Įkraunama...
Įkraunama...

Reti, keisti, įdomūs ir negirdėti vardai

QUOTE(Nastya @ 2016 06 16, 02:37)
Ne Jaunius turėjai omeny?
Ne, tikrai ne Jaunius, o būtent Junius.

Atsakyti
Žinojau vardą Silvestras, o šiandien išgirdau, kad yra dar ir Silverijus bigsmile.gif
Atsakyti
Višnus- girdėjau tokiu vardu šaukiant vaikutį Vilniuje,nors tikrai ne indų šeima ....Nebent koki krišnaitai,nes kažkokių panašumų iš aprangos buvo....Bet ...nepamąsto tėvėliai,kaip jų atžalą vadins ar jau vadina kiti vaikai.... g.gif
Atsakyti
Pažįstu moterį, vardu Orita. Vaikystėje draugavau su Egita. Man vienam varde tarytum trūksta raidės, o kitas...
O štai teta buvo Jacinta.
Ir vos neišgriuvau iš batų, kai išgirdau kaip viena mama savo dukrytę norėjo pavadinti Afigėja. g.gif (pokalbis prie gydytojos kabineto). Maniau, kad juokauja, bet atsisukus į tą mamytę, panašu buvo, kad rimtai apie tokį vardą galvoja. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Terroriste @ 2016 06 13, 20:37)
o kodel gi ir ne, man visai nieko. Blogiau, jei Venera butu.

žinau vieną Venerą, suaugusi moteris.

QUOTE(bela @ 2016 06 21, 13:39)
Ir vos neišgriuvau iš batų, kai išgirdau kaip viena mama savo dukrytę norėjo pavadinti Afigėja.  g.gif (pokalbis prie gydytojos kabineto). Maniau, kad juokauja, bet atsisukus į tą mamytę, panašu buvo, kad rimtai apie tokį vardą galvoja. biggrin.gif

gerai, kad ne Afigenija biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bela @ 2016 06 21, 12:39)
Ir vos neišgriuvau iš batų, kai išgirdau kaip viena mama savo dukrytę norėjo pavadinti Afigėja.  g.gif (pokalbis prie gydytojos kabineto). Maniau, kad juokauja, bet atsisukus į tą mamytę, panašu buvo, kad rimtai apie tokį vardą galvoja. biggrin.gif

Gal Avigėja? g.gif Rusiškas Abigailės variantas.
Atsakyti
Uga (suaugusi moteris)
Atsakyti
QUOTE(skyfree77 @ 2013 06 07, 00:09)
As irgi noriu uzsiregistruoti clap.gif . As esu Majus, o mano brolis, kuris seniai jau miega, Junius. Mums jau 10 mensiu.  thumbup.gif

QUOTE(Visgi @ 2016 06 16, 07:13)
Ne, tikrai ne Jaunius, o būtent Junius.

rolleyes.gif
Atsakyti
Niekada daugiau nebuvau girdėjus, bet pažįstu Vilimą ir Rymantę.
Atsakyti
Berniukas Kaštonas.
http://kauno.diena.l...-kudikis-759367
Atsakyti
Iš spaudos - Jamuna.
Atsakyti
Berniukas Elajus, mergaitė Agapė.
Atsakyti