QUOTE(Vju @ 2016 05 09, 14:34)
Manyčiau, kad teoriškai dokumentus galima keistis ir Lietuvoje, bet tam reikės deklaruoti gyvenamąją vietą Lietuvoje, o paskui vėl "išdeklaruoti".
Aš kažkaip vis pagalvoju, ar tik ne dėl šios priežasties pagal statistinius duomenis į Lietuvą vis kažkiek tūkstančių žmonių "grįžta". Nes nei paso pasikeisi be gyvenamosios vietos deklaracijos, nei vairuotojo pažymėjimo. Todėl man atrodo kai kas atostogų metu susitvarko savo reikalus ir toliau vėl išvyksta.
Aš kažkaip vis pagalvoju, ar tik ne dėl šios priežasties pagal statistinius duomenis į Lietuvą vis kažkiek tūkstančių žmonių "grįžta". Nes nei paso pasikeisi be gyvenamosios vietos deklaracijos, nei vairuotojo pažymėjimo. Todėl man atrodo kai kas atostogų metu susitvarko savo reikalus ir toliau vėl išvyksta.
Siaip keista butu jei negalima butu kokia greita tvarka ir Lt pasikeisti... nes cia uztrunka menesi, o jei pvz skubus reikalas, Lt keicia per diena
na ir del kainos gal kas "grizta", jei kortele paprasta tvarka Lt 10 euru nekainuoja, o cia 100 bilietas atsiperka
Jei kas keitesi teises i ispaniskas tai buciau dekinga uz pasidalinima ziniom, nes cia mano sekantis zingsnis po to, kai pasa gausiu