Įkraunama...
Įkraunama...

Reti, keisti, įdomūs ir negirdėti vardai

Taip, zydu tautybes, tai jau samone tada? biggrin.gif

o jei vienas is tevu zydu tautybes?

Atsakyti
QUOTE(GAILE* @ 2017 04 04, 11:20)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="jonukas30" data-cid="71542512" data-time="1490948778"><div><p>Taip, zydu tautybes, tai jau samone tada? vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>o jei vienas is tevu zydu tautybes?</p>

Jo, tai tada jau pusiau ar kaip? biggrin.gif ne siaip, man tai nesvarbu ta religija, bet vardas istikruju graziai skambantis.
Atsakyti
QUOTE(Raselėuogelė @ 2017 03 30, 13:55)
hebrajai- semitų gentys, iš kurių susiformavo Izraelio tauta.
Hebrajų kalba yra ir viena iš dabartinės Izraelio valstybės valstybinių kalbų. Izraelis - tai dabartinė žydų valstybė... Nesąmoninga tai, kad lietuvė su tuom neturi nieko bendra, nebent gimė Izraelyje ar yra žydų tautybės.

Jūsų logika besivadovaujant, "nesąmoningi" yra Jonas, Jokūbas, Motiejus, Matas, Gabrielė, Ona, Marija ir t.t.?

Arielis - biblijinis angelo vardas, o dar sako, kad Lietuva - katalikiška šalis...
Atsakyti
QUOTE(Ašaka @ 2017 04 07, 00:37)
Jūsų logika besivadovaujant, "nesąmoningi" yra Jonas, Jokūbas, Motiejus, Matas, Gabrielė, Ona, Marija ir t.t.?

Arielis - biblijinis angelo vardas, o dar sako, kad Lietuva - katalikiška šalis...

Ir tikrai labai grazus vardas smile.gif
Atsakyti

Františka , 60 m :D

Atsakyti
QUOTE(GAILE* @ 2017 04 10, 13:24)
<p>Františka

Man tai panašu į Pranės( Pranciškos) vardo trumpinį.Įdomu,kaip ji dokumentuose užregistruota?
Atsakyti

Man tai panašu į Pranės( Pranciškos) vardo trumpinį.Įdomu,kaip ji dokumentuose užregistruota?

Butent frantiska dokumentuose

Atsakyti

Butent frantiska dokumentuose

Ir tais laikais visur berasciu buvo. Tikriausiai suklydo registruodami.

Atsakyti
Gal ne visai beraščiai, gal kiek mažaraščiai.Kaip išgirdo tariant, taip ir užrašė.O registracijos darbuotojai galvos nesuko.
Pvz mano grupėje mokėsi Dangutė.Turėjo būti Danguolė.Kadangi tėvai buvo jau gerai metuose, o vaikas pirmas šeimoje, tai iš tos laimės užregistravo mažybiniu vardu.
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2017 04 29, 19:29)
Gal ne visai beraščiai, gal kiek mažaraščiai.Kaip išgirdo tariant, taip ir užrašė.O registracijos darbuotojai galvos nesuko.
Pvz mano grupėje mokėsi Dangutė.Turėjo būti Danguolė.Kadangi tėvai buvo jau gerai metuose, o vaikas pirmas šeimoje, tai iš tos laimės užregistravo mažybiniu vardu.

mano draugė Mildutė. Irgi tėvai iš laimės, kad gimė pagaliau dukra, taip užregistravo. ax.gif
Atsakyti
Agapė,Sibilė,Sangailė,Otas.
Atsakyti

Lauksmena.

Atsakyti