Doris (mažas vaikas). Keisčiausia, kad pagal pavardę (nerašysiu viešai, savaime suprantama), nežinau, berniukas čia ar mergaitė Lyg ir turėtų būti berniukas, bet kad kaip berniukui, visai netinkamas vardas...
Nors pala, čia Doris, tai kaip Joris gal? Na, iš tos pačios serijos? Nes man Doris iš karto asocijuojasi su mergaite (užsienyje žinomas mergaitiškas vardas).
Nors pala, čia Doris, tai kaip Joris gal? Na, iš tos pačios serijos? Nes man Doris iš karto asocijuojasi su mergaite (užsienyje žinomas mergaitiškas vardas).
QUOTE(HappyAngel @ 2014 09 18, 20:16)
Doris (mažas vaikas). Keisčiausia, kad pagal pavardę (nerašysiu viešai, savaime suprantama), nežinau, berniukas čia ar mergaitė .
kai mano mama ziuri visokias muilo operas, tai ir as ausies krasteliu kazkurioj is ju nugirdau toki varda, tai ten moteriskas vardas. Tikiuosi, kad ne berniukas pas mus tokiu vardu pavadintas, bet ka gali zinot, dabar gi kuo mandriau zmones nori
QUOTE(Leksa @ 2014 09 19, 08:16)
kai mano mama ziuri visokias muilo operas, tai ir as ausies krasteliu kazkurioj is ju nugirdau toki varda, tai ten moteriskas vardas. Tikiuosi, kad ne berniukas pas mus tokiu vardu pavadintas, bet ka gali zinot, dabar gi kuo mandriau zmones nori
nu kaip va Nikita tai ir tas,ir tas gali būt nuo šalies priklauso,ne nuo mandrumo
QUOTE(muminukas @ 2014 09 18, 13:22)
Ta mergaitė dviem vardais, kitas įprastas.
O labai daug Simų? Simonų-užtektinai, bet mergaitės Simos neteko sutikt.
O labai daug Simų? Simonų-užtektinai, bet mergaitės Simos neteko sutikt.
Manau tokio kaip Sima, net niekas ir neduoda, tiesiog trumpindami Simona taip vadina. Mano drauge savo sunui dave varda Simonas praejusiais metais. Man tai toksai tik ot Man vardas turi buti retas, bet tikras lietuviskas
QUOTE(Zunkelis @ 2014 09 19, 13:11)
Manau tokio kaip Sima, net niekas ir neduoda, tiesiog trumpindami Simona taip vadina.
rašiau juk, kad vardai iš vienoje svetainėje pateiktų priėmimo į mokyklą sąrašų. dokumentuose ir rašytų Simona, o ne Sima, jei ji būtų Simona.
QUOTE(muminukas @ 2014 09 19, 14:44)
rašiau juk, kad vardai iš vienoje svetainėje pateiktų priėmimo į mokyklą sąrašų. dokumentuose ir rašytų Simona, o ne Sima, jei ji būtų Simona.
Sima man teko sutikti gyvenime, jai dabar apie 30. Dokumentuose taip ir buvo, Sima. Taip pat kaip ir Deima, bei Vika. Nors šiaip atrodytų kad tai trumpiniai.
Dar i tema: Sulmita, Tivana, Gina (visos lietuvaitės -aitės )
Mergaitė Lija Mama lietuvė, tėtis rusas. Pradžioje buvo labai keista, dabar labai patinka
QUOTE(Zunkelis @ 2014 09 19, 13:11)
Manau tokio kaip Sima, net niekas ir neduoda, tiesiog trumpindami Simona taip vadina.
gali buti tie trumpiniai ir dokumentuose. Kaip ir vardas Jurgita, bet bendradarbe buvo Jurga. Ar yra Edita, bet gavau dokumentus moters vardu Dita. Dar ir Kesta pazinau, ne Kestuti. Ir manau, kad tai yra teisinga, kaip vadina, taip tegul ir dokumentuose buna.
Turiu pazystama moteriske Dzina,tai pasakojo,kad vaikysteje irpaauglysteje gedinosi savo vardo,slepe venge sakyti koks.
Lietuvoj gyveno/a
Lietuvoj gyveno/a
Futinija