kazi ar ispanijoje normaliai uzdirbs...
QUOTE(vikusituka @ 2014 10 20, 17:42)
Na, tikrai matyt Ispanija yra puiki šalis gyventi, bet ne tuo atveju, kai svarbu išgyventi. Turiu omenyje situaciją su darbais ir atlyginimais. Nors gal mano įspūdis ir nėra teisingas. Aš čia negyvenu...
QUOTE(vikusituka @ 2014 10 20, 17:42)
Labadienis
O man atrodo jei is anksto nusiteikineti neigiamai tai ir bandyti nieko neverta
O bendrai atrodo kad tikrai jauciasi pagyvejimas, bent jau pas mus judejimas yra, ir pagal turizmo statistika ka skelbia, ir pagal pirkima pardavima. ir darbu tu atsiranda. as is kitos puses matau kaip zmones iesko tinkamu darbuotuju ir niekaip neranda. Zodziu visko yra kaip ir visur.
Sveikos ilindau pasiziureti kaip gyvenat. Atsidarau temute, o ten birzelio men pokalbiai, net pasimeciau, kad ne ten pataikiau
Tai kaip gyvenat? Mes tai sukames savo rutinoj - begam begam kaip voveres rate. As va savaitgali buvau parlekus i LT, i klases susitikima. Tai labai idomu buvo visus klasiokus pamatyti
O seip dziaugiames siltu ir graziu rudeniu
Tai kaip gyvenat? Mes tai sukames savo rutinoj - begam begam kaip voveres rate. As va savaitgali buvau parlekus i LT, i klases susitikima. Tai labai idomu buvo visus klasiokus pamatyti
O seip dziaugiames siltu ir graziu rudeniu
Sveikos,
na tai kaip ten del to musu susitikimo? Reiktu data issirinkt ir vieta. Butu smagu geru oru, ne per lietu
As gyvenu urboj, kur galima barbacoa pasidaryt ir jura netoli, tad jeigu ka... O galim ir kur prie juros su sumustinukais Vaikai palakstytu, mes papliurptume
na tai kaip ten del to musu susitikimo? Reiktu data issirinkt ir vieta. Butu smagu geru oru, ne per lietu
As gyvenu urboj, kur galima barbacoa pasidaryt ir jura netoli, tad jeigu ka... O galim ir kur prie juros su sumustinukais Vaikai palakstytu, mes papliurptume
Sveikos neaktyviosios
Del manes kada norit, tik biski is anksto, nes kazkaip mano "socialinis tvarkarastis" perpildytas pastaru metu
Prie juros gal jau biski vesoka bet prisitaikysiu kaip dauguma.
Pas mane darbo nemazai, nes kolege nescia, tai reikia biski persiorganizuoti, dabar laikinai ant biuletenio, bet suvokiu jei gris tai trumpam, po to jau ir dekretas is karto. o siaip viskas gerai
QUOTE(Swallowtail @ 2014 11 04, 11:07)
Sveikos,
Del manes kada norit, tik biski is anksto, nes kazkaip mano "socialinis tvarkarastis" perpildytas pastaru metu
Prie juros gal jau biski vesoka bet prisitaikysiu kaip dauguma.
Pas mane darbo nemazai, nes kolege nescia, tai reikia biski persiorganizuoti, dabar laikinai ant biuletenio, bet suvokiu jei gris tai trumpam, po to jau ir dekretas is karto. o siaip viskas gerai
Sveikos, norėjau vietinių paklaust, ar yra Ispanijoj koks nors panašus skelbimų puslapis ar forumas kaip supermama, kur būtų galima įsigyti pigiau naudotų daiktų vaikams?
QUOTE(ariete @ 2014 11 17, 15:44)
Sveikos, norėjau vietinių paklaust, ar yra Ispanijoj koks nors panašus skelbimų puslapis ar forumas kaip supermama, kur būtų galima įsigyti pigiau naudotų daiktų vaikams?
Kiek pamenu buvo toks segundamano . es Dar kai kur mieste buna daiktu Komiso parduotuviu.
Sveikos gyvos mergaites, kaip laikotes?
OMNY aha jau tikrai sveikos gyvos prazuveles isviso dingo visos.matyt mazai belenda i tas supermamas.
manau dauguma buna fb tai galim ten daugiau diskusijas vest.
as biski dirbu,kinieciu bare.kol kas viskas gerai zmones neblogi turiu omeny kinieciai.tai kol kas nesimusam tik daznai ryzius valgom
manau dauguma buna fb tai galim ten daugiau diskusijas vest.
as biski dirbu,kinieciu bare.kol kas viskas gerai zmones neblogi turiu omeny kinieciai.tai kol kas nesimusam tik daznai ryzius valgom
QUOTE(esposa @ 2014 11 19, 21:55)
matyt mazai belenda i tas supermamas.
as ilendu bet i kitas temas kazkaip apie save netriu nieko naujo ir idomaus papasakot, ta pati rutina
Sveikos, aš vyrą išlydžiu į Angliją. Liksim su mažuoju maždaug pusei metų vieni. Liūdna, bet taip reikia
QUOTE(vikusituka @ 2014 11 21, 08:21)
Sveikos, aš vyrą išlydžiu į Angliją. Liksim su mažuoju maždaug pusei metų vieni. Liūdna, bet taip reikia
Vajei, Vikusituka O ka jis ten veiks be kalbos? Ar jau su garnatijom del darbo vaziuoja?