QUOTE(jonukas30 @ 2017 03 26, 19:03)
Draugai dukrai davė Arielės varda. Na man tai labai gražus ir netradicinis, vis ne kokia Austėja, kaip dabar "ant bangos"
Arielė iš filmuko vaikiško
QUOTE(jonukas30 @ 2017 03 26, 18:03)
Draugai dukrai davė Arielės varda. Na man tai labai gražus ir netradicinis, vis ne kokia Austėja, kaip dabar "ant bangos"
Gal ir nieko, nu bet man asmeniskai su skalbimo milteliais iskart asocijuojas..
QUOTE(Nastya @ 2017 03 27, 03:22)
Gal ir nieko, nu bet man asmeniskai su skalbimo milteliais iskart asocijuojas..
mana gaila vaikų, kai tėvai sumasto tokius nesąmoningus vardus duoti
QUOTE(Faustina2000 @ 2017 03 27, 09:44)
Tai hebrajiskas tradicinis vardas, kas cia nesamoningo?
QUOTE(jonukas30 @ 2017 03 29, 00:31)
Tai hebrajiskas tradicinis vardas, kas cia nesamoningo?
hebrajai- semitų gentys, iš kurių susiformavo Izraelio tauta.
Hebrajų kalba yra ir viena iš dabartinės Izraelio valstybės valstybinių kalbų. Izraelis - tai dabartinė žydų valstybė... Nesąmoninga tai, kad lietuvė su tuom neturi nieko bendra, nebent gimė Izraelyje ar yra žydų tautybės.
QUOTE(Raselėuogelė @ 2017 03 30, 13:55)
Hebrajų kalba yra ir viena iš dabartinės Izraelio valstybės valstybinių kalbų. Izraelis - tai dabartinė žydų valstybė... Nesąmoninga tai, kad lietuvė su tuom neturi nieko bendra, nebent gimė Izraelyje ar yra žydų tautybės.
sutinku
QUOTE(Faustina2000 @ 2017 03 30, 15:15)
sutinku
Bet Jonas jau gerai, kad ir hebrajiškas?
QUOTE(Raselėuogelė @ 2017 03 30, 12:55)
Taip, zydu tautybes, tai jau samone tada? bet vardas tikrai graziai skambantis, ne musu egles ir rutos
Gajus