Įkraunama...
Įkraunama...

Ispaniukių namučiai

QUOTE(Milagra @ 2014 11 21, 12:26)
Vajei, Vikusituka  unsure.gif O ka jis ten veiks be kalbos? Ar jau su garnatijom del darbo vaziuoja?

Turi žmogų, pas kurį važiuoja. Kalbą jis mokėjo, tik reikia ją prisiminti. Manau, kad ilgai netruks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vikusituka @ 2014 11 21, 10:31)
Turi žmogų, pas kurį važiuoja. Kalbą jis mokėjo, tik reikia ją prisiminti. Manau, kad ilgai netruks smile.gif

Na, jei mokejo, tai aisku, kad prisimins. Viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti
Sveikos gyvos, prisiduodu ir aš.
Viskas lyg po senovei, išskyrus, kad mudu jau čia thumbup.gif . Baigiam susivokti, įsivażiuoti, susidėlioti viską į vietas.
Va.
Atsakyti
SYRI sveika pargryzus mirksiukas.gif

VIKUSITUK viskas bus gerai,svarbiausia kad su darbuku pasisektu o kalba persilaus,tuo labiau jei moka thumbup.gif

MILAGRA kaip tu.... ax.gif
Atsakyti
esposa o tai smagu kad turi darbelio! 4u.gif O tavo mama neziemos siemet pas jus? bigsmile.gif

Milagra kaip tamstele laikosi? Kaip su ta vokieciu kalba susidraugavai? smile.gif

vikusituka o tu dar ten pat dirbi ar pakeitei darba? g.gif

syri ilgam? bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos,

Šiandien nuo ryto kaip kupranugaris apsikrovus su keliom tašem kėblinau darban. Užsukau į paštą atsiimti savo siuntos, parkeliavo mano atributika dėl euro doh.gif

Omny, dirbu toj pačioj įmonėj. Vis dar priklausau paštui, tačiau apsikeitė mano tiesioginė valdžia. Priklausau finansų departtamentui ir dirbu tik su finansinėm paslaugom (mokesčiai, kreditai, draudimas, paskolos, antros pakopos pensijos ir pan). Vadinamės mes jau pardavimų vadybininkais ir sėdim Paypost skyriuose. Buvusios kolegės pastebi, kad labiau atsigavau, nebe tokia nervuota, sveikesnė oda ir pati laimingesnė atrodau biggrin.gif žmonių tempas nėra didelis ir bendravimas su jais jau visai kitoks. Darbo valandos man labai palankios. Šiuo metu mano darbas man patinka . O tai tikriausiai yra svarbiausias dalykas thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos visos 4u.gif

Vikusituk, tie puse metu greit praleks, nespesi pastebet net smile.gif O ka po puses metu vyras darys? Grys atgal ar tik grys pailset ir vel vaziuos?
Smagu, kad tau su darbeliu taip puikiai einas 4u.gif

Syri, sveika pargryzus i siltus krastus 4u.gif

Tai gal jau susitikima laiks butu pasiorganizuot? mirksiukas.gif

Mes si savaitgale eglute jau namie puosim newyear.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Swallowtail: 26 lapkričio 2014 - 12:50
Sveikutes!!!

Smagu girdeti, kad pas visas viskas gerai einasi... Kad taip ir toliau 4u.gif

QUOTE(Swallowtail @ 2014 11 26, 12:48)

bigsmile.gif As Uz!!! Gal bandom gruodzio 6-8 savaitgali? Kaip tik bus 3 laisvos dienos, tai viena diena butu galima susibegti mirksiukas.gif Del saslyko - Swallowtail, manai, sikart sugebesim issikepti lotuliukas.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Kristukui @ 2014 11 26, 15:06)
Sveikutes!!!

Smagu girdeti, kad pas visas viskas gerai einasi... Kad taip ir toliau  4u.gif
bigsmile.gif  As Uz!!! Gal bandom gruodzio 6-8 savaitgali? Kaip tik bus 3 laisvos dienos, tai viena diena butu galima susibegti  mirksiukas.gif Del saslyko - Swallowtail, manai, sikart sugebesim issikepti  lotuliukas.gif ?

Man tinka sitas savaitgalis.
6-7 dienom IFA bus naminiu gyvunu paroda, galvoju su vaukuciais eit. Kristuk, nenori prisijungti? mirksiukas.gif

Del saslo..jei nelis, tai issikepsim laisvai tourist5.gif
Atsakyti
QUOTE(omny @ 2014 11 25, 21:25)
esposa
Milagra
vikusituka syri ilgam?  bigsmile.gif

ir kai tu viską prisimeni blink.gif lotuliukas.gif
nežinom, ar ilgam - bilietų atgal neturim biggrin.gif
QUOTE(vikusituka @ 2014 11 26, 11:19)
Šiuo metu mano darbas man patinka . O tai tikriausiai yra svarbiausias dalykas  thumbup.gif

tai dar ir nuolatinės natūralios šviesos (jei tai galima pavadinti šviesa tongue.gif ) kai žmogus išėjęs iš centrų gauni, oda automatiškai atsigauna, jau nekalbant apie akis - joms gi tos dirbtinės šviesos - peilis.
QUOTE(Swallowtail @ 2014 11 26, 12:48)
Syri, sveika pargryzus i siltus krastus 4u.gif
Mes si savaitgale eglute jau namie puosim newyear.gif

Ačiū ačiū 4u.gif
O aš galvojau, kad jūs jau buvot susibėgusios bigsmile.gif
Jau eglutę bigsmile.gif - man niekaip čia jos nelimpa. Kol kas. Galva nepriima - jai reikia sniego, šalčio, tamsos ir lempučių biggrin.gif
Atsakyti
sveikos, geriu arbatytę ax.gif

Swallowtail, na iš darbovietės vyras jau išėjo. Bet ten ir nebuvo labai stebuklingas darbas, nes su tokia alga jis bet kur kitur susiras kažką panašaus. Išvažiuoja su tikslu pusei metų, bet kaip bus toliau – pats Dievas težino... Kad planai keičiasi, pasilikti Anglijoj nėra tikslų. tuo labiau, kad ta šalis man kažkokia nemaloni. Jei išvažiuoti iš LT, tai tik atgal į Ispaniją blush2.gif

o matyt, kas lauke dedasi pro stiklą – labai malonus dalykas lotuliukas.gif dar ir šviežio oro gauni, kai žmonės duris atidaro lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif

Esposa, pas mus taip nieko naujo, kad net pasakot nėra ką biggrin.gif
Aš dar nedirbu, nors labai norėčiau. Vienas dalykas - kalbos žinios nėra pakankamos, kitas - maži vaikai. Nelabai čia įmanoma dirbti normalų darbą, turint mažų vaikų, nes darželiai tik pusė dienos dirba.
Kadangi liko paskutiniai metai iki mokyklos, tai galvojam dabar ar bandyt kraustytis kur nors į didelį miestą ar čia ir pasilikti kaimuke. Vaikams čia iš principo gerai, saugu, gamta, kalnai. Žodžiu, jau galvas nuo galvojimo skauda, nes viskas turi savų pliusų ir minusų, ir kaip čia dabar imti ir sugalvoti kas bus geriau wacko.gif biggrin.gif

Vikusituka, prisimenant tavo sunkią pradžią, tai labai džiugu, kad patinka darbas. Juk tai vienas svarbiausių dalykų.

Pas mus dar nėra elgučių prekyboje, tai dar nepuošiam, bet miestuose/miesteliuose jau vis atsidarinėja Kalėdinės mugės, kvepia Gluhwein'as biggrin.gif
Atsakyti