Visi maži vaikai: Skotas, Horas ir Eteris. Tarpusavyje nesusiję.
Už Eterį durnesnio vardo tai dar reikėtų paieškoti.....
Žinau ar tai 19 ar 20 metų vaikiną vardu Sonis. Klausiau, kodėl tėvai taip pavadino, tai sakė, kad tiesiog jo mamos vardas ar tai Daiva ar kažkas tokio, o pas ją klasėj buvo berods 5 Daivos, tai tėvai nutarė vienetinį vardą vaikui sugalvot, kad niekas kitas tokio neturėtų
Arba gal mama buvo serialo "Majamio policija" ar "Policininkai iš Majamio" gerbėja? Metai sutampa. Ten toks gan dailus policininkas Sonis Kroketas buvo, aktorius Don Johnson vaidino.
Kai kalbėjo apie Horą, aš buvau garantuota, kad apie šunį.
Na, pvz. Bruknė anksciau buvo populiarus kates vardas. O kazkuriais metais LT buvo iregistruota mergaite tokiu vardu. Praeis dar keli metai ir bus zmoniu,kurie piktinsis,kad kaip jus galit kate mergaites vardu vadinti! Gal taip ir su Horu.
Ne, čia tas atvejis, kai iš didžio rašto tiesiog išeita iš krašto
Papildyta:
Žinau ir merginą vardu Bruknė
O dėl šunų ar kačių vardų, tai iš viso keblus reikalas.Mano taksas vardu Vėjas, prieš 11 metų vaikų tokiu vardu buvo retenybė, o dabar kažkaip net nepatogu garsiai šunį šaukti, net kelios mamos atsisuka.
Semas greičiausiai irgi iš kažkokio filmo. Man tai netgi neblogai skamba.
Na del Vėjo..... Pasitaiko. O kaip žmonės tyčia savo gyvūną kokiu Stasiuku ar Mykoliuku pavadina? Ir ką tu jiem!
Man teko "susipažinti" su šuniu, kurio vardas buvo Ričardas.....
Ar ne Astrid Lindgren "Ronja plesiko dukra". O ka, vistiek geriau, nei kokia Rozalinda, Leonsijus ar koks kitas vardas is meksikieciu muilo operu. Bent jau aisku, kad zmones skaito
Tikrai taip, pagal Lindgren. Paskui dar statistikoj pažiūrėjau, Lt 6-8 Ronjos yra.
Užsienyje žmonės tai nesuprastų to gėdijimosi ar piktinimosi, nes ten visiškai normalu šunims, katinams ar šeškams duoti žmonių vardus. Taip kad relax, plačiau reikia žvelgti Kaip tik labai kvaila mylimą augintinį pavadinti visiškai prastu vardu, nenešančiu jokios apsaugos jam, pvz. Mus'ka, Pūkis, Murkis ar pan.