Sakykit mamytes, o ar buvo tokiu atveju kad kurios nors gavo vieta darzelyje ne pagal ne pagal deklaruota vieta? Kitame rajone?
QUOTE(pupasupa @ 2014 06 02, 21:43)
aš labai atsiprašau už tiesmukiškumą ir cinizmą, bet, matyt, tos 3 auksinės vietos tikrai ne dėl Jūsų bus suorganizuotos...
čia jau VIP ui, matyt, aukcioną organizuos 

Mhm... visiškai nesupykau už šią žinutę, kuri atspindi aktualijas Lietuvoje. Bet optimizmo šiek tiek dar turiu ir nežudau savyje vilties

QUOTE(Laukogelyte @ 2014 06 02, 22:55)
Sakykit mamytes, o ar buvo tokiu atveju kad kurios nors gavo vieta darzelyje ne pagal ne pagal deklaruota vieta? Kitame rajone?
labai tuo abejoju.. nes net su deklaruota vieta, vien pagal šį prioritetą - faktiškai be šansų

Realiai suprantu, kad patekimas nulinis i kito rajono darzeli, bet kas apmaudziausia, kad gavosi tokia situacija, del pacios sistemos. Ta prasme mano sunelis rugseji bus 1 metu ir 5 menesiu, o grupes mat pagrinde sudaromos nuo 1.5 metu ir mums regitruojantis dave tik tuos darzelius pasirinkti, kuriuose yra grupes nuo metu, o tokie darzeliai yra 5 skirtinguose rajonuose ir nei vieno musu rajone (Virsuliskese). Todel taip gaunasi, kad mes rinkomes darzelius kitose rajonose ir esam eiles pabaigoje, po visu

Aš manau viskas priklauso nuo vietovės ir darželio. Pvz. anksčiau Grigiškėse visada buvo laisvų vietų, gal dar kokioje N.Vilnioje rusų/lenkų grupėse būtų galimybė. "Einamiausiose" rajonuose manau be šansų

QUOTE(Laukogelyte @ 2014 06 02, 23:15)
Realiai suprantu, kad patekimas nulinis i kito rajono darzeli, bet kas apmaudziausia, kad gavosi tokia situacija, del pacios sistemos. Ta prasme mano sunelis rugseji bus 1 metu ir 5 menesiu, o grupes mat pagrinde sudaromos nuo 1.5 metu ir mums regitruojantis dave tik tuos darzelius pasirinkti, kuriuose yra grupes nuo metu, o tokie darzeliai yra 5 skirtinguose rajonuose ir nei vieno musu rajone (Virsuliskese). Todel taip gaunasi, kad mes rinkomes darzelius kitose rajonose ir esam eiles pabaigoje, po visu 

Laukogelyte, o kodėl jūs norėjote lankyti nuo rugsėjo mėn.? Maniškė irgi gimusi balandžio pradžioje, tai aš lankymo datą buvau pasirinkus nuo spalio pradžios (būtent nuo tos dienos, kai jau sukaks 1,5 m.) nes mums priklausantys darželiai priima nuo 1,5m

Taip, mano pazistama gyvena Pilajtes raj, gavo vieta jau praeita sav. Pasilaiciuose, o as, cia gyvendama negaunu jau antrus metus

Todel kad man jei grizti i darba tai jau nuo rugsejo, kai prasideda mokslo metai.
Is tikruju kai registravau nebuvau visko issiaiskinusi ir apgalvojusi, nezinaujau situ niuansu, kad galima nurodyti data ne rugsejo, kad svarbi darzelio prioriteto eile priemimui... jau praradau vilti gauti darzeli, ziurineju privacius ir labai tikiuosi, kad gausime kitais metais.
ir dar vienas apmaudus dalykas, viename darzelyje, kaip tik su maziukais dirba mociute (mano mama), o mes neturime galimybes ten pakliut, nes kitas rajonas
Is tikruju kai registravau nebuvau visko issiaiskinusi ir apgalvojusi, nezinaujau situ niuansu, kad galima nurodyti data ne rugsejo, kad svarbi darzelio prioriteto eile priemimui... jau praradau vilti gauti darzeli, ziurineju privacius ir labai tikiuosi, kad gausime kitais metais.
ir dar vienas apmaudus dalykas, viename darzelyje, kaip tik su maziukais dirba mociute (mano mama), o mes neturime galimybes ten pakliut, nes kitas rajonas

QUOTE(*kineziuke* @ 2014 06 02, 23:28)
Taip, mano pazistama gyvena Pilajtes raj, gavo vieta jau praeita sav. Pasilaiciuose, o as, cia gyvendama negaunu jau antrus metus
nesuprantu as sitos sistemos ir nesuprasiu matyt..

Nu jo... čia tai neblogai..

QUOTE(Laukogelyte @ 2014 06 02, 21:55)
sveiki, taip mes tokie:)Deklaruoti Pasilaiciuose, bet cia be kitu prioritetu, manau be sansu gauti)Tai gavome Naujamiestyje, bet mes ir rusu darzeli:)
QUOTE(Bendita @ 2014 06 02, 22:47)
Esu pasidarius prtsc vaizda darzelio pateiktu prasymu balandzio 30d. 22val. Kai liko 2 val iki tol kol buvo galima pateikt prasymus. Ir ka Jus galvojat sekanciomis dienomis i keliu poziciju darzelius vos ne po 100vnt. atsirado papildomai prasymu. Cia kalbu apie eiles kuriose laukisu ir laukiu del savo vaiko. Lb norejau ikelt vaizda bet isplaukes gaunasi.
Sau paaiskinu tik taip, kad gal kokie popieriniai variantai dar is tu laiku kur mamytes vis nesulsukia darzeliu...
Sau paaiskinu tik taip, kad gal kokie popieriniai variantai dar is tu laiku kur mamytes vis nesulsukia darzeliu...
Cia zinokit sumete tokiu kaip mes. Nes iki balandzio 30 mes buvom 1,5-3m eileje (mums 2,5), o nuo geguzes kokios tai ten mus permete i grupe 3-4m. ir ne i pacias geriausias pozicijas..
QUOTE(*kineziuke* @ 2014 06 02, 23:38)
Cia zinokit sumete tokiu kaip mes. Nes iki balandzio 30 mes buvom 1,5-3m eileje (mums 2,5), o nuo geguzes kokios tai ten mus permete i grupe 3-4m. ir ne i pacias geriausias pozicijas..
man labai keista, kad jus priskyrė į 3-4 metų grupę