Tai del santariskiu bus aisku tik lapkriti?
Manau, kad ne. Bus aišku birželį. Bent jau taip aiškino. Tik vaikučiai gali darželį pradėti lankyti anksčiausiai nuo lapkričio.
Dabar iš viso crazy dalykas- tik ką patikrinau abiejų berniukų eiles dar kartą. Niekas labai nepakito.
mažylis 26-tas iš 72
didylis 7-tas iš 27
Senamiesčio "Gudrutis"
Bet. Didysis pažymėtas kaip lankantis įstaigą vaikas. Apačioje lentelė, kurioje didysis pažymėtas kaip lankantis įstaigą vaikas, bet viršuje jis taip pat laukia eilės į "Gudrutį".
Prieš metus mano didysis lankė "Viltenę", bet mes iš ten išsibraukėm, išvažiavom į užsienį, metus net Lietuvoj nesam. Kadangi žinojau, kad neilgai trukus grįšim, puoliau registruot šiems metams į kitą darželį, šalia kurio ir gyvensim. Sistemoje visdar rodė, kad jis lanko "Viltenę". Tiek to, pagalvojau, dar nesuvaikščiojo duomenys, neišbrauktas, pažymėjau, kad keičiu darželį ir va laukiu eilėj į Gudrutį. Bet dabar jau praėjo metai, o didysis visdar "lanko" tą seną darželį? Atsidarius to "lankomo" duomenis jau nerodo kokią įstaigą jis neva lanko- tuščias laukas. Bet parašyta, kad priėmimo į tą įstaigą (lankomą) data 2013-12-30. Nieko sau!Niekas jo niekur tada nepriėmė ir nežinia apie ką čia sukasi kalba. Esmė tokia- dabar jau formuojamos grupės, vadinasi duomenų sutikrinimas baigtas. Mano didysis atseit lanko tą aną darželį ir užima ten labai brangią kažkam vietą. Reikia dabar kažkur kreiptis ir daryti darbą, kurį turi padaryti atsakingi žmonės.
sakykit, nueinu aš tarkim į savivaldybės puslapį, kur darželių žemėlapis rodomas, tokiais žaliais rutuliukais. ir ten rodo tarkim, kad mano norimas darželis 1,5-3 metų grupė 40 vaikų. tai čia grupės skaičius, kur šiemet jau priimti vaikai lanko ar tas skaičius, kiek priiminės naujokų nuo šio rugsėjo?
sakykit, nueinu aš tarkim į savivaldybės puslapį, kur darželių žemėlapis rodomas, tokiais žaliais rutuliukais. ir ten rodo tarkim, kad mano norimas darželis 1,5-3 metų grupė 40 vaikų. tai čia grupės skaičius, kur šiemet jau priimti vaikai lanko ar tas skaičius, kiek priiminės naujokų nuo šio rugsėjo?
štai čia nuoroda
http://www.vilnius.l....php?2605502537
iš tiesų mano klausimas būtų toks, ar kas nors žinote, kiek vietų kokiame darželyje planuojama?
štai čia nuoroda
http://www.vilnius.l....php?2605502537
iš tiesų mano klausimas būtų toks, ar kas nors žinote, kiek vietų kokiame darželyje planuojama?
aaa, nu tai gaidys gaunasi, jei matau, kad perai mažiausių grupė buvo 40 vietų, o visos kitos - po 20 ,taimaža vilčių, kad antrus metusiš eilės darys vėl 40 snukučių grupę...