Dar Rytautė visai nieko. Lietuviškas ir normalios darybos.
Ronja Sofja, Tinglita, Onega (mažos mergaitės), Almonė (pagyvenusi moteriškė)
QUOTE(HappyAngel @ 2014 08 20, 11:19)
Ronja Sofja, Tinglita, Onega (mažos mergaitės), Almonė (pagyvenusi moteriškė)
Vislita - pradinių klasių mokinųkė.
Na, man tikrai lb lb negrazu kai siuolaikiu madu besivaikantys zmones savo vaikams duoda sulietuvintus anglakalbiu saliu vardus, mano aplinkoje yra (Adamas, Kolinas, Aronas).
Patys graziausi yra lietuviski vardai. As savo vaikams esu isrinkusi Lengvenis (kunigaikscio Algirdo sunus), tas vardas turetu lemti lengvesni gyvenima ir sekme bei Upeja.
P.S. dar noreciau pridurti, kad vaiko vardas labai atspindi tevu intelekto lygi
Patys graziausi yra lietuviski vardai. As savo vaikams esu isrinkusi Lengvenis (kunigaikscio Algirdo sunus), tas vardas turetu lemti lengvesni gyvenima ir sekme bei Upeja.
P.S. dar noreciau pridurti, kad vaiko vardas labai atspindi tevu intelekto lygi
QUOTE(pavardene @ 2014 09 01, 10:30)
Vislita - pradinių klasių mokinųkė.
nu pypec be žodžių.... geriau jau Bangelė Uogelė
Gelena
QUOTE(Zunkelis @ 2014 09 02, 00:11)
Upėja- nepaprastai gražus... Lengvenis o jei suaugęs svers 120 kg....
QUOTE(sandddra @ 2014 07 19, 20:28)
Teko girdėti broliai Bijūnas ir Narcizas... Motina tikra gėlių mylėtoja turbūt...
QUOTE(vilkra @ 2014 09 02, 15:58)
Upėja- nepaprastai gražus... Lengvenis o jei suaugęs svers 120 kg....
O kodel Jus taip tiesiogiai su svoriu susiejot Juk gali buti lengvai atejes i si pasauli Kazin ar bus 120 kg., mes augu auksti ir kudi , o ir vyresnej kartoj nera storuliu, whe he...
Upeja lb tinka su pavarde, nes butu Upeja Urbonaite arba Lengvenis Urbonas. Kazkaip man vardas su pavarde irgi turi dereti
QUOTE(Zunkelis @ 2014 09 02, 18:57)
O kodel Jus taip tiesiogiai su svoriu susiejot Juk gali buti lengvai atejes i si pasauli Kazin ar bus 120 kg., mes augu auksti ir kudi , o ir vyresnej kartoj nera storuliu, whe he...
na- tokia jau esu- jei Lengvenis- tai su svoriu, jei Gražina- tai su išvaizda, jei Ramunė- tai šviesiaplaukė mėlynakė... Na stereotipų valdoma esu tiesiog
įdomesni vardai iš mokyklos sąrašų Aigra, Meilė Laiminta (du vardai mergaitės), Korina.