Įkraunama...
Įkraunama...

Reti, keisti, įdomūs ir negirdėti vardai

QUOTE(pavardene @ 2014 09 05, 08:11)
Astra-teko girdėti tokį vardą.

Mano buvusio vaikino mama, dabar jai gerokai virs 50
Atsakyti
per TV kalbejo ponas Kletas
Atsakyti
QUOTE(agnelaM @ 2014 09 08, 12:07)
per TV kalbejo ponas Kletas

vardo Anakletas trumpinys. be abejo, retas drinks_cheers.gif
Atsakyti
Darželyje - mergaitė Giljeta.
Atsakyti
QUOTE(Bitės šešėlis @ 2014 06 12, 11:28)
Laikraštyje vieno herojaus vardas buvo Erdvilis  g.gif
Nu labai jau keistas man pasirodė, gal čia nelietuviškas, bet šaknis kaip ir lietuviškai skamba  smile.gif

Prasukavau vakar elektronini VLKK vardyna, radau toki varda, pasizymejau, svarstau, ar man patinka smile.gif

QUOTE(HappyAngel @ 2014 06 18, 16:39)
O man kaip tik atrodo, kad duoda primirštą vardą tėvai, kurie atsakingai vardą renka, domisi istorija ir pan, o ne į populiariausių vardų dešimtuką užsimerkę pirštu duria.
Į temą: Vija.

Sutinku. Tame paciame zodyne tikrai tokiu nemazai negirdetu ar primirstu radau, susirasiau. Gal jie kadais ir buvo prigije, populiarus...
Radmilas, Erdvilis, Beiminas, Daimantas, Deimilas, Natas, Manuelis, Mangirdas, Milgaudas, Lenardas, Pijus, Samuelis, Jordanas.
Atsakyti
SM mačiau vaikutį Vygirdas.
Atsakyti
QUOTE(Amaya. @ 2014 09 11, 09:58)
Prasukavau vakar elektronini VLKK vardyna, radau toki varda, pasizymejau, svarstau, ar man patinka smile.gif
Sutinku. Tame paciame zodyne tikrai tokiu nemazai negirdetu ar primirstu radau, susirasiau. Gal jie kadais ir buvo prigije, populiarus...
Radmilas, Erdvilis, Beiminas, Daimantas, Deimilas, Natas, Manuelis, Mangirdas, Milgaudas, Lenardas, Pijus, Samuelis, Jordanas.

Pijus tai jau ne kadais populiarus buvo mirksiukas.gif
Atsakyti
iš viešai skelbiamų sąrašų vaikų vardai: Jomantas, Orilis, Agė (gal rinkimo klaida), Verena, Gaudencija, Rožė, Lera, Mintė, Sima, Galius, Robertina, KArolė, Rolana,
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2014 09 15, 14:50)
iš viešai skelbiamų sąrašų vaikų vardai: Jomantas, Orilis, Agė (gal rinkimo klaida), Verena, Gaudencija, Rožė, Lera, Mintė, Sima, Galius, Robertina, KArolė, Rolana,

Tai gal Agės melagės gerbėjai? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2014 09 15, 13:50)

Roze man grynai cigoniskas vardas, tokia cigonka ir stovi pries akis g.gif

P.S. Kazkada kai dirbau darzelyje pas mus buvo 2 sesutes: Remgita ir Renalda. Pradzioj buvo lb keista, bet paskui pripratom blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zunkelis: 18 rugsėjo 2014 - 12:41
QUOTE(muminukas @ 2014 09 15, 15:50)

Jomantas - labai gražus vardas, nors ir retokas. O Sima kodėl prie retų ir negirdėtų, juk tai Simonos trumpinys?
Atsakyti
QUOTE(Zunkelis @ 2014 09 18, 12:40)
Roze man grynai cigoniskas vardas, tokia cigonka ir stovi pries akis  g.gif

Ta mergaitė dviem vardais, kitas įprastas.

QUOTE(Čija @ 2014 09 18, 13:19)
Jomantas - labai gražus vardas, nors ir retokas. O Sima kodėl prie retų ir negirdėtų, juk tai Simonos trumpinys?

O labai daug Simų? Simonų-užtektinai, bet mergaitės Simos neteko sutikt.
Atsakyti