QUOTE(Galilea @ 2017 03 09, 20:51)
Shana - kandangi netekau vieninteles drauges kuria turejau kavos gerimui tai ipratau irgi gerti viena
man tai anksciau kosmosas buvo tas ju trieju val pietavimas, nu nes realiai uztenka puse val pavalgyt
bet dabar jau ziuriu kad kartais neitelpam irgi, o jei dar po pietu prie juros terasoj kokia copa atsigert.....
dar pastebejau kad cia pasigavau bloga iproti - atsidejineti darbus kurie "nedega"
As atsimenu pries 10 metu Lt lankiau vienus kursus kurie truko savaite, 8 val kasdien. Destytojai buvo ispanai. Jie mums sudeliojo grafika ir paliko 2 val pietums. Mes visa grupe nesupratom
ir bandem jiems paaiskinti, kad mes darbe pietaujam 45 min
o jie nesuprato kaip mes per 45 min papietaujam
dabar as priklausomai pagal situacija - kartais uzkrauta diena, greit pavalgai per valanda ir i darba. Kartais kitokia diena ir nuvaziuoji prie juros i kokia terasa, ir ramiai gali daugiau uztrukti
QUOTE(renrena @ 2017 03 09, 22:06)
Mercadonoj man per mažai visko, nebent kažkaip nerandu - mačiau net per dvi ar tris vietas sudėliotus buteliukus ir kelis pokiukus kažin kokio marinato
. Net tipo Alcampo prekybcentriuose, kur visko tikrai gausus pasirinkimas, maniškių prieskonių nėr
. Bet nieko tokio, šeimai iš bado mirt dar negresia
. Atkreipiau dėmesį, kad arbatos pasirinkimas irgi skurdokas., bet, žinoma, kad tik tokios problemos būtų...
.
Alcampo arbatu siaip yra sveriamu nemazai. Netinka?
Beje Alicanteje tikrai turi buti cofee/tea shop su geru pasirinkimu
O El Corte Gourmet neziurejai? Maniskio sesuo Alc gyvena, as jos paklausiu prie progos jei nepamirsiu.
As kadangi labai ivaldzius pirkima internetu tai man nieko netruksta.
siaip jei bandysi siustis chna is Iherbo paziurek ten prieskonius. Kokybe superine, pvz cinamona as tik ten perku nes visiskai nepalyginamas su parduotuviniu. Ten naturalus-organiski produktai.
Radau:
http://www.teashop.e...-shop-alicante/