Įkraunama...
Įkraunama...

Nauja priėmimo tvarka į darželius, 12

QUOTE(Deimantuke* @ 2014 06 02, 13:13)
Musu valstybėje padoriai gyventi yra yda. Nes nuskurdins, atims paskutinius skatikus, uzguos ir būsi priverstas arba emigruoti, arba papildyti islaikytiniu gretas
As jau ieškau nsmudienio darziuko. Išsiunčiau vyresniji vaiko skelbimus musu rajone priklijioti

taip taip sukamės iš padėties kaip sugebam verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Zamba @ 2014 06 02, 18:42)
O man dar labiau keista, kaip jau formuojant grupes (po visų sutikrinimų) gali i vaiko vieta eilėje kist atvirkštine tvarka  g.gif  pvz. praeitos savaitės pirmadienio rytą vaikas buvo 35 po po dviejų valandų 37

Mes irgi siandien vienam darziuke nukritom per viena vieta, nesuprantu kaip taip gali buti blink.gif
Atsakyti
QUOTE(pupasupa @ 2014 06 02, 20:19)
aš gal ultra optimistė ar naivuolė, bet kažkaip manau, kad ne viskas prarasta..ir apskritai, man kažkaip iki forumo skaitymo viskas buvo aišku - jei parašyta, kad prašymų pateikta 20, vaikas eilėje 15-tas, priima 15 vaikų, tai tas vaikas ir patenka - nes juk eilė ir sudaroma pagal visus priositetus ir t.t., jeigu kitą dieną sistema rodo, kad prašymų yra 18, o vaikas 13-tas, tai taip pat viskas aišku - kiti 2 vaikai pateko į kitą daržą...aš niekaip nesuprantu tos kosminės sistemos "už brūkšnio" - už brūkšnio mano manymu yra  tie, kurie nepatenka į priimamų į grupę vaikų skaičių - pvz priima 15, o jau 16-tas skaitosi "už brūkšnio"...kaip gali vaikai iš sistemos kažkur pradingti, į kažkokį mistinį kitą sąrašą??

patenka į lankančiųjų gretas, taigi iš bendros eilės iškrenta, dėl to ir keičiasi vieta eilėje - tie, kas gavo pranešimą, eilėje jau nebelaukia
Atsakyti
mamos, mes lankom privatu darzeli ir labai gera aukletoja is pasilaiciu iseina is to darzelio ir planuoja pas save namuose priziureti apie 5 vaikus. daro namuose pertvarka, eina i ivairius kursus, dirbus daug metu aldiskam darzely, isejo del vaiku gausos, taip pat ir privatu palieka, nes per daug vaiku grupej o ji viena, o nori su vaikais zaisti ir lavinti juos. tai jei kas ieskote pasilaiciu rajone kazko panasaus, tau galiu drasiai rekomenduoti ja, tikrai puikus zmogus, 4u.gif smile.gif
Atsakyti
Panasu ir mes eisim i savivaldybe vejus kelt. Man pikciausia, kad mes jau treti metai liekam uz borto, nors musu prasymai like nuo senu laiku, kai i darzelius buvo nesama, mazei tada vos pora menesiu buvo, cia pacios savivaldybes rekomendacija, kad but arciau finiso neperasineti prasymu, ir ka puse metu laikemes 3 vietoje, o po naujuju nukritom i 6, siandien ryte buvom 6, o va dabar jau 7. Nesuvokiu kaip gali naujai sudarineti sarasus ir mes ne tik nejudam link finiso, bet tolstam. Tipo suprast kad nieko nepriima i darza ar kas cia per sistema blink.gif. Juk logiska butu, kad kai sudarineja grupes, kas papuola tiem siuncia zinutes ir is to saraso juos isima, o kas toliau stovejo tie pasislenka i prieki, blyn ar as cia tokia neimanele blink.gif
Kas per salis, kad vaikai darzeliu lankyt negali, kam isvis tada i juos rasytis, laukt mokyklos ir tiketis i ja papult belieka. Pyp kokia pikta esu, nesupykit, nebetveriu savyje blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Dziugi123 @ 2014 06 02, 19:11)
patenka į lankančiųjų gretas, taigi iš bendros eilės iškrenta, dėl to ir keičiasi vieta eilėje - tie, kas gavo pranešimą, eilėje jau nebelaukia

absoliuti landa neskaidrumui - kaip žinot, kiek vaikų atsisijojo, nes pateko į kitus darželius, o kiek pateko būtent į tą geidžiamą daržą?
Atsakyti
QUOTE(pupasupa @ 2014 06 02, 19:59)
absoliuti landa neskaidrumui - kaip žinot, kiek vaikų atsisijojo, nes pateko į kitus darželius, o kiek pateko būtent į tą geidžiamą daržą?

butent viskas daroma uz akiu, labai paranku ikist ka reik. Kaip zinot ir tai is kur tiek pirmenybe turinciu atsirado, kad vaiko eile vis tolsta nuo pirmu vietu? Svarbu neva jie tai zino. Musu pazystamu tarpe yra net tokie atvejai kada vaikai lanko darzeli nors ne tai gatvei priklauso, turetu buti toliau eileje uz mus, bet yra ne tik arciau, bet va jau ir sekmingai visus metus lanko.
Cia vadinasi neturi pazinciu ir sedek nosi nukabines mad.gif
Atsakyti
Mes vel nukritom viena vieta.... nebesuprantu....
Atsakyti
QUOTE(Ugniu @ 2014 06 02, 20:04)
Mes vel nukritom viena vieta.... nebesuprantu....

ką savivaldybės darbuotojai į tai sako? g.gif
Atsakyti
QUOTE(pėdutė86 @ 2014 06 02, 20:42)
mamos, mes lankom privatu darzeli ir labai gera aukletoja is pasilaiciu iseina is to darzelio ir planuoja pas save namuose priziureti apie 5 vaikus. daro namuose pertvarka, eina i ivairius kursus, dirbus daug metu aldiskam darzely, isejo del vaiku gausos, taip pat ir privatu palieka, nes per daug vaiku grupej o ji viena, o nori su vaikais zaisti ir lavinti juos. tai jei kas ieskote pasilaiciu rajone kazko panasaus, tau galiu drasiai rekomenduoti ja, tikrai puikus zmogus,  4u.gif  smile.gif

Sveiki,

domina:) Kurioje vietoje butu tas darziukas ir kokios kainos?
Atsakyti
tai kad į savivaldybę yra be šansų prisikambint... aš prieš kelias dienas rašiau el. paštu, tai gavau atsakymą, o šiandien negavau, kai vėl parašiau
Atsakyti
QUOTE(barric @ 2014 06 02, 20:17)
tai kad į savivaldybę yra be šansų prisikambint... aš prieš kelias dienas rašiau el. paštu, tai gavau atsakymą, o šiandien negavau, kai vėl parašiau

manrods pagal įstatymą jie turi per 15 dienų atsakyt...o gal ir klystu, bet tikrai neprivalo atsakyti į el. paklausimą tą pačią dieną...
Atsakyti