Įkraunama...
Įkraunama...

Reti, keisti, įdomūs ir negirdėti vardai

QUOTE(Faustina2000 @ 2017 06 21, 22:43)
amžinai jauna gi nebus  biggrin.gif Kažkada ir bobutė bus  biggrin.gif

vienoje įstaigoje dirbo moteris,jau vyresnio amžiaus, kurios vardas buvo Undinė Solveiga ... (nepamenu, koks trečias - dar įdomesnis biggrin.gif) . Taip taip, visi 3 vardai. ir griežtai reikalavo visais 3 į ją kreiptis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MuseZuze @ 2017 07 13, 15:17)
vienoje įstaigoje dirbo moteris,jau vyresnio amžiaus, kurios vardas buvo Undinė Solveiga ... (nepamenu, koks trečias - dar įdomesnis biggrin.gif) . Taip taip, visi 3 vardai. ir griežtai reikalavo visais 3 į ją kreiptis smile.gif
[right][snapback]71719643[/snapback][/right]

blink.gif biggrin.gif Dar reikia prisimint visus biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Suugęs vyras Jorutis. Nors vardas su mažybine priesaga, man beveik lygus Kęstučiui, labai neutraliai skamba.
Atsakyti
Girdas- apie 60 m.
Atsakyti
Iš sieninio kalendoriaus lobyno.Vaidila.Liaudmina,Skalvis,Gedgailė.Malvina blink.gif Įdomu, ar tokiu vardu yra žmogus?
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2017 07 31, 07:30)
Iš sieninio kalendoriaus lobyno.Vaidila.Liaudmina,Skalvis,Gedgailė.Malvina blink.gif Įdomu, ar tokiu vardu yra žmogus?

Ir yra, ir pati vadinčiau, jei turėčiau dukrą.
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2017 07 31, 07:30)

Klasioke turejau Malvina.
Atsakyti
Malvina man labai keistas vardas,nesakau,kad negražus, bet asocijuojasi su mėlynaplauke lėle Malvina.Jei pamenate yra knyga ir meninis filmas apie Buratiną ir auksinį raktelį.
Atsakyti
Šiandien per LRT kalbėjo moteris vardu Boleta.
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2017 08 02, 11:19)
Malvina man labai keistas vardas,nesakau,kad negražus, bet  asocijuojasi su mėlynaplauke lėle Malvina.Jei pamenate yra knyga ir meninis filmas apie Buratiną ir auksinį raktelį.

Vaikams taiko visai ne zmoniu vardus. Yra juk vardu, skirtu ne zmonems. Ir kai sumala i viena kruva viska- atrodo ne kaip...
Atsakyti
Iš santuokų sąrašų- Daurius, Vydūnas, Loretis.
Atsakyti
Iš sieninio kalendoriaus lobyno Sangailas,Vaitautas,Eirimė,Vyliaudė,Arvilas.
Atsakyti