Ispanijoje. Tai jau tikrai viską žinot, nes ir euforiją ir nusivylimo etapus perėjot, tiesiog gyvenate
Syri, ar teisingai suprantu, kad turi namus ir Ispanijoje ir Lt? Kur labiau gyvenate?
Tikriausiai Jūs irgi iš Torreviejos, jei Amica augaliukus prižiūri?
Papildyta:
linaluk,džiaugiuosi kad Jums taip Ispanijoj tinka ir patinka. Kai rasi laiko, pasakok kaip gyvenat ir ką naujo atrandate
Oi, visko žinoti turbūt neįmanoma
. Tiesą sakant nusivylimo nebuvo
, 3k tfu
, nei karto nebuvo minties grįžti gyventi į LT, niekada nesijautėm čia antrarūšiais užsieniečiais, 3k tfu
. Man čia patinka, tik va jau ko trūksta, tai žalumos
. Bet čia jau toks klimatas.
Syri, aš ir Shana gyvenam Torreviejoj
. Šiaip daug čia lietuvių gyvena, tik mažai kas SM lankosi.
Linaluk, rašyk kaip jums seksis toliau kurtis