Įkraunama...
Įkraunama...

Nauja priėmimo tvarka į darželius, 12

QUOTE(Baltute2 @ 2014 06 03, 11:36)
Na ka jei yra laukianciu pasilaiciuose i vejeli tai bent jau 4-5m vaiku nepriims visai, (skambinau i pati darzeli) nera vietu, naujos grupes nera kur atidaryti. Nepatekom nei 2m nei 3m nei 4m. Afigenai  doh.gif . O ka dabar daryti gal kas ka patars  blink.gif  blink.gif

Laukiam ir ten doh.gif nu kaip uzknisa, lauki, nervuojies, o pasirodo veltui, nes nieks net nesiruosia ten priimt. Nacert isvis prasymus priima tada i tokias grupes jei nesiruosia priimt. Laukiam darzo jau treiti metai, kazi ar sulauksim iki mokyklos. Toliau reiks vest privaciai verysad.gif
Gal dar kas nors turi naujausios info apie Aitvara, Gabijele, Zieda? Domina 4-5 metu amziaus grupe. Nieks net ragelio nekelia kai skambini.
Atsakyti
"Jei jau situacija beviltiska, vadinasi , pagaliau galima atsipalaiduoti." :-D:-D:-D
Atsakyti
QUOTE(clubnika @ 2014 06 03, 11:40)
Laukiam ir ten  doh.gif  nu kaip uzknisa, lauki, nervuojies, o pasirodo veltui, nes nieks net nesiruosia ten priimt. Nacert isvis prasymus priima tada i tokias grupes jei nesiruosia priimt. Laukiam darzo jau treiti metai, kazi ar sulauksim iki mokyklos. Toliau reiks vest privaciai  verysad.gif
Gal dar kas nors turi naujausios info apie Aitvara, Gabijele, Zieda? Domina 4-5 metu amziaus grupe. Nieks net ragelio nekelia kai skambini.

butent jei kasmet pasako ta pati, kad nepriims nauju vaiku, tai kam tada isvis leist uzrasymus i tuos darzelius blink.gif . I Gabijele is as bandau prisiskambinti. Man pikciausia, kad maniskes visi puskes ir pusbroliai nuo 2- 6m, visi lanko Gabijele, nes mes visi cia pasilaiciuose bazuojames, tik mes niekaip negaunam vietos blink.gif , jau bent vejelio tikejausi, o ir cia sudas, jau visai nebejuokinga verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltute2 @ 2014 06 03, 12:36)
O ka dabar daryti gal kas ka patars  blink.gif  blink.gif

Leisti į privatų arba auginti namie kartu su būsimu vaiku. O ką daugiau?

Mano mažasis irgi jau antri metai negauna ir panašu, kad ateity nenusimato.
Atsakyti
QUOTE(Bendita @ 2014 06 03, 12:44)
"Jei jau situacija beviltiska, vadinasi , pagaliau galima atsipalaiduoti." :-D:-D:-D

Ir as ziuriu is 9 vietos perejau i 10 kas cia per bardakas?:-/
Atsakyti
QUOTE(ValSve @ 2014 06 03, 09:04)
Na man tiesiog labai jau smalsu. Nes gaunasi, kad užsiregistravom vieni pirmųjų, o vieta daržely mum nešviečia...

Koks skirtumas, kad užsiregistravot vieni pirmųjų? Tiems, kas turi sesės/brolio prioritetą ar yra daugiavaikiai nereikėjo gi anktį registruotis, kad jus aplenktų? Pirmiausia gi surikiuoja pagal prioritetų skaičių, o tik paskui žiūri registracijos datą, jei toje pačioje kategorijoje kyla klausimų, kaip išrikiuoti..

QUOTE(Bendita @ 2014 06 03, 12:49)

Manau šitaip galėjo būti, jei laukė du darželio du vaikučiai iš tos pačios šeimos. Vienam vaikučiui gavus vietą darželyje, kitam atsiranda sesės/brolio prioritetas ir jis kyla viršun, aplenkia jus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(1rma @ 2014 06 03, 12:54)
Koks skirtumas, kad užsiregistravot vieni pirmųjų? Tiems, kas turi sesės/brolio prioritetą ar yra daugiavaikiai nereikėjo gi anktį registruotis, kad jus aplenktų? Pirmiausia gi surikiuoja pagal prioritetų skaičių, o tik paskui žiūri registracijos datą, jei toje pačioje kategorijoje kyla klausimų, kaip išrikiuoti..
Manau šitaip galėjo būti, jei laukė du darželio du vaikučiai iš tos pačios šeimos. Vienam vaikučiui gavus vietą darželyje, kitam atsiranda sesės/brolio prioritetas ir jis kyla viršun, aplenkia jus  4u.gif

Nu va :-) dabar aiskiau :-) matyt taip ir bus.
Atsakyti
i gabijele taip pat 4-5m vaiku siemet nepriima verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(Hmmm... @ 2014 06 03, 11:47)
Leisti į privatų arba auginti namie kartu su būsimu vaiku. O ką daugiau?

Mano mažasis irgi jau antri metai negauna ir panašu, kad ateity nenusimato.

kai primais metais negauni darzelio tai labai paprasta taip sakyti ir galvoti, bet kai tris metus negauni tai jau nesamone gaunasi. Buciau zinojusi, kad siemt nepriims pasilaiciai nei vieno musu bendraamzio buciau sausio menesi rasiusi prasyma i kitus rajonus, deja tokios info nebuvo. Privatu lankom, deja aciu uz malonuma vezioti vaika is pasilaiciu i zveryna vien del to kad ten kaina nors kiek padoresne, tos keliones vargina ir vaika ir mus, va tokiu ziniu nesitikejau deja
Atsakyti
QUOTE(Baltute2 @ 2014 06 03, 12:36)
Na ka jei yra laukianciu pasilaiciuose i vejeli tai bent jau 4-5m vaiku nepriims visai, (skambinau i pati darzeli) nera vietu, naujos grupes nera kur atidaryti. Nepatekom nei 2m nei 3m nei 4m. Afigenai  doh.gif . O ka dabar daryti gal kas ka patars  blink.gif  blink.gif

as tai surasiau skundus ir issiunciau i visus imanomus vadovybes el.pastus (berods i 4, nors abejoju ar atsakyma gausiu), vietoje uzpildziau prasyma susitikimui su Svietimo, kulturos ir sporto departamento direktorium, taip pat vilnius.lt sistemoj surasiau oficialu skunda, kurio registracijos numeris ir patvirtinimas kad prieme ir vykdo jau atejo man i el.pasta. Per 14 d.d. (3 sav.) tureciau gauti atsakyma.

Tai padariau ne todel kad galvoju kad tai pades man gauti vieta norimam darzelyje (manau nepades, nes nera kur jau vaiku kist kaip supratau), bet bent oficialiai isnagrines mano situacija, ir zinos kad laukiu ne vienerius metus, kad man reikia darzo, mes abu dirba, mokam mokescius,o ne siaip sau as sedziu namie ir gaunu pasalpas! Jei bus galimybe tegu svarsto galimybe priimti mano vaika i betkuri darzeli esanti musu teritorijoj ar netoli namu. Jei oficialiai ir rastiskai niekur tevai nesikreips - nei savivaldybe, nei meras nematys tikro poreikia ir vietu trukumo darzeliuose! Nes jei tik sedesi ir lauksi - niekas tau nepaskambins ir neparasys kad atsilaisvino vieta ten ir ten.

O dar siandien prajuokino toks savivaldybes tarnautojos pasakymas: "Lietuvoje ikimokyklinis ugdymas nera privalomas, todel ir mes jums nieko neprivalome suteikti"

Kaip jums? Grazu...

QUOTE(Bendita @ 2014 06 03, 12:49)

mes irgi nusiritom.. bet prasymu skaicius nepadidejo, tai irgi pagalvojau kad kazkas igijo prioriteta
Atsakyti
QUOTE(Baltute2 @ 2014 06 03, 12:03)
i gabijele taip pat 4-5m vaiku siemet nepriima  verysad.gif
Papildyta:

kai primais metais negauni darzelio tai labai paprasta taip sakyti ir galvoti, bet kai tris metus negauni tai jau nesamone gaunasi. Buciau zinojusi, kad siemt nepriims pasilaiciai nei vieno musu bendraamzio buciau sausio menesi rasiusi prasyma i kitus rajonus, deja tokios info nebuvo. Privatu lankom, deja aciu uz malonuma vezioti vaika is pasilaiciu i zveryna vien del to kad ten kaina nors kiek padoresne, tos keliones vargina ir vaika ir mus, va tokiu ziniu nesitikejau deja

drinks_cheers.gif mes igijom prioriteta, pakilom i pirmas vietas, ale kas is to, jei nepriima nei vieno vaiko. Lyg ir stovi eilej, bet tas pats kas nestovi. Laukiam neaisku ko.
Atsakyti
gal kas žinot g.gif o aš turiu teisę prašyt sąrašo priimtų vaikų, kad nurodytų ką jie turėjo "tokio" ko neturi mano vaikas, kad pateko į darželį ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(teisingoji1 @ 2014 06 03, 13:22)
gal kas žinot  g.gif  o aš turiu teisę prašyt sąrašo priimtų vaikų, kad nurodytų ką jie turėjo "tokio" ko neturi mano vaikas, kad pateko į darželį ?  g.gif

Man atrodo neparodys jums niekas, tik teismo sprendimu ar antikorupcine komisija gali patikrinti sarasus ir prioritetus patekusiuju, praeitais metais kazkas reikalavo, ir nieko nepese g.gif
Atsakyti