Įkraunama...
Įkraunama...

Nauja priėmimo tvarka į darželius, 12

QUOTE(*joy* @ 2014 05 22, 11:21)
Pries pora savaiciu skambinau i savivaldybe del sio darzelio, man pasake, kad grupes bus formuojamos 2015. sausio menesi.

O tai kur det vaikus iki tol nepasiule? Idomiai cia gaunasi...
Atsakyti
QUOTE(pikute84 @ 2014 05 22, 11:04)
Maniškė 2011 gimusi. Eilėje 16 jinai. Vilties beveik neturiu, bet paskaitinėju vis kas ir kaip.

Mes 21 -i is 83, gal 'azuolas' kitamet mus sutalpins doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ali @ 2014 05 22, 10:29)
Šiandien kažkaip štilis. Niekas nerašo, kad gavo pranešimus. Matyt, jau pavargo skirstyti vietas - ilsisi  biggrin.gif

kur ten ilsisi, va prie vandens pliuskenasi 'Bernardinu sode' biggrin.gif ir pinigus nuplauna... dar karstis patirpins smegeneles tongue.gif ir nieko nepesim is ju pazadu schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edga: 22 gegužės 2014 - 11:57
Gal galėtų man parašyti mamytė, jei skaito, kuri laukia į vieversį, į 3-4m grupę, su 2011m prašymu ir atsimenu laukė pora vietų toliau nei mes.

QUOTE(Rudens vaikas @ 2014 05 22, 10:26)
Dėl Vieversio - mes irgi jame užrašę (ir dar kituose 4). Gimusi dukrytė 2011 kovą, stovim 35 eilėj, 83 laukiantys. Arčiausiai esam Žirniuke - net 29 iš 84 biggrin.gif (pasislinko per vieną, matyt vieną tik ir priėmė į tą amžiaus grupę...).

Mniškė į Vieversį 3-4 m. 31 iš 83. Kovo men buvo 24 iš 92! Taip kad priėmė 9, o maniškė vietoj to kad pakiltų 9 ir būtų 15, nukrito 7 g.gif
Mano mažosios į gr nuo 1,5-3 reikalai prasti, ir antras vaikas liks be darželio gun_bandana.gif
Atsakyti
QUOTE(bravo mamyte @ 2014 05 22, 10:32)
Idomu ar kas nors gavo pakvietima I nepastatyta santariskiu darzeli...

Ne. Nes Santariškių darželio dar neformuoja ir neformuos, kol nebus baigtos statybos.
Papildyta:
QUOTE(bravo mamyte @ 2014 05 22, 12:23)
O tai kur det vaikus iki tol nepasiule? Idomiai cia gaunasi...

Keistas klausimas. O jeigu net ir formuotų ir nepatektųmėte? Pasirinkimai yra: auklė, kitas valst. daržas, privatus daržas, seneliai, mama ar tėtis namuose su vaiku biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dziaugiuosi @ 2014 05 22, 13:16)
Ne. Nes Santariškių darželio dar neformuoja ir neformuos, kol nebus baigtos statybos.
Papildyta:
Keistas klausimas. O jeigu net ir formuotų ir nepatektųmėte? Pasirinkimai yra: auklė, kitas valst. daržas, privatus daržas, seneliai, mama ar tėtis namuose su vaiku biggrin.gif

O ka jei yra sansu patekt I po santariskiu sarase einanti darzeli? O tu iki sausio nezinodamas ar nepatekai I Santarus I sekancius darzus automatiskai nebepretenduoji.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bravo mamyte: 22 gegužės 2014 - 13:20
QUOTE(bravo mamyte @ 2014 05 22, 14:18)
O ka jei patenki I po santariskiu sarase einanti darzeli?

Tuomet einat ten (jei einat) ir išsibraukiat iš Santariškių. Galima vėl pildyti prašymą, kad "laukiat keitimo", bet turbūt tuomet į eilės galą... g.gif
Atsakyti
Dėl Santariškių darželio man savivaldybėj vakar paaiškino taip: jei patenkat į šį darželį, sistema rodys, kad esat priskirti prie lankančių ir būsit pašalinti iš kitų eilių. Darbuotojai paaiškino, kad juostelę žada kirpti lapkričio mėn. Taigi turbūt nuo rudens ten prasidės kažkoks judėjimas. Manau, pusmečio problema, jei patenkat į šį darželį, kur dėti vaiką, tikrai išsprendžiama. Nes yra šimtai (tarp jų ir mes), kurie taip ir nepateks apskritai į darželį. Nors eilėje nuo 2012 m. pradžios. Ir perspektyvų jokių.
Atsakyti
o paskambinus ar nuvykus i savivaldybe jie pasako ar yra sansu gauti darzeli ? ar neteikia tokios info...
Atsakyti
na pagaliau pradejojudeti. Bet kazkaip keista ir man tas nepatinka: sumazeja eile 1, obendras prasymu skaicius sumazeja 3. Ir cia ne vienetinis atvejas. Pries nmane stovi praktiskaivien prioritetiniai. Kodel taip yra?
Atsakyti
QUOTE(ežė @ 2014 05 22, 13:40)
Dėl Santariškių darželio man savivaldybėj vakar paaiškino taip: jei patenkat į šį darželį, sistema rodys, kad esat priskirti prie lankančių ir būsit pašalinti iš kitų eilių. Darbuotojai paaiškino, kad juostelę žada kirpti lapkričio mėn. Taigi turbūt nuo rudens ten prasidės kažkoks judėjimas. Manau, pusmečio problema, jei patenkat į šį darželį, kur dėti vaiką, tikrai išsprendžiama. Nes yra šimtai (tarp jų ir mes), kurie taip ir nepateks apskritai į darželį. Nors eilėje nuo 2012 m. pradžios. Ir perspektyvų jokių.

Tai del santariskiu bus aisku tik lapkriti?
Atsakyti
QUOTE(rytojryta @ 2014 05 22, 14:00)
na pagaliau pradejojudeti. Bet kazkaip keista ir man tas nepatinka: sumazeja eile 1, obendras prasymu skaicius sumazeja 3. Ir cia ne vienetinis atvejas. Pries nmane stovi praktiskaivien prioritetiniai. Kodel taip yra?

Čia todel, kad kiti vakai pakliuna ir issibraukia is kitu darzliu. Ikrito 3 vaikai i viena darzli tai is kitu nurodytu issiprauke 12
Atsakyti