Įkraunama...
Įkraunama...

Ispaniukių namučiai

QUOTE(syri @ 2014 11 26, 20:45)

Ačiū ačiū  4u.gif
O aš galvojau, kad jūs jau buvot susibėgusios  bigsmile.gif
Jau eglutę  bigsmile.gif  - man niekaip čia jos nelimpa. Kol kas. Galva nepriima - jai reikia sniego, šalčio, tamsos ir lempučių  biggrin.gif

O as noriu eglute ilgiau namie paturet, todel ir statysim jau. Ir sokoladiniais kalendoriais apsirupinsim ir kiekviena diena pasisaldinsim sokoladu smile.gif

QUOTE(vikusituka @ 2014 11 27, 10:31)

Jei išvažiuoti iš LT, tai tik atgal į Ispaniją  blush2.gif

thumbup.gif

QUOTE(Milagra @ 2014 11 27, 11:00)

Pas mus dar nėra elgučių prekyboje, tai dar nepuošiam, bet miestuose/miesteliuose jau vis atsidarinėja Kalėdinės mugės, kvepia Gluhwein'as biggrin.gif

Oj, pazystu ta kvapa..kai pas mama i Vokietija vaziuojam kalediniu laikotarpiu, tai tas kvapas persekioja visuose miestuose durbut biggrin.gif
Man patinka tas Gluweinas smile.gif

Tai del kito savaitgalio. Tinkames 7 diena, sekmadieni. Tinka?
Vieta Alicante, kaip suprantu smile.gif O saslyku kepimo vieta? Mano urboj, prie juros, kur dar galima?
Atsakyti
QUOTE(Swallowtail @ 2014 11 26, 18:19)
6-7 dienom IFA bus naminiu gyvunu paroda, galvoju su vaukuciais eit. Kristuk, nenori prisijungti? 

bigsmile.gif Noriu!!! Susirasom per WhatsApp mirksiukas.gif

Del kito savaitgalio meeto - man tiktų sekmadienis.. Tik kas dalyvautų? Nes visos labai tyli...

Mes dar irgi nepasipuose namų... As visad visai prieš šventes papuosiu, bet šiemet reiks anksčiau egle pastatyti, kad vaikas ilgiau pasidžiaugtu...
Atsakyti
Kristukui ar cia tas tavo prierasas ka nors reiskia!??? bigsmile.gif

Shana Kaip jums Paris? Nesusalot?? Prasilenkem keletu dienu, mes pirmadieni tik grizom unsure.gif

syri as visiskai nieko neprisimenu, visiskai kiaura galva ir kasdien vis labiau doh.gif

Swallowtaill kaip tau darbukas sekasi?

Gal kas zinot kur Ingrida prapuole? g.gif

Milagra gal laikas viska sudelios, nesuk galvos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(omny @ 2014 11 30, 20:21)
[i]Kristukui ar cia tas tavo prierasas ka nors reiskia!???  bigsmile.gif

g.gif Koks prierasas?! Telefonu rasau, gal ką prispaudziau tongue.gif

Paryžius - pasaka wub.gif
Kaip supratau, pas Shana naujienų yra bigsmile.gif
O Jūs, Omny, visi 4 buvot išlėke, ar tik dviese? Kaip Tavo princeses laikosi? Jūs vis dar LT, jokių artimų planų kažkur išvažiuoti nėra?

Milagra, gyvenčiau aš tam Jūsų kaime ir galvos nesukciau... Juk vaikams tikrai ten geriau bus, nei dideliam mieste... Sprendžiu remiantis ir savo patirtim, nes mes irgi kaime gyvenam... O iki miesto juk vis galima nulėkti papramogauti..

Papildyta:
QUOTE(Kristukui @ 2014 11 30, 21:33)
g.gif Koks prierasas?!  Telefonu rasau, gal ką prispaudziau  tongue.gif

Omny, jau supratau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Prisedus prie kompo pati pamaciau doh.gif Nezinau, is kur atsirado lotuliukas.gif
Bet tikrai nieko nereiskia tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristukui: 30 lapkričio 2014 - 21:39
as dirbu sekmadieniais man ne tinka,man tik treciadieniais iseigine verysad.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

QUOTE(omny @ 2014 11 30, 19:21)
Milagra gal laikas viska sudelios, nesuk galvos  mirksiukas.gif  [/i]

Jaučiu, kad taip ir bus biggrin.gif

QUOTE(Kristukui @ 2014 11 30, 20:38)
Kaip supratau, pas Shana naujienų yra  bigsmile.gif

Milagra, gyvenčiau aš tam Jūsų kaime ir galvos nesukciau... Juk vaikams tikrai ten geriau bus, nei dideliam mieste... Sprendžiu remiantis ir savo patirtim,  nes mes irgi kaime gyvenam... O iki miesto juk vis galima nulėkti papramogauti..

Aš irgi taip supratau ax.gif biggrin.gif

Na, bet reikia man ir apie save pradėt galvoti, ne tik apie vaikus unsure.gif Kol maži, tai taip, čia jiems geriau, bet, kai paaugs, tai manau, kad galimybė rinktis yra svarbi. Visame kame.
Apie pramogas mes jau seniai pamiršę biggrin.gif Todėl tai nėra vienas iš prioritetų. Visos mūsų pramogos kolkas prasideda ir baigiasi žaidimų aikštelėmis lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milagra: 01 gruodžio 2014 - 09:47
kaip jums smagu, merginos! Smagu susiburti, kartu papliurpti biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Kristukui @ 2014 11 30, 20:36)
bigsmile.gif Noriu!!! Susirasom per WhatsApp  mirksiukas.gif

Del kito savaitgalio meeto - man tiktų sekmadienis.. Tik kas dalyvautų? Nes visos labai tyli...

Mes dar irgi nepasipuose namų... As visad visai prieš šventes papuosiu, bet šiemet reiks anksčiau egle pastatyti, kad vaikas ilgiau pasidžiaugtu...

OK, susirasom drinks_cheers.gif

Tikiuosi Kristuk, kita savaitgali nekepsim saslu mudvi dvi biggrin.gif
Merginos, atvaziuokit, ka mirksiukas.gif

QUOTE(omny @ 2014 11 30, 21:21)

Swallowtaill kaip tau darbukas sekasi?

Man gerai darbukas, patenkinta thumbup.gif Tik va iki sausio darbuojuos cia, o toliau dar nzn...is kur vejas papus smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Kristukui @ 2014 11 30, 22:38)

Shana, kas per naujienos?? bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos
as zinokit visai nepasijungiu, nezinau kur laikas dingsta, bet labai mazai internete bunu.

QUOTE(Kristukui @ 2014 11 30, 19:36)
bigsmile.gif Noriu!!! Susirasom per WhatsApp  mirksiukas.gif

As labai noreciau bet negaliu, vaziuoju i medziokle tongue.gif
Hihihi, kaip supratai tongue.gif

QUOTE(omny @ 2014 11 30, 20:21)
[
Shana Kaip jums Paris? Nesusalot?? Prasilenkem keletu dienu, mes pirmadieni tik grizom  unsure.gif

Ziauriai patiko, labai grazu, suzavejo viskas, 4 dienos labai mazai bet uztenka kad suzavetu rolleyes.gif Eifelis, Monmartras, Mulen Ruzas , mmmmmmm wub.gif
Kelione buvo siurprizas, tik diena pries suzinojau kur vaziuoju, tai isvis fantastika rolleyes.gif

QUOTE(Swallowtail @ 2014 12 01, 13:50)

Shana, kas per naujienos?? bigsmile.gif  bigsmile.gif

Net nezinau ar cia naujienos, tiesiog viskas labai labai gerai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2014 12 01, 20:33)
Net nezinau ar cia naujienos, tiesiog viskas labai labai gerai ax.gif

Na jei tokie siurprizai, tai kur jau cia negerai biggrin.gif

Smagu girdet kad labai labai mirksiukas.gif

Na tai ka, meetas bus parodoj, kaip suprantu smile.gif Faina smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif butu smagu prie jusu prisijungti- pries 5 menesius persikraustem i Ispanija, Barselona ax.gif
Atsakyti
Kashmir - labas, kaip tik nieko nebuvo like is Barselonos bigsmile.gif kokie vejai atpute, ir kaip Barsos ritmas jums? Megstu Barselona bet tik keliom dienom pasisveciuot, man per daug surmulio blush2.gif
Atsakyti